آریا بانو

آخرين مطالب

قبر 3200 ساله یک فرمانده نظامی/ تصاویر سیاسی

قبر 3200 ساله یک فرمانده نظامی/ تصاویر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مقبره باستانی مصری بقایای مردی را در خود جای داده است که حلقه ای طلایی با نام رامسس سوم بر دست داشت.

باستان شناسان در مصر مقبره 3200 ساله یک فرمانده نظامی احتمالی را کشف کرده اند که احتمالاً در زمان سلطنت رامسس سوم خدمت می کرده است.

آریا بانو


باستان شناسان درون مقبره این مرد یک حلقه طلایی حاوی نام رامسس سوم به همراه نوک پیکان های برنزی پیدا کردند.
مقبره ای متعلق به یک فرمانده نظامی مصر باستان
وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر در بیانیه ای گزارش داد که این مقبره در محوطه تل المسخوطه در شمال شرقی مصر کشف شده است. این مقبره با آجرهای گلی ساخته شده و شامل یک اتاق تدفین و سه اتاق مجاور است.

آریا بانو


افزون بر حلقه و نوک پیکان ها، باستان شناسان یک جعبه کوچک از جنس عاج و ظروف سفالی منقوش پیدا کردند. برخی از کتیبه ها حاوی نام هُرمهب، فرعونی که از حدود 1323 تا 1295 پیش از میلاد سلطنت می کرد و پیش از رسیدن به مقام فرعون، یک رهبر نظامی بود، هستند.
مشخص نیست چرا کتیبه ها به هُرمهب اشاره می کنند، اما یک احتمال این است که سفال های یک تدفین قدیمی تر در این تدفین دوباره استفاده شده باشد. این بیانیه دقیقاً به محتوای کتیبه ها اشاره نکرد، اما یافته ها باستان شناسان را متقاعد کرد که این مقبره برای یک فرمانده نظامی که در زمان رامسس سوم خدمت می کرد، ساخته شده است.

آریا بانو


سلطنت رامسس سوم (حدود 1184 تا 1153 پیش از میلاد) در دودمان بیستم، گاهی اوقات پرآشوب بود. او با تهاجم گروهی به نام «مردم دریا» مقابله کرد. او همچنین معبد تدفین مفصلی را در شهر هابو، نزدیک اقصر (تبس باستانی) ساخت که هنوز هم پابرجاست. در نهایت، رامسس سوم توسط چندین نفر که از سلاح های مختلفی استفاده می کردند، ترور شد.
آنتونی اسپالینگر ، استاد بازنشسته تاریخ کلاسیک و باستان در دانشگاه اوکلند در نیوزلند، اشاره داشته است که اطلاعات بیشتری در مورد کتیبه ها مورد نیاز است.
دیوید واربرتون ، مصرشناس دانشگاه نورث ایست نرمال در چین، نیز گفت که اطلاعات بیشتری مورد نیاز است و هنوز مشخص نیست که این یک فرمانده نظامی است. کتیبه ها مهم هستند، زیرا امکان دارد بیان کننده که این فرد چه عناوینی داشته است. او در ایمیلی نوشت: "من هیچ عنوانی ندیده ام، از این رو نمی توانم قضاوت کنم."
آیدان دادسون ، استاد مصرشناسی دانشگاه بریستول در بریتانیا، گمان می کند که این مقبره ممکن است در ابتدا در زمان سلطنت هُرمهب ساخته شده و سپس چندین بار مورد استفاده مجدد قرار گرفته باشد.
به گفته دادسون، به نظر می رسد که این مقبره در ابتدا در زمان هُرمهب اشغال شده، در زمان رامسس سوم دوباره مورد استفاده قرار گرفته و بر اساس آثار یافت شده در داخل آن دوباره در دودمان بیست و دوم استفاده شده است."

