محبی: امیدوارم این فیفادی را با 6 امتیاز به اتمام برسانیم
ورزشي
بزرگنمايي:
آریا بانو - ورزش 3 /مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز امیدواری کرد، شاگردان قلعهنویی فیفادی جاری را با کسب شش امتیاز پشت سر بگذارند.
محمد محبی پس از انتخاب بهعنوان برترین بازیکن دیدار ایران - امارات در نشست خبری اظهار داشت: جا دارد نوروز باستانی را به مردم ایران تبریک بگویم. مردم با تمام سختیهایی که وجود دارد به ورزشگاه آمدند و ما را حمایت کردند. امیدوارم در بازی با ازبکستان هم این اتفاق بیفتد و با حمایت مردم عزیز و اصیل ایران بتوانیم در آن مسابقه هم سه امتیاز کامل را بگیریم و این فیفادی را با شش امتیاز به اتمام برسانیم و جشن صعود به جام جهانی را بگیریم.
بازار ![]()
وی درباره موقعیت گلزنی که از دست داد و همچنین دریافت کارت زرد و محرومیتش از بازی برابر ازبکستان تصریح کرد: اولاً خدا را شکر بازی خوبی ارائه کردیم و آن را با سه امتیاز به اتمام رساندیم. درباره کارت زرد هم باید بگویم تقصیر من نبود. من بازیکن را رد کرده بودم، اما او خودش را پرت کرد و به دست من خورد که داور به من کارت زرد داد! برای بازی بعد فکر میکنم مهدی طارمی برسد و این بهترین خبر برای امیر قلعهنویی است. او به همراه سردار و جهانبخش از وزنههای تیم ملی هستند. انشاءالله بازی بعد را هم با قدرت میرویم و با سه امتیاز تمام میکنیم.
-
جمعه ۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۰:۴۴
-
۱۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1376862/