آریا بانو

آخرين مطالب

نجات دختر 4 ساله از مرگ توسط کارکنان شهرداری اجتماعی

نجات دختر 4 ساله از مرگ توسط کارکنان شهرداری
  بزرگنمايي:

آریا بانو - همشهری آنلاین / حریم‌بانان شهرداری دختربچه 4 ساله‌ای را که در تاریکی شب به کانال آب کشاورزی افتاده بود، از مرگ حتمی نجات دادند.
این حادثه ساعت 8:20 شامگاه سه‌شنبه در زمین‌های کشاورزی منطقه قلعه‌نو حاج موسی در جنوب غرب تهران رخ داد.
آن شب نیروهای حریم‌بان منطقه 19 شهرداری تهران در حال گشت‌زنی بودند تا اجازه ندهند متخلفان، نخاله یا زباله‌ در حاشیه شهر تخلیه کنند. خودروی آنها به آرامی در کنار کانال کشاورزی به جلو می‌رفت که ناگهان صدایی توجه آنها را جلب کرد. صدا از داخل کانال آب به گوش می‌رسید و شبیه ناله‌های یک دختربچه بود.
بازار
عملیات نجات
حمید رضوان‌منش که 5 سال است در شهرداری مشغول به کار شده و 2 سال آن را در اداره حریم فعالیت دارد، در گفت و گو با همشهری می‌گوید: شیفت کاری ما از ساعت 8 شب تا 8 صبح روز بعد است. آن شب هم طبق معمول مشغول گشت‌زنی بودیم که متوجه شدم شیشه سمت من خراب شده و از روی هر سرعت‌گیر یا مانع که عبور می‌کردیم، شیشه، خود به خود پایین می‌آمد و من دوباره آن را بالا می‌کشیدم. یک بار که شیشه پایین آمد، صدای ضعیفی از بیرون شنیدم. ابتدا فکر کردم که صدای حیوان است اما وقتی دقیق گوش دادم به نظرم صدای گریه یک کودک بود. با این حال تصور نمی‌کردم آن وقت شب و در آن سرما، کسی در آن حوالی باشد. وقتی ماشین توقف کرد، حریم‌بانان پیاده شدند. صدا از داخل کانال آب می‌آمد.
رضوان‌منش می‌گوید: خودمان را به لبه کانال رساندیم. در آن تاریکی ناگهان چشمم به دختربچه‌ای حدودا 4ساله افتاد که داخل کانال بود. چیزی که می‌دیدم باور نکردنی بود. دختربچه با گرفتن از زباله‌ها روی آب شناور مانده بود اما هر لحظه احتمال داشت غرق شود. بی‌درنگ به داخل کانال پریدم. آب کانال تا زیر گلویم بود و غرق نشدن دختربچه یک معجزه بود. با کنار زدن زباله‌ها خودم را به آن دختر رساندم، بغلش کردم و به سختی به لبه کانال بردم تا به دست همکار دیگرم در بیرون کانال بدهم.
او می‌گوید: عمق کانال آنقدر بود که اگر دختربچه را پیدا نمی‌کردیم، امکان نداشت زنده بماند.
رضوان‌منش‌ ادامه می‌دهد: وقتی او را بیرون آوردیم، فقط گریه می‌کرد و نمی‌توانست صحبت کند. برای آرام کردنش او را به داخل خودرو بردیم و به او خوراکی دادیم تا آرام شود. بعد از اینکه دخترک ساکت شد، به دنبال خانواده‌اش به راه افتادیم. می‌دانستیم که آنها باید در همان نزدیکی باشند. در کنار آن کانال فقط زمین کشاورزی بود. بنابراین فکر کردیم به آن سو برویم شاید در آنجا افرادی را پیدا کردیم.
او می‌گوید: کمی که جلوتر رفتیم، زنی را دیدیم که لباس‌هایش شبیه لباس دختربچه بود. او تا ما را از دور دید، سراسیمه خود را به ما رساند و همینکه دختربچه را همراه ما دید، بدون هیچ حرفی او را در آغوش گرفت و گریه امان نمی‌داد که چیزی بگوید.
دختر بازیگوش
آن شب پدر دختر در جای دیگر به دنبال او گشته بود و وقتی ناامید از پیدا کردن دخترش، نزد همسرش بازگشت، حریم‌بانان شهرداری را دید که دخترش را صحیح و سالم تحویل همسرش داده بودند. این مرد که از خوشحالی اشک شوق می‌ریخت گفت: ما از روستاییان و کشاورزان حاشیه تهران هستیم. روی زمین کشاورزی کار می‌کنیم و همانجا هم زندگی می‌کنیم.
او ادامه داد: دخترم بسیار بازیگوش است و تا چشم از او بر می‌داریم غیب می‌شود. امشب هم مشغول کار بودیم که متوجه شدیم دخترمان نیست. هر چه دنبالش گشتیم پیدایش نکردیم. فکرش را نمی‌کردیم به سوی کانال آمده باشد. چون بارها به بچه‌ها گوشزد کردیم که به کانال نزدیک نشوند. من فکر می‌کردم دخترم طعمه حیوانات وحشی شده و دیگر از پیدا کردنش ناامید شده بودم اما خدا او را دوباره به ما داد. حریم‌بانان بعد از نجات دختربچه و تحویل دادن آن به خانواده‌اش سوار خودروی گشت شدند تا به ماموریت‌شان ادامه بدهند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374241/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صلاح: توتی اسطوره و یکی از الگوهای من است

