آریا بانو

آخرين مطالب

یک رویا، زن جوان را از چوبه دار نجات داد اجتماعی

یک رویا، زن جوان را از چوبه دار نجات داد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران / زن جوان که به اتهام قتل همسرش به قصاص محکوم شده بود با گذشت 8 سال از جنایت به شرط آزادی 10 زن زندانی از مجازات مرگ رهایی یافت.
رسیدگی به پرونده از 17 آذر سال 95 و بدنبال تماس زن جوانی با پلیس آغاز شد. زن جوان در تماس مدعی شد: خواهرم چند دقیقه قبل با من تماس گرفت و از قتل شوهرش خبر داد. او می‌گفت خودش هم قرص خورده تا به زندگی‌اش پایان دهد.
بدنبال این تماس، مأموران پلیس راهی خانه مورد نظر شده و پس از هماهنگی‌های قضایی با کمک آتش‌نشانی وارد خانه شدند. مهرنوش هنوز زنده بود و نفس می‌کشید و به دستور بازپرس جنایی به بیمارستان منتقل شد. 
بازار
7 ساعت با جسد
بررسی‌ها نشان داد جسد همسر این زن در حالی که 7 ساعت از مرگش گذشته بود نیز در خانه است. زن جوان که با تلاش کادر درمان از مرگ نجات یافته بود در تحقیقات اولیه به قتل ناخواسته همسرش اعتراف کرد و گفت: روز حادثه دخترم را به خانه مادرم بردم و به خانه برگشتم. پدرام تازه از خواب بیدار شده بود و مثل همیشه شروع کرد به غر زدن او به من شک داشت و من هر چه به او می‌گفتم که کسی در زندگی‌ام نیست باور نمی‌کرد. دعوای ما مثل همیشه بالا گرفت و در حالی که من مشغول خوردن صبحانه بودم، موهایم را گرفت. 
درد شدیدی داخل سرم پیچید. ناخواسته با چاقوی میوه‌خوری که داخل دستم بود به او ضربه‌ای زدم. ناگهان پدرام روی زمین افتاد و آن موقع بود که متوجه شدم چاقو وارد قلبش شده است. چند ساعتی کنار جنازه شوهرم بودم و درنهایت از عذاب وجدان تصمیم گرفتم به زندگی‌ام پایان دهم. بعد از خوردن قرص به خواهرم زنگ زدم و راز جنایت را برملا کردم و از او خواستم مراقب تنها فرزندم که دختر کوچکی بود، باشد. 
زمانی که مهرنوش در دادگاه کیفری پای میز محاکمه رفت از دخترش و پدر و مادر شوهرش تقاضای بخشش کرد. اما هر سه نفر آن‌ها خواهان قصاص قاتل بودند و به درخواست اولیای دم، حکم قصاص صادر شد. 
پرونده پس از تأیید حکم در دیوان‌عالی کشور برای اجرا به دادسرای محل جنایت ارجاع شد. نام زن جوان در فهرست محکومان به قصاص قرار گرفت اما لحظاتی قبل از آنکه حکمش اجرا شود به پای دخترش و خانواده پدرام افتاد تا به او رضایت دهند و درنهایت اولیای دم به او چند هفته مهلت دادند. دختر مقتول که خواهان قصاص مادرش بود زمانی که برای دومین بار قرار شد مادرش برای اجرای حکم برود ناگهان به اجرای احکام دادسرا رفت و از قصاص گذشت کرد. 
شرطی برای بخشش
او زمانی که مشغول امضای برگه بخشش بود، به دادیار اجرای احکام گفت: «در تمام این مدت کینه مادرم را به دل داشتم و می‌خواستم به مجازات برسد. اما شب گذشته خواب پدرم را دیدم که مشغول خواندن قرآن است و لبخند می‌زند و مدام به من می‌گوید ببخش. اگر آن خواب را ندیده بودم حتماً حکم را اجرا می‌کردم اما تنها به خاطر خوابی که دیدم مادرم را می‌بخشم. 
دختر 15ساله ادامه داد: البته شرطی برای بخشش دارم، مادرم باید 10 زندانی زن را که غیر عمد مرتکب جرم شده‌اند و در زندان به سر می‌برند آزاد کند. پدر و مادر مقتول نیز زمانی که متوجه شدند نوه‌شان قاتل را بخشیده است، آن‌ها نیز از قصاص قاتل پسرشان گذشت کردند. همزمان زن جوان نیز قبول کرد که 10 زندانی زن را آزاد کند و باتوجه به اینکه حدود 8 سال از جنایت می‌گذرد بزودی از زندان آزاد خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374568/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرخصی پدران برای تولد فرزند چند روز است؟

