استقبال نوستالژیک از نوروز با شیرینی نعلی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / شیرینی نعلی یکی از خوشمزهترین و خاطرهانگیزترین شیرینیهای عید نوروز است. از آن دسته شیرینیهایی که همیشه در خانه پدربزرگ و مادربزرگها پیدا میشد و کنار چای هم حسابی میچسبید. این شیرینی را میتوانید در فاصله چند روز مانده تا نوروز بپزید و بوی بهار را به خانه بیاورید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
روغن مایع : یک لیوان
بکینگ پودر: 10 گرم
بازار 
وانیل: 5 گرم
پودر قند: یک لیوان
آرد: سه تا سهونیم لیوان ( کنترلشده بریزید)
برای روی آن :
شکلات تلخ: 100 گرم
پودر پسته:به دلخواه
طرز تهیه:
همه مواد شیرینی به جز آرد را با هم مخلوط کنید. حالا آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر بهدستآمده گلوله هایی به اندازه گردو برداشته، گرد کنید. آن گلولههای کوچک را با کف دست به شکل رولهای بلند درآورید و به شکل نعل اسب یا U انگلیسی درآورید. میتوانید دو سر آن را به هم وصل کنید تا شکل اشک شود. فر را روشن کنید و در این فاصله شیرینیها را روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن گذاشتهاید، بچینید. شیرینیها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 160 درجه بپزید. حالا شکلاتها را به صورت بنماری (ذوب با بخار آب) ذوب کنید و در نهایت بعد از پختن شیرینی و سرد شدن آن برای تزئین سر شیرینیها را در شکلات فرو ببرید و آن را با پودر پسته تزئین کنید. شیرینیها به همین سادگی آماده است.
-
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳:۳۷
-
۸ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1375075/