گاوی: امیدواریم فلیک برای مدت طولانی در بارسا بماند

خلاصه بازی التعاون 0 - الهلال 2

امباپه: با بیشتر گل زدن، از کریستیانو بهتر نمی‌شوم!

شیخ المعتادین کیست؟ / از نجات بهبود یافته اعتیاد از دام تفکرات منحرف تا فوق لیسانس معتاد سابق

اجرای نوجوان بانمک اهل اندونزی به زبان کشورش

باوجود امباپه و کورتوا نمی‌توان رئال را شکست داد

ناراحتی کورتوا؛ لالیگا به ما بی‌احترامی می‌کند!

قاری نیم وجبی!

حسن یزدانی از دلایل ارادتش به حضرت علی(ع) می‌گوید

کونسیسائو: شادی گلم به خاطر پسرم نبود

پرسپولیس با ورزشگاه آزادی تمدید کرد

حسن یزدانی: هدفم طلای المپیک 2028 است

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

حسن یزدانی: یک قهرمان کشتی المپیک در مجموع 25 میلیارد پاداش می‌گیرد ولی کم است

در چنین روزی؛ تساوی پرسپولیس و الوحده امارات در روز قضاوت پرحاشیه نیشیمورا با گل حسین بادامکی

خلاصه بازی ویارئال 1 - رئال مادرید 2

پیروزی رئال با درخشش امباپه

معرفی قهرمان لیگ حرفه‌ای بسکتبال در بازی سوم

حسن یزدانی: دلیل شکست کشتی‌گیران ایران در ثانیه‌های آخر مشکل روحی و روانی است

واکنش حسن یزدانی به کتک‌کاری و بزن‌بزن با «کامران قاسمپور» در اردو!

روایت حسن یزدانی از عکسِ نشان دادن عدد «4 و 2» با انگشت که جنجالی شد

انتخابی سخت بین تخت سلطنت یا فتح قلب یک زن: داستان زندگی ادوارد هشتم

افطاری ساده 270 متری روی بزرگترین پل غیر خودرویی کشور

شهرداری که سردار ایران شد

استوری/ ماه علی(ع)نمایان شد

محافظت عقاب سرسفید از جوجه‌هایش در برابر طوفان شدید

استوری/ و هوالکریم ای عشق من

هله بیکم یا زوار ابوقاسم

استوری/ زهرا پسر آورده، قرص قمر آورده

ذکری برای رفع اندوه

تولدت مبارک آقای امام حسن (ع)

قابی زیبا از تخت جمشید

دوندگی عجیب بز کوهی روی صخره عمودی!

کوفته سماق کوردی

شیرینی هلال پسته مخصوص عید و ماه رمضان

شایع ترین بیماری زنانه

با این سوال‌ها می‌تونید احساسات درونی فرزندتون رو شناسایی کنید!

راز‌های خانه داری؛ لکه‌های روغن و چربی را با یک ترفند ساده و ارزان پاک کنید!

کشف گنج کیهانی؛ الماسی غول‌آسا در فضا!

در ستایش تربیت نکردن

عصبانیت شدید رام؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

ضیایی از آکادمی استقلال رفت

مصدومیت نگران‌کننده ستاره دورتموند؛ تعویض با اشک!

4 کشتی جذاب از نگاه اتحادیه جهانی در قهرمانی آسیا

ضربه دیدنی آدیمی به تیر دروازه خورد؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

حسن یزدانی: گرانی برنج به خاطر دلال‌ها و عدم مدیریت است

ویدیوی جالب باشگاه نساجی از بازی مقابل سپاهان

خلاصه بازی آث میلان 2 - کومو 1

حسن یزدانی: کمترین حق اولین مربی‌ام «همت مسلمی» این است که در اردوهای خارجی همراهم باشد