اولین آمار علل تصادفات در اولین روز طرح نوروزی 1404 اعلام شد

بیش از 250 هزار نیروی پلیس در آماده باش نوروز

آمادگی برای جنگ چهارشنبه‌سوری!

تیره ترین رنگ سیاه در دنیا!

ماده چسبنده جادویی قوی تر از آهن و سنگ

برای افطار بامیه عربی درست کنید

طرز تهیه شیرینی نخودچی شکری مخصوص نوروز

برای عید شالت رو این مدلی ببند

چگونه از شر موهای زبر و شکننده خلاص شویم؟

پیاده روی ربات و سگش تو mountain view کالیفرنیا

نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟

غول نروژی، دشمن شماره یک بارسلونا

استراماچونی: اینتر تیم بازی‌های بزرگ نیست

هشدار خطرناک‌ترین بازیکن بارسا به اتلتیکو

خاطره سینا مهراد از همبازی شدن با شادمهر عقیلی

چهره جدید بهنوش بختیاری در سریال منوچهر هادی

آن هاتاوی، پنه‌لوپه «اودیسه» نولان است

شبکه افق تا لحظه تحویل سال ویژه‌برنامه دارد

انیمیشن‌هایی که درس‌های مفیدی از زندگی می‌دهند

پخش فصل جدید کارتون «بابابام» از نوروز 1404

سحر ولدبیگی و نیما فلاح در دل طبیعت

خاطره بازی با فصل اول انیمیشن «عصر یخبندان»

آهنگ جدید/ «تیر مژگان» با صدای رضا ملک زاده

اجرای ترانه زیبای «منظومه احساس» توسط راغب در برنامه شب عیدی

ماموران قلابی به دام افتادند

چهارشنبه‌سوری با توپ پُر آمد؛ آخرین آمار از فوتی‌ها و مصدومان

توله شیر همچنان اسیر «علی‌اکبری»!

درخشش نور و رنگ در دل تاریخ، زیبایی بی پایان مسجد نصیرالملک

امام مجتبی(ع) کسی است که آقای این جهان او را آقا و سرور نامیده است

حکمت/ آمرزش در ماه رمضان

زیبایی شفق قطبی در فنلاند

معنی اصطلاحات کافه‌ای که آنها را نمیدانید

آیا خون دماغ نشانه سرطان خون است؟

تداوم خدمت‌رسانی بیمه دی در نوروز 1404

نشانه‌های حیات در مریخ پیدا شد / کشف شگفت‌انگیز ناسا

کاهش کیفیت خواب در مبتلایان به بیماری «لیکن پلانوپیلاریس»

مأموریت «کرو-10» به ایستگاه فضایی رسید؛ فضانوردان استارلاینر به زمین بازمی‌گردند

سخنان زیبای دکتر قمشه ای

کتاب «تاریخ کامل ایران بر اساس شاهنامه» منتشر شد

خرید جدید سپاهان یک فوتسالیست است

تاج: تیم ساحلی طلایه‌دار آسیا است؛ نوجوانان تدارک خوبی داشت

منچستریونایتد در اندیشه جذب رافینیا

هشدار نارنجی برای بازی فیورنتینا - یوونتوس

تاج: امیدوارم فوتبال ساحلی قهرمان آسیا شود

دیوار رئال قهرمانانه برگشت

ماموریت تیم‌های ملی سن و سال نمی‌شناسد

تیکه سنگین شهرام قائدی به مجری صداوسیما

سینما در روزهای پایانی سال چقدر مخاطب دارد؟

ادامه اکران های بین المللی «ببعی قهرمان»