آریا بانو

آخرين مطالب

(1 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ در طبیعت کمپ نزنید اجتماعی

(1 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ در طبیعت کمپ نزنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / همزمان با آغاز سال جدید و شروع سفرهای نوروزی، هر روز گزارشی از وضعیت هوا و ترافیک راهها به مخاطبین عزیز آخرین خبر ارائه خواهیم کرد.
آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها در اول فروردین به شرح زیر است:
هشدار هواشناسی: در طبیعت کمپ نزنید
*شرایط آب‌وهوایی فعلی اصلا برای کمپ‌زدن در طبیعت مناسب نیست؛ چون احتمال وقوع سیلاب وجود دارد.
بازار



هشدار هواشناسی؛ در طبیعت کمپ نزنید
1404/01/02 - 19:47
جاده کندوان دوطرفه شد
سرهنگ هادی عبادی، سرپرست پلیس راه مازندران اظهار داشت: محدودیت تردد یک‌طرفه در جاده کندوان برداشته شده و این مسیر هم‌اکنون به‌صورت دوطرفه بازگشایی شده است.
وی با اشاره به شرایط جوی اظهار کرد: جاده همچنان لغزنده است، هوا مه‌آلود بوده و بارندگی در منطقه ادامه دارد و رانندگان باید با احتیاط کامل و رعایت سرعت مطمئنه حرکت کنند.
سرهنگ عبادی تأکید کرد: تیم‌های پلیس راه در مسیر مستقر هستند و بر روند تردد نظارت دارند.
وی از رانندگان خواست قبل از سفر از وضعیت جاده‌ها مطلع شده و تجهیزات ایمنی، به‌ویژه در مناطق برف‌گیر، به همراه داشته باشند.
آخرین وضعیت جوی ترافیکی محور های شمالی
*تردد از محور چالوس – کرج و آزادراه تهران – شمال مسیر (شمال به جنوب) تا اطلاع بعدی ممنوع می باشد.
* ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) محدوده های پل زنگوله و سیاه بیشه
*ترافیک سنگین در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال) محدوده انتهای تونل البرز
* ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پلور تا گزنک
* تردد روان در محور فیروزکوه و آزادراه قزوین - رشت مسیر (رفت و برگشت)
*ضمنا محورهای شمالی دارای بارش باران می باشند.
آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محور ها
*ترافیک سنگین در آزادراه کرج – قزوین حدفاصل گلشهر تا حصارک
* ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج محدوده های استاندارد و پل فردیس
* ترافیک نیمه سنگین در آزادراه تهران – قم وبالعکس حدفاصل بهشت زهرا تا میدان جهاد
آخرین وضعیت جوی :
* بارش باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان های گیلان ، مازندران ، لرستان ، البرز ، تهران ، ایلام ، اصفهان ، چهارمحال و بختیاری ، کردستان ، اردبیل ، همدان ، قزوین ، زنجان ، کرمانشاه ،خوزستان ، مرکزی ، گلستان ، سمنان ، قم و کهگیلویه و بویر احمد

آریا بانو

ترافیک سنگین و پرحجم در محور کندوان و هراز
1404/01/02 - 16:58
وزش باد شدید و افزایش ارتفاع امواج دریا در جنوب کشور
سازمان هواشناسی کشور:
* از روز یکشنبه (3 فروردین) تا صبح چهارشنبه (6 فروردین) وزش باد و ارتفاع امواج دریا افزایش می‌یابد. مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (3 و 4 فروردین) و همچنین مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (5 و 6 فروردین) تحت تاثیر قرار می‌گیرند. 
* از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به وجود خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی، صدمه به ماهیان در قفس و صدمه به قایق‌های کوچک تفریحی و مسافری و شناورهای سبک و اختلال در تردد شناورها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی اشاره کرد.
* باید ممانعت از شنا، محدود کردن تردد قایق‌های سبک و تفریحی، ورود و خروج کشتی‌ها به بندر با احتیاط، تردد کشتی‌های تجاری با احتیاط، محدود کردن فعالیت‌های شیلاتی، محدود کردن فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی مد نظر قرار گیرد.
* در هشدار نارنجی‌ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

