چکدرمه یک تجربه غذایی متفاوت و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / اول گوشت رو با آب میزاریم یکم بپزه بعد پیاز رنده شده رو تفت میدیم ادویه فلفل و زردچوبه میزنیم بعد رب اضافه میکنیم تفت میدیم بعد پوره گوجه اضافه میشه و یکم تفت خورد گوشت وآب اضافه میکنیم میزاریم روی حرارت یکم جوشید آب اندازه پیمانه برنجمون شد برنج از قبل خیس شده رو اضافه میکنیم برای اندازه آب از قانون بند انگشت استفاده میکنیم و نمک به میزان لازم میزنیم ومیزاریم ابش خشک شد زیرش رو کم میکنیم تا دم بکشه
-
شنبه ۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹:۰۲
-
۱۵ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1380386/