آریا بانو

آخرين مطالب

اولین برنامه جشنواره فیلم مقاومت در عراق با نمایش «شمال از جنوب غربی» فرهنگی هنری

اولین برنامه جشنواره فیلم مقاومت در عراق با نمایش «شمال از جنوب غربی»
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / هیئت اعزامی جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به سرپرستی دکتر محمدعلی شجاعی فرد وارد بغداد شد تا در راستای تقویت تبادلات فرهنگی و سینمایی با مسئولان فرهنگی و هنری عراق دیدار داشته باشد.
هیاتی به ریاست دکتر محمدعلی شجاعی فرد، قائم مقام دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، با هدف توسعه تعاملات فرهنگی و هنری، به ویژه در حوزه سینما و تولیدات رسانه‌ای، وارد بغداد شد. این سفر با همکاری موسسه بصیره عراق و به منظور برگزاری مشترک رویدادهای فرهنگی برنامه‌ریزی شده است.
بازار
در اولین روز این سفر، مسئولان جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با حضور در موسسه البصیره، ضمن دیدار با مسئولین این موسسه در جریان ظرفیت‌های این موسسه رسانه‌ای قرار گرفتند و در خصوص همکاری‌های دو جانبه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
امضای توافقنامه با موسسه بصیره در راستای تولید مشترک داستانی کوتاه در موضوعات و مسائل مشترک (مبارزه با داعش، اربعین، مبارزه با طاغوت، مبارزه با صهیونیسم، تاریخ دینی)، همکاری در خصوص برگزاری رویداد جشنواره مقاومت در عراق، تولید آثار مشترک سینمایی (مورد خاص قسمت دوم فیلم شمال از جنوب غرب در پادگان اشرف)، برگزاری دوره‌های آموزش‌های سینمایی و برگزاری دوره‌های آموزش‌های هوش مصنوعی از جمله توافقات فی مابین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و موسسه رسانه ای بصیره عراق بود.
اسرافیل کلیجی، مدیر اجرایی این رویداد و مسئول کمیته بین‌المللی جشنواره فیلم مقاومت، به جزئیات دیدارهای هیئت اعزامی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت اشاره کرد و اظهار داشت: برنامه‌های متعددی از جمله دیدار با معاون وزیر فرهنگ کشور عراق، دیدار با حاج مهند عقابی رئیس رسانه‌ حشد الشعبی، بازدید از اماکن فرهنگی و سینمایی و سینماهای مرکز خرید جادریه و حرثیه، و دیدار با دکتر مضاد اسدی از دانشکده هنرهای زیبای بغداد، در نظر گرفته شده است.
وی افزود: اختتامیه این سفر با برگزاری نخستین جشنواره سینما و تئاتر بصیره و نمایش فیلم «شمال از جنوب غربی» همراه خواهد بود. این فیلم، که برای اولین بار در عراق به نمایش درمی‌آید، نامزد 13 جایزه بین‌المللی و ملی بوده و جوایز متعددی را از آن خود کرده است.
مسئول کمیته بین‌المللی جشنواره فیلم مقاومت خاطرنشان کرد: این سفر و برگزاری رویدادهای مشترک، نشان‌دهنده تلاش جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و موسسه بصیره برای تقویت همکاری‌های فرهنگی و هنری میان ایران و عراق و ترویج هنر مقاومت در منطقه است.
گفته می‌شود این اولین رویداد بین المللی جشنواره فیلم مقاومت در عراق است.
«شمال از جنوب غربی» به کارگردانیحمید زرگرنژاد محصول سال 1403 است ، این فیلم در 13 رشته از جمله بهترین فیلمنامه، بهترین فیلم و بهترین موسیقی نامزد دریافت سیزده سیمرغ بلورین از چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر شد و جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین فیلمبرداری را دریافت کرد. 
عراق در دوران جنگ با ایران، تصمیم می‌گیرد یک کامیون پر از مواد منفجره را وارد ایران کرده و در یکی از نقاط حساس کشور آن را منفجر کند. مأموران اطلاعاتی ایران با مطلع شدن از این موضوع، کامیون مذکور را زیرنظر می‌گیرند؛ اما کامیون در یکی از استان‌های شمالی کشور ناپدید می‌شود.
مصطفی زمانی، امیر آقایی، علی دهکردی، مهدی زمین پرداز، هومن حاجی عبداللهی، سیامک صفری،مهدی احمدی،امیررضا دلاوری،بهناز جعفری،خاطره اسدی از بازیگران فیلم «شمال از جنوب غربی» هستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374625/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مطهره گونه‌ای امروز آزاد می‌شود

