خاگینه مغزدار یه دسر محبوب تبریزی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /تخم مرغ 4عدد
ماست شیرین 4قاشق غ
آرد 6قاشق غ
بکینک پودر 2قاشق مرباخورى
وانیل وهل هر کدام یک قاشق چایخوری
زعفران 2قاشق غ
بازار ![]()
مواد میانى:
گردو
دارچین، پودر گل محمدى،پودر هل
شهد:
شکریک لیوان
اب نصف لیوان
گلاب دو قاشق
زعفران یک قاشق
عرق یا پودر هل
برای درست کردن شهد خاگینه آب و شکر رو روى حرارت بذارید شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل را اضافه کنید و از روى حرارت بردارید.
حتما شهد خنک را روى خاگینه داغ بریزید.
روغن زیاد نریزید تا خوب پف کنه.
حرارت کم باشه.
-
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳:۳۱
-
۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1374211/