آریا بانو


آریا بانو


آریا بانو


آریا بانو


آریا بانو


آریا بانو


آریا بانو


آریا بانو


آریا بانو


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1377647/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روش جدید سرقت خودرو با استفاده از جرثقیل!

اشتباهات خانه تکانی خطرناک برای سلامت زنان

«آپولو 10» و کپسول سایوز به یک موزه فضایی جدید می‌روند

شاعرانه/ این نیز بخت ماست، چه می‌خواستم چه شد

امیرحسین نشاط‌جو: از ابتدا به کسب سهمیه فکر می‌کردیم

بنتو: به خاطر رونالدو راهی النصر شدم

جیمز همه را شوکه کرد؛ بهترین ضربه آزاد تاریخ!

درخشان: باید امارات را می‌بردیم تا حاشیه امنیت تیم بیشتر می‌شد

فاصله گرفتن رونالدو از پله و نیمار

سال شلوغ در انتظار تنیس ایران

ایران - ازبکستان؛ یک امتیاز برای نخستین جشن ملی ورزش در سال جدید

از مهماندار شدن نیکا تا آبروریزی نقی در هواپیما

صابر ابر؛ بازیگری که یک سال روی صحنه ماند

میرسعید مولویان: اگر روبروی شهاب حسینی خوب بازی نکنی تو بازیگر بدی هستی!

چهار دلیل برای ناامیدی از پایتخت در همان قسمت اول

چهره ها/ ملاقات متفاوت علی دایی در سفر به آمریکا

حمایت تیلور سوئیفت از آلبوم جدید سلنا گومز

آهنگ «بیش از هوا» با صدای محمد اصفهانی

هوای تهران «پاک‌» است

طبیعت زیبا وبهاری جاده دیل

بی دردسرترین و خوشمزه ترین پاستای عمرت میشه

سبک زندگی سالم در افراد سالمند

پیش‌بینی بارش باران، وزش باد شدید و رعدوبرق در برخی استان‌ها

ترافیک روان در معابر بزرگراهی پایتخت

زلزله 6.7 ریشتری در نیوزیلند

تصویب و ابلاغ تعرفه خدمات دارویی سال جدید؛ جزئیات اعلام شد

تصادف مرگبار در بزرگراه شهید چمران؛ جان 2 عابر پیاده گرفته شد

(5 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ این مناطق منتظر باران و وزش باد باشند

تقویم تاریخ/ آغاز تخلیه ایران از قوای اشغالگر شوروی در سال 1325

بهترین روش ها برای پاک کردن لکه خون از روی سطوح مختلف

دوبله کارتون «فوتبالیست‌ها» برای تلویزیون

تفال/ مزرع سبز فلک دبدم و داس مه نو

خوشمزه و لذیذترین فست فودی که توی خونه به راحتی میتونی درستش کنی

نشانه‌های گرفتگی رگ قلب را بشناسید

شنبه خورشیدگرفتگی داریم

وجود پشتکار یا شانس؟

اجرای یک قطعه ترکیبی توسط گیتاریست معروف یوتیوب

جمعیت جهان ممکن است میلیاردها نفر بیشتر باشد !

هدیه یک میلیون تومانی احمدی نژاد به نوزادان چه شد؟/ویدیو

پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «مزرعه»

افزایش نگران کننده یک سرطان در جوانان

داستان قدیمی ترین کشورهای جهان را می دانید؟

بازیکن ازبکستانی، اولین خرید 404 فوتبال ایران

گل دوم انگلیس توسط هری کین در دقیقه 69

گل سوم انگلیس توسط ازه در دقیقه 76

جنجال داوری اسپانیا؛ زنان داور مرد می‌خواهند!

تبریک جالب سال نو به سبک والیبالی

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

رشفورد جلوی گلزنی بلینگام را گرفت؛ انگلیس 0-0 لتونی

گل اول انگلیس توسط ریس جیمز در دقیقه 37؛ انگلیس 1 - لتونی 0