غرق‌شدگی یک پدر و پسر در استخر کشاورزی

سال 1404 چند روز تعطیلی رسمی دارد؟

ساعت فعالیت داروخانه مرکزی هلال‌احمر در تعطیلات نوروز اعلام شد

غوغای کردها در محفل با مدح پیامبر (ص)

سفره افطاری در عمان

اجرای مناجات عاشقانه با صدای زیبای پیام عزیزی

کولاک «حسنین الحلو» در محفل

طرز تهیه پاستا آلفردو

این ادویه از قلب شما محافظت می‌کند

چقدر نگران مغز و روح فرزندت هستی؟

زمان‌بندی تازه فرود انسان در مریخ به سبک ماسک

دو خط کتاب/ گرگ بیابان

سلفی‌های صلاح در لیورپول، سنت شد

شکست خانگی روستوف برابر صدرنشین لیگ برتر روسیه

گل اول ذوب آهن به استقلال توسط محسن آذرباد

گل اول تراکتور به گل گهر توسط ابوالفصل رزاق پور گل به خودی

نیک نفس خطاب به داور بازی: پدر ما را در آوردی!

سیو گلر ذوب آهن مانع از گل شدن شوت مهران احمدی شد

کونته: نبردیم اما 9 بازی مانده و باید قهرمان شویم

لیست تیم ملی برای تورنمنت تایلند اعلام شد

گزارش زنده؛ استقلال 1 - 1 ذوب آهن

گل دوم تراکتور به گل گهر توسط مهدی هاشم نژاد

عبدالله روا از شهر محل تولدش می‌گوید

قسمت پانزدهم زندگی پس از زندگی: بالی که شکست

عکس نوروزی بازیگر زن سریال «سه در چهار» در کنار نسرین مقانلو

وقتی مهران غفوریان در مقابل قهرمان وزنه برداری دنیا ریسک نمی‌کند!

«تاکسیدرمی» زرشک زرین گرفت

«بهار دلکش» با آوای ملکوتیِ استاد شجریان

نوای عشق و دلتنگی؛ موسیقی متن فیلم "در حال و هوای عشق"

پرواز چابهار - تهران پس از نقص فنی در کرمان به سلامت فرود آمد

آتش سوزی در مقدونیه شمالی؛ شمار جان باختگان به 59 نفر رسید

اجرای دل‌نشین شعر رجزخوانی امام حسین (ع) در کربلا

مدح حضرت علی(ع) به زبان هندی در محفل

ضرب المثل/ همین آش و همین کاسه

تلاوت زیبای آیات 91 و 92 سوره مبارکه یوسف توسط حامد شاکرنژاد

طرز تهیه سالاد عدس و انار با سس ماست

روش درمانی جدید برای رفع آکنه

با ساده ترین وسایل میتونید این بازی جذاب رو درست کنید

یافتن مکان دقیق تومور مغزی با ابتکار ایرانی

کتاب «بازی‌سازی تاریخ»؛ رویکردی جدید به آموزش علوم اجتماعی

یازده بازیکن مهدی تارتار برای جدال با ترا‌کتور

افطار کردن ماشاریپوف، بازیکن ازبک استقلال، پیش از آغاز دیدار با ذوب‌آهن

عصبانیت ماشاریپوف به دلیل حرکت خشنی که بازیکن ذوب آهن روی او انجام داد

روایت پهلوانی تختی از زبان دبیر

شوت سرضرب قائدرحمتی توسط حسینی به کرنر رفت

ضربه خطرناک امید لطیفی با اختلاف کمی از کنار دروازه استقلال به اوت رفت

گل اول گل گهر به تراکتور توسط علیرضا کاظمی

گلر ذوب آهن سد راه نفوذ صالح حردانی شد

لغزش بدموقع ناپولی؛ صدرنشینی را به اینتر هدیه دادند