آریا بانو

آخرين مطالب

دلیل دعواهای زن و شوهری در تعطیلات نوروز و راه حل آنها اقتصادی

دلیل دعواهای زن و شوهری در تعطیلات نوروز و راه حل آنها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - الف / بسیاری از زوجین در تعطیلات عید دعواهایی دارند که دلیلش تعطیلات و ماندن در خانه نیست، بلکه علت های مختلف دیگری دارد که باید بدانند و از آنها جلوگیری کنند.
 حتما شنیده اید که برخی از خانم ها می گویند مرد نباید مدت زمان زیادی در تعطیلات باشد و در خانه بماند چون بهانه گیر می شود و در جواب این گفته بسیاری از آقایان اعتقاد دارند که خانم ها چشم دیدن استراحت و راحتی آنها را ندارند.
باید بدانید ماندن آقایان در خانه علت دعواهای زن و شوهری نیست بلکه دعواهای زن و شوهری درایام عید و تعطیلات علت های گوناگونی دارند که در اینجا این دلایل را بررسی خواهیم نمود.
چرا عید را به کام هم تلخ می کنیم؟
بسیاری از ما از آمدن تعطیلات خوشحال می شویم اما چند روزی را که در کنار همسرمان می گذرانیم، دعواهایمان آغاز شده و تعطیلات را به کام هم تلخ می کنیم اما به چه علت؟
بازار
نداشتن مهارت های زندگی
یکی از علت هایی که بسیاری از ما با همسرمان در عید نوروز بحث و دعوا می کنیم، نداشتن مهارت های گفتگو و مهارت زندگی و مهارتهای فردی هستند. بدین معنی که ما نمی توانیم با یکدیگر گفتگوی مسالمت آمیز داشته و هر بحث و پیشامدی جرقه ای می شود برای شروع پروژه ٔجهنم کردن تعطیلات.
حسادت
برخی از خانم ها و یا آقایان حسادت های بچه گانه ای را پیش می گیرند و دلشان می خواهد که همسرشان تمام اوقات پیش آنها بوده و به کسی توجه نکند. در صورت توجه همسر به برخی افراد و خانواده بازی «اون رو بیشتر از من دوست داری!» و «به اون بیشتر توجه کردی!» را راه می اندازند. این حرف ها در آخر می تواند دعوای زن و شوهری را ایجاد کرده و روزهای تعطیل شما را به باد دهد.
بازگو کردن داستان مگوی
در ایام تعطیل عید که بازار رفت و آمد فامیلی داغ است و هر فرد از هر چیزی سخن به میان می آورد، زدن برخی حرف ها ممکن است همسرمان را ناراحت کند و این شروع جرو بحث و دعوا باشد.
مثلا در جمعی شوهر داستان مگوی شما که می تواند یکی از واقعیت های زندگی تان باشد که دوست دارید پنهانش کنید را باز گو می کند و شما به او می گویید «چرا این رو به اون گفتی!» و اینجاست که جرقه یک دعوا زده می شود.
زیر ذره بین قراردادن رفتار خانواده همسر
در رفت و آمدهای نوروزی بسیاری از ما رفتار خانواده همسر را زیر ذره بین قرار می دهیم و خدا نکند که کسی حرفی بزند یا رفتار دلخواه ما را انجام ندهد، آنجاست که غرغرها بر سر همسر و بازی «چرا فلانی چنین رفتاری را کرد!» راه می افتد که آزار دهنده ترین و فرسایشی ترین بازی های روزهای تعطیل و آغاز مشاجرات است.
رفت و آمد با فردی خاص
در زندگی مشترک به هر دلیلی ممکن است ما دوست نداشته باشیم با فرد خاصی از فامیل رفت و آمد کنیم اما همسرمان خواهان قطع رابطه با او نباشد. در تعطیلات نوروز که رفت و آمد زیاد است، تلاش شما یا همسرتان برای ندیدن برخی از آدم ها می تواند یکی دیگر از دلایل شکرآب شدن میانه شما باشد.
خسیسی یا ولخرجی
بسیاری از ما ایرانی ها پس از تلاش در تمام روزهای سال پول های خود را برای تعطیلات و خوش گذرانی کنار گذاشته تا تعطیلات دلچسبی داشته باشیم. برخی افراد در تعطیلات عید بریزو بپاش زیادی دارند و با تمام شدن پول ها در روزهای ابتدایی عید از سوی همسر به ولخرجی متهم می شوند.
برخی افراد نیز قناعت را پیشه کرده و آنقدر خساست به خرج می دهند که صدای همسرشان را در می آورند. خسیسی یا ولخرجی یکی از دعواهای زن و شوهرها در عید است. بی پولی نیز سبب دعواهای زناشویی شده و به اعصاب زن و شوهر فشار می اورد و میانه آنها را شکرآب می کند.
طریقه برخورد
ممکن است قبل از نوروز کدورتی با خانواده همسرتان داشته باشید و احتمالا از پیش از عید، کاسه چه کنم چه کنم به دست می گیرید که چگونه با او برخورد داشته باشید. طریقه برخورد شما در تعطیلات با خانواده همسر ممکن است موجب اعتراض همسرتان و شروع بگومگوهای زمان عید شود.
بازی کردن با گوشی
بسیاری از افراد در تعطیلات نوروز و حتی در دورهمی ها و میهمانی ها دائم به سراغ گوشی های همراه رفته و وقت زیادی را در شبکه های اجتماعی می گذرانند. بسیاری از خانم ها معتقدند که این روزها تلفن های همراه به رقیبی جدی برای عشق شان تبدیل شده است و میان آنها و همسرشان فاصله انداخته است. بازی کردن با گوشی می تواند آغاز بحران های جدی و دعواهای زن و شوهری و کلافه شدن همسر باشد.
چگونه از دعواهای زن و شوهری در عید جلوگیری کنید؟
حسود نباشید و فکر نکنید که همه رقیبتان هستند، پخته و متعادل رفتار کنید.
اگر از حساسیت همسرتان در مورد یک آدم خاص باخبرید، سعی کنید در این چند روز تعادل را در رفتارهای تان حفظ کنید.
بهتر است چند اصل کلی برای گپ زدن با مهمان ها و میزبان های نوروزی را میان خود و همسرتان روشن کنید و به او بگویید که دوست ندارید در مورد چه چیزهایی با دیگران صحبت کند و با او در مورد موضوعاتی که بهتر است در موردشان چیزی نگوید به توافق برسید.
با اقوام همسرتان سنجیده و توام با احترام برخورد کنید و از رفتار آنها سوء برداشت نکنید.
تصور نکنید شما و همسرتان باید همه حرف ها و تصمیم هایتان مشترک باشد پس اختلاف ها را بپذیرید.
خوب گوش دهیدو بگذارید طرف مقابل تان حرف هایش را بزند، نظراتش را بگوید و بعد اگر لازم دیدید به بحث تان ادامه دهید.
از چیزهایی که برای تان اهمیت کمتری دارند بگذرید و به خاطر هر موضوع کوچکی با همسرتان جر و بحث نکنید.
به جای اینکه مدام همسرتان را متهم کنید، خواسته ها و نیازهای خودتان را بگویید.
قبل از آمدن تعطیلات با همسرتان صحبت و یک برنامه برای دید و بازدیدهای تان مشخص کنید و بدون بحث و جدل یا متهم کردن همسرتان، با هم به یک توافق برسید.
بپذیرید شما از پس تغییر دادن دیگران برنمی آیید و وظیفه تربیت کردن آنها را هم ندارید.
بی پولی یکی از دلایل اصلی دعواهای نوروزی است پس بهتر است بخشی از درآمدتان را در طول سال پس انداز کنید و برای هریک از هزینه های عید بودجه ای از آن اختصاص دهید و سعی کنید به بودجه ای که در هر قسمت تعیین کرده اید وفادار باشید.
بدون تلفن همراه تان زندگی کنید و چند روزی از دوستان آنلاین تان فاصله بگیرید و به کسانی که چشم در چشم تان دوخته اند برسید. اگر نمی توانید ارتباط گوشی تان را با اینترنت قطع کنید و ساعات مشخصی از روز آنلاین شوید.
عصبانیت تان را کنترل کنید و در دعواهای زن و شوهری حرفی نزنید و کاری نکنید که در ذهن همسرتان جاخوش کند.
همسرتان را بیهوده با دیگری مقایسه نکنید و او را با تمام خوبی و بدی اش بپذیرید.
برای همسرتان در بحث های زناشویی خط و نشان نکشید.
ماجرا را کش ندهید و همسرتان را قضاوت نکنید.
سعی نکنید با خط قرمز کشیدن دور اشتباهات او و به رخ کشیدن شان خودتان را تبرئه کنید.
رفتارهای اشتباه همسرتان را با اشتباه دیگری تلافی نکنید.
شریک زندگی شما مسئول رفتارهای نادرست هیچ کس حتی خانواده اش نیست پس غر نزنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375831/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری دوبار کنکور در سال لغو شد

تردد 31 هزار نفری زائران از مرز مهران در آستانه شب‌های قدر

گزارش رئیس پلیس تهران از کاهش سرقت و رشد کشف جرم در پایتخت

(29 اسفند) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ جاده چالوس بسته شد

تقویم تاریخ/ تصویب ملی شدن صنعت نفت ایران سال 1329

اشک‌های خانم انگلیسی خاطره عجیب تلاوت قرآن در رستوران

طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین

تصورات اشتباه مردم درباره عرق کاسنی

چطور از افزایش وزن در نوروز جلوگیری کنیم؟

کشف 4 سیاره فراخورشیدی در یکی از نزدیکترین ستارگان به زمین

شاعرانه/ یا رب من بدانمی هیچ به یار می‌رسد

سروصدای ایمان قیاسی و جواد خواجوی روی آنتن زنده شبکه سه!

لحظات نفس‌گیر دانشمندی که توانست سلول‌های رویانی تولید کند

عبور سخت سریال‌های شبکه نمایش خانگی از لبه پرتگاه‌

ترانه شادِ «زلزله» با صدای آرون افشار

ترافیک فوق‌سنگین در خروجی‌های تهران؛ جاده چالوس بسته شد

شهادت یک مأمور پلیس در ماموریت چهارشنبه آخر سال

تفال/ سلامی چو بوی خوش آشنایی

صوت/ ترتیل «جزء هجدهم» قرآن با صدای استاد شاطری

صوت/ تندخوانی «جزء هجدهم» قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی

کدام لکه های پوستی خطرناکند؟

آیا مالکیت نفت متعلق به مردم است؟/ مصدق به دنبال چه بود؟

وقتی «علی پروینِ» 15 ساله زانوهایش را در حرم امام رضا(ع) بیمه کرد

جمله ناراحت‌کننده علی پروین: 78 سالمه و حس می‌کنم یواش یواش باید غزل را بخوانم

علی پروین: انتخابم برای دروازه‌بان اول ناصر حجازی است و بعد عابدزاده

«فوتبال علی‌اصغری» و پرتاب اوت بلند؟

واکنش نویدکیا به عدم انتقال به پرسپولیس و استقلال

واکنش عجیب نویدکیا به زندگی شخصی ژوزه مورایس!

آبگوشت خوردن علی پروین در برنامه زنده

تاکتیک علی اصغری از زبان علی پروین

احتمال بازگشت نویر به آلمان برای جام جهانی 2026!

تمجید سرمربی قطر از عفیف؛ او لیونل مسی ما است!

اعلام آخرین آمار حوادث چهارشنبه‌سوری تا ساعت 22

فوت شهروند تهرانی به دلیل پرتاب نارنجک از سوی یک موتورسوار

آخرین آمار از قربانیان چهارشنبه‌سوری؛ 15 نفر کشته و 2466 نفر مصدوم شدند

تلاوت زیبای آیات 1 تا 10 سوره مبارکه یس توسط محمدرضا نوریان

تلاوت دلنشین حامد شاکرنژاد

تنوع دوست‌داشتنی میز میزبانان محفل با ملیت و مذاهب مختلف

همنشینی دلنشین آواز سنتی و تلاوت آیات قرآن

خاطره جالب علی پروین از عید نوروز

فوتبالیست های امروز سوسول شدند؟ علی پروین پاسخ می دهد

علی پروین و آهنگ خاطره انگیز پرسپولیس خسته

سر تکان دادن و افسوس «علی پروین» در واکنش به نوع بازی الان پرسپولیس

ورود کادر فنی و بازیکنان تیم ملی به زمین شماره یک ورزشگاه آزادی

علی پروین: به دنبال لقب نبودم، عیدی یک ده هزار تومانی با امضای خودم می دهم

علی پروین: باشگاه پرسپولیس اول صندوق عقب ماشین من بود چون جایی نداشتیم

پرده‌برداری «علی پروین» از جام‌های قهرمانی پرسپولیس که در خانه اوست

علی پروین: دخترم عاشق بازی در سینماست ولی مخالفم؛ الان دوره بچه‌سالاری است

علی پروین: مخالف VAR هستم؛ به اینکه داور یک بازی را درمی‌آورد، اعتقاد ندارم

داستان پادشاهی که تنها 40 روز حکومت کرد