بزرگنمايي:
آریا بانو - طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده
در این مقاله از بیتوته ، با طرز تهیه ساندویچ مرغ کبابی آشنا می شوید. ساندویچ مرغ گریل شده یک غذای خوشمزه و سبک است که در تمام سال می توان از آن لذت برد. سینه های مرغ آبدار با مرینیت خاص گریل شده و با سس خردل عسلی و تاپینگ های تازه سرو می شوند.
طرز پخت ساندویچ مرغ گریل شده
این ساندویچ های مرغ گریل شده در تمام طول سال غذای محبوب ما هستند! و می توان آن ها را همراه با سالاد تازه یا سبزیجات گریل شده سرو کرد!
سینه های مرغ مرینیت شده روی گریل پخته می شوند تا کاملاً نرم و آبدار شوند، سپس با یک سس خردل عسلی خانگی سریع و تاپینگ های تازه و دلخواه سرو می شوند.
چرا همه عاشق این ساندویچ هستند؟
• این دستور ساده است و می توان آن را از قبل آماده کرد.
• غذایی سریع، تازه و کاملاً سیرکننده است.
• مرینیت فوق العاده ای دارد که مرغ را نرم و آبدار می کند.
• می توانید با افزودن بیکن ترد، پنیر یا تاپینگ های دلخواه مانند کاهو و گوجه فرنگی، تنوعی در طعم ایجاد کنید.
طرز درست کردن ساندویچ مرغ گریل شده
مواد لازم برای 4 عدد ساندویچ :