«کیتوی مرغ» یا همان کتلت ایتالیایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چی شی/ کیتو مرغ یا کتلت مرغ ایتالیایی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیا می باشد که با ذائقه ایرانی ها بسیار سازگار می باشد.
کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و برای طعم لذیذ تر آن همراه با پنیر موزارلا و سبزیجات مختلف تهیه میشود. برای پخت یک غذای متنوع برای نهار یا شام، میتوانید این کتلت ایتالیایی را با دستور تهیه بخش آموزش آشپزی نمناک، آماده کنید.
سینه مرغ 700 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پنیر موزارلا 1 پیمانه
بازار 
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
ریحان و جعفری خرد شده از هر کدام 2 قاشق غذاخوری
پیاز چه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی
ابتدا استخوان های سینه مرغ را جدا کنید و به صورت مکعب های ریز خرد کنید.
سپس داخل کاسه ای مناسب تخم مرغ ها را با سبزی ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید.بعد به تخم مرغ ها ، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
حالا مرغ های خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و خوب به مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
در این مرحله پس از مزه دار شدن مرغ ها ،تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس مایه را کف تابه بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. وقتی یک طرف کیتو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
نوبت آن رسیده تا کیتوهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافش گرفته شود. کیتوی مرغ را در کنار سس مارینارا سرو کنید.
در تهیه کیتو مرغ میتوانید سبزیجات را به دلخواه تغییر دهید و پنیر را به دلخواه حذف کنید.
-
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳:۵۸
-
۸ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375891/