آریا بانو

هشدار نارنجی هواشناسی؛ سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا افزایش می‌یابد
1404/01/02 - 12:31
جاده کندوان یکطرفه است
علی صادقی، سرپرست مرکز مدیریت راه مازندران:
مسیر جنوب به شمال محور کندوان و آزادراه تهران شمال یرأی تخلیه بار ترافیکی یکطرفه شد.
بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورهای شمالی و استان‌ها
سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور:
* در حال حاضر در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) از پل زنگوله تا سیاه بیشه، ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.
* در آزادراه تهران – شمال مسیر (جنوب به شمال)، محدوده تونل شماره 18 و انتهای تونل البرز نیز ترافیک نیمه سنگین مشاهده می‌شود و در محورهای هراز، فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت، تردد خودروها روان است و مشکلی در این مسیرها وجود ندارد.
* محورهای شمالی تحت تاثیر بارش باران قرار دارند و رانندگان باید احتیاط لازم را در این مسیرها داشته باشند.
* از نظر وضعیت جوی، بارش باران و مه گرفتگی در برخی از محورهای استان‌های گیلان، لرستان، البرز، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، همدان، قزوین، زنجان، کرمانشاه، خوزستان، مرکزی، گلستان، سمنان، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد گزارش شده است.
ریزش سنگ در جاده چالوس و هراز
سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا:
* از شب گذشته در محورهای هراز و چالوس چندین مورد ریزش سنگ گزارش شده و خوشبختانه تا این لحظه هیچگونه خسارت جانی یا مالی به وقوع نپیوسته است.

آریا بانو

ریزش سنگ در جاده چالوس و هراز؛ بارش باران و مه گرفتگی در برخی محورها
1404/01/02 - 09:34
سال جدید با باران آغاز شد
سازمان هواشناسی:
* امروز جمعه در گیلان، اردبیل، زنجان، قزوین، کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان، خوزستان، چهار محال و بختیاری، شمال بوشهر، شمال و غرب فارس، نیمه غربی اصفهان، مرکزی، همدان، قم، البرز، تهران، مازندران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بصورت پراکنده در برخی مناطق گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و شمال سمنان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در نقاط مستعد تگرگ و در ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی بارش برف رخ می‌دهد.
* شنبه در جنوب غرب نوار شمالی کشور، مرکز، جنوب، شمال غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی بارش رخ می‌دهد.
* یکشنبه در شمال شرق سواحل دریای خزر برخی مناطق واقع در شرق مرکز جنوب شمال غرب دامنه و ارتفاعات زاگرس جنوبی و دوشنبه در شمال شرق، برخی مناطق شرق، جنوب شرق و سواحل دریای خزر بارش پیش بینی می‌شود. سه شنبه بارش‌ها محدود به نوار شمالی کشور خواهد شد.
* امروز جمعه در بیشتر مناطق واقع در نیمه غربی مرکز و جنوب شرق، شنبه در مناطق مرکزی و شمال غرب، یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق نیمه شرقی و مرکز، سه شنبه در شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد وخاک انتظار می‌رود. همچنین از امروز تا یکشنبه در بیشتر مناطق نیمه شمالی کشور دما کاهش می‌یابد.
* طی دو روز آینده دریای خزر و شمال خلیج فارس و یکشنبه خلیج فارس و دریای خزر مواج است.
* آسمان تهران نیز امروز و امشب ابری همراه با بارش باران و گاهی رگبار و رعد برق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

آریا بانو

پیش‌بینی هواشناسی از بارش باران در کشور
1404/01/02 - 09:19
در حال تکمیل...

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1377225/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول انگلیس توسط اسکلی در دقیقه 19

مقاومت جالب بازیکنان آلبانی برابر حملات سه‌شیرها در دقیقه 39

شکوری: استقلال تیم بزرگی است اما از پرسپولیس بدم نمی‌آید!

کم‌شنوایی «مادرزادی» و «اکتسابی» چیست؟

اورونوف اختصاصی تمرین کرد

ناراحتی برزیلی‌ها پس از بازی نکردن اندریک

ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است!

سرقت فناوری بمب اتمی/ جاسوسان چگونه پروژه منهتن را لو دادند؟

تخریب منازل مسکونی بر اثر سیل در روستایی از کرمانشاه

زنی که قبر شوهر را به‌خاطر مهریه توقیف کرد!

گوناگون/ اهمیت زیارت امام حسین (ع) در شب های قدر

رافائل نادال:فوتبال بی‌رحم است اما خولین آلوارز دو بار توپ را زد!

بازگشت آلیسون به لیورپول از ترس ضربه مغزی!

شکوری: ناصر حجازی الگوی دروازه‌بانی من است!

چهره ها/ سلفی صمیمی مهسا حجازی و پانته‌آ پناهی‌ها

عثمان سیناو، خالق وادی گرگ‌ها، درگذشت

آهنگ «حضرت علی (ع)» با صدای محمد اصفهانی

بیان نکته توسط حجت‌الاسلام قاسمیان درباره اجر کسانی که به خاطر حفظ دین مهاجرت کنند

کلیپ «آخرین پناه» با نوای حاج محمود کریمی

ملائکه، مأمور استغفار برای مؤمنین و مؤمنات در شب قدر

مدافعان ابن ملجم ملعون!

استوری/ شب قدر اومدم یا غفارالذنوب

تلاوت دل‌نشین آیه 100 سوره مبارکه نساء توسط حامد شاکرنژاد در محفل

تلاوت شاهکار نوجوان قمی در محفل

روایت دستگیری دانشمند ایرانی توسط FBI آمریکا در برنامه «هلال»

نظر امیرالمومنین (علیه‌السلام) درباره مردم ایران

روضه تشییع و تدفینِ پیکر مبارک امام علی(ع) در کلامِ حاج آقا مجتبی تهرانی

دیگه برای پخت کیک خیس شکلاتی بهانه نداری!

نوشیدن آب سرد باعث کبد چرب می‌شود؟

داستان خواستگاری یک فرد سالم از یک خانم معلول در خیریه بهشت امام رضا (ع)

پرواز بدون اتصال در فضا!

داستانک/جوک و غم

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

لیورپول باید مجسمه یورگن کلوپ را بسازد

تکذیب خبر خوشحال‌کننده برای بارسایی‌ها

شکوری: آرزویم حضور در جام جهانی آمریکاست!

تمامی گل‌های هفته 26 لیگ برتر پرتغال 2024/25

امیرحسین آرمان نقش «جلال آل احمد» را بازی می‌کند

انتخاب «طناز طباطبایی» بین شهاب حسینی و نوید محمدزاده

سلام و احوالپرسی بامزه هومن حاجی عبداللهی

آهنگ جدید/ «تاسیان» علیرضا قربانی شنیدنی شد

سالار عقیلی: بیش از 20 آهنگ راجع به ایران خواندم؛ من عاشق کشورم هستم

موزیک بی‌کلام "پیانو زمین" را باهم بشنویم

ویژه‌های حوادث/ مردی که همسر و دو پسرش را سلاخی کرد!

مدح شیرین حضرت علی (ع) در محفل

روایت پر از احساس بانوی ترکیه‌ای از اولین مواجهه با حرم حضرت معصومه (س) در محفل

تو زندان قرآن پناهم بود

پیگیری برای گرفتن حکم آزادی حافظ قرآن متحول شده

مدح خوانی زیبای سیدجلال معصومی با شعر مشهور شهریار

تلاوت زیبای سوره انسان توسط احمد ابوالقاسمی در محفل