آریا بانو

آخرين مطالب

تاکید بر تکریم و ارتقاء سطح خدمت رسانی به جامعه ایثارگری

بازدید سرزده مدیرکل بنیاد شهید گلستان از بانک دی و بیمه دی استان گلستان بنیاد شهید و امور ایثارگران

بازدید سرزده مدیرکل بنیاد شهید گلستان از بانک دی و بیمه دی استان گلستان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - دکتر جمال اسدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان، به مناسبت سال جدید و در اقدامی سرزده به اتفاق هیئت همراه، با هدف ارزیابی دقیق روند ارائه خدمات به جامعه ایثارگری استان از بانک دی و بیمه دی استان بازدید کرد.

به گزارش ایثار، دکتر جمال اسدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان، به مناسبت سال جدید و در اقدامی سرزده به اتفاق هیئت همراه، با هدف ارزیابی دقیق روند ارائه خدمات به جامعه ایثارگری استان و همچنین دیدار و گفتگوی مستقیم با پرسنل این دو نهاد از بانک دی و بیمه دی استان بازدید کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در نشست‌های جداگانه با مسئولان بانک دی و بیمه دی، ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، بر لزوم ارتقای سطح خدمات و تکریم هرچه بیشتر جامعه ایثارگری تاکید کرد.
وی با بیان اینکه ایثارگران دین بزرگی بر گردن کشور دارند، اظهار داشت: کسب رضایت حداکثری و ارائه خدمت توام با تکریم به جامعه ایثارگری باید سرلوحه کارکنان بانک و بیمه دی باشد. تکریم ایثارگران، تکریم ارزش‌های والای انسانی و قدردانی از فداکاری‌های بی‌دریغ آنان است.
اسدی رفع دغدغه‌های بیمه‌ای و تسهیل در ارائه تسهیلات به جامعه ایثارگری را از مهمترین اولویت‌های بنیاد عنوان کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا کسانی که جان خود را در راه حفظ نظام نثار کرده‌اند، نگرانی در این خصوص نداشته باشند. ارائه خدمات بیمه‌ای مناسب و تسهیلات بانکی، نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی این عزیزان و خانواده‌های آنان دارد.
وی با اشاره به لزوم هماهنگی و همکاری بیشتر بین بنیاد شهید، بانک دی و بیمه دی، خاطرنشان کرد: با هم‌افزایی ظرفیت‌ها و تبادل اطلاعات، می‌توانیم خدمات موثرتری به جامعه ایثارگری ارائه دهیم و نقش خود را در پاسداشت یاد و خاطره شهدا و تکریم جانبازان و ایثارگران به نحو احسن ایفا کنیم.
دکتر اسدی در این بازدید که با هدف ارزیابی دقیق روند ارائه خدمات به جامعه ایثارگری استان و همچنین دیدار و گفتگوی مستقیم با پرسنل این دو نهاد صورت گرفت، از نزدیک نحوه ارائه خدمات بانک دی و بیمه دی به خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران را مورد بررسی قرار دادند. در این بازدید، ضمن گفتگو با پرسنل شعب، به بررسی چالش‌ها و موانع موجود در مسیر ارائه خدمات بهینه به این قشر معزز پرداخته شد.

آریا بانو


انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1380816/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوت سالیانه 50 هزار نفر در ایران به دلیل استعمال دخانیات

آتش سوزی خانه سالمندان در آلمان؛ 50 نفر مصدوم شدند

نمایی از کره

باران زیبا در بین الحرمین

به این دلایل هیچ‌وقت سراغ چیپس نروید

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

بحران در بایرن مونیخ؛ اختلافات مدیران بالا گرفت!

پایان حضور ستاره پرتغالی در میلان

رئال دل آنچلوتی را زد

بیانیه باشگاه صنعت مس رفسنجان در واکنش به اتفاقات اخیر

چهره ها/ تیپ بهاری مرضیه سریال بچه مهندس جلب‌توجه کرد

اجرای آذری محمد علیزاده در برنامه «صداتو»

تغییرات مهم کنکور در سالی که گذشت

هشدار در مورد سرقت اطلاعات بانکی با ترفند حراج‌های آنلاین

روستای شهرستانک در نزدیکی تهران

طبیعت ارتفاعات البرز مرکزی

اسم این غذای خوشمزه کوفته نخودچی اصفهان یا کوفته ریزه شیراز؟

سایه چشم قهوه ای که هر خانمی باید بلد باشه

سیتی امیدوار به بازگشت هالند در پایان فصل

آموریم: به برونو گفته‌ام که جایی نمی‌تواند برود!

رقیب سردار آزمون یک هیولاست!

مقاومت الهلال برای حضور ژسوس در برزیل

مطربی که به دعای او باران آمد / لوطی صالح کیست؟

داستان جالب حمید لولایی و ورودش به نقش های کمدی

دستگیری لیدرها و عوامل اصلی هنجارشکنی در اماکن تاریخی

اختاپوس با حلقه آبی

شهربازی در هندی!

اگر بدانید اقیانوس‌ها چقد عمق دارند وحشت زده خواهید شد

این ماده مغذی دوست حافظه و دشمن آلزایمر است

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

پیشنهاد فیلم و کتاب نوروزی به انتخاب‌ منصور ضابطیان

باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان و حل مشکل بن یدر

مدال برنز مهمدی به نقره تبدیل شد

محبی بهترین بازیکن روستوف در دیدار با آکرون

پشت‌پرده جدایی شاه از ثریا/ شاه در پیام نوروزی گفت نمی‌تواند در شادی مردم شریک باشد!

علی اوجی: همسرم نرگس پولش رو محکم ازم میگیره

این سکانس خیلی درد داشت

آهنگ جدید/ حمید هیراد «جانان» را منتشر کرد

ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر هفته

جزئیات ممنوعیت‌های ترافیکی انتظامی تهران ویژه سیزده به‌در

پایان گروگان گیری پدر بلاگر معروف

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ احتمال اعمال محدودیت تردد در محورهای شمالی

تقویم تاریخ/ روز جمهوری اسلامی ایران

چرا ما دور اهل بیت علیهم السلام جمع شده ایم؟

با این روش طبخ؛ ماهی ترد وخوشمزه می شه

خوشگلترین مدلی که می تونی زیر چادر روسریتو ببندی

رای «آری» مجاهدین خلق، حزب توده و اقلیت‌های مذهبی به جمهوری اسلامی

تایلندی حرف زدن علی صادقی با مهران غفوریان

4 علت مهم نفخ معده

اجرای قطعه ای توسط محمد معتمدی در دستگاه بیات اصفهان