خوشمزه مثل دیگچه مشهدی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مشهدیها در بعضی از ایام سال به سراغ غذاهای خاص میروند که شاید شما هم با بعضی از آنها مثل شله مشهدی آشنا باشید. یکی دیگر از آن غذاها که پای ثابت ایام عزاداری و نذریهاست دیگچه است که یک نوع دسر شیرین به حساب میآید و خیلی خوشمزه است. در این مطلب خواهیم گفت چطور میتوانید یک دیگچه خوشمزه درست کنید.
مواد لازم: ( برای 5نفر)
برنج نیمه طارم: 1 لیوان
شیر: 2 کیلو
گلاب: 1 لیوان
کره: 2 قاشق غذاخوری
بازار 
خامه صبحانه: یک پیمانه
آب: دو لیوان
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
هل: یک قاشق چایخوری
شکر: یکونیم لیوان (بستگی به ذائقهتان دارد)
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را با یک لیوان آب از دو ساعت قبل خیس کنید .سپس آب برنج را خالی کرده و درون قابلمهای با دو پیمانه آب و نصف پیمانه شیر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. شیر را کمکم به برنج اضافه کنید و هم بزنید. شیر که به خورد برنج رفت باقیمانده شیر را اضافه کنید و بعد از این که مطمئن شدید برنج کاملا پخته است (بهاندازی پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله ملایم قرار میدهیم تا شکر به خورد برنج برود. (باید مطمئن باشید که برنج پخته و بعد شکر را اضافه کنید) حالا وقت اضافه کردن زعفران و هل دمکرده و گلاب به این مخلوط است. بعد از هم زدن کره و خامه را اضافه کنید و دیگچه را به مدت 20دقیقه با شعله کم دم کنید (مثل برنج). حالا دیگچهها را داخل سینی بریزید و بعد از 12ساعت که خودش را گرفت آن را برش بزنید و در ظرفهای دلخواه سرو کنید. میتوانید روی دیگچه را با خلال بادام و پسته تزیین کنید.
نکتهها:
بعضیها اجازه میدهند مواد دیگچه سفتتر شود و تهدیگ کوچکی ببندد. در این صورت حواستان باید به شعله باشد.
اگر دوست داشتید میتوانید بخشی از دیگچه را قبل از ریختن زعفران جدا کنید و دیگچه دورنگ داشته باشید.
میتوانید برنج را بعد از شستن به جای آب با شیر خیس کنید تا طعم بهتری بگیرد.
-
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷:۰۷
-
۸ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374686/