لیورپول باخت اما فندایک یک قهرمان است!
ورزشي
بزرگنمايي:
آریا بانو - ورزش 3 /استفن وارناک، مدافع چپ سابق لیورپول، از ویرژیل فندایک بابت رفتار تحسینبرانگیز پس از شکست در فینال جام اتحادیه برابر نیوکسل، تمجید کرد.
فندایک سال گذشته با گل پیروزیبخش خود مقابل چلسی توانست این جام را برای لیورپول کسب کند. اما این بار او در سمت بازنده قرار داشت، زیرا نیوکسل با یک عملکرد فوقالعاده، لیورپول را شکست داد و به انتظار 70 ساله خود برای کسب یک جام پایان داد.
دن برن، ذر دقایق پایانی نیمه اول با آزادی کامل در محوطه جریمه، با یک ضربه سر قدرتمند توپ را وارد دروازه قرمزها کرد. سپس هفت دقیقه بعد از شروع نیمه دوم، الکساندر ایساک گل دوم را با یک ضربه عالی به ثمر رساند. فدریکو کیهزا در دقیقههای پایانی وقت اضافه یک گل به ثمر رساند اما تغییری در نتیجه نهایی ایجاد نکرد. با این حال، علیرغم این شکست دردناک، فندایک پس از بازی به تمام بازیکنان نیوکسل تبریک گفت و با آنها دست داد.
استفن وارناک، مدافع چپ سابق لیورپول، در گفتوگو با بیبیسی در این مورد گفت: «ویرژیل فندایک و دن برن یکدیگر را در آغوش گرفتند. فن دایک در کنار بازیکنان نیوکسل ایستاد. او به بین جمع رفت و با تکتک بازیکنان دست داد. او به کاری که نیوکسل امروز انجام داد احترام گذاشت. این یک حرکت عالی بود. نشانهای از احترام به نیوکسل. من به او تبریک میگویم، تیمش باخت اما او در این بازی برای من قهرمان است.»
-
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵:۲۳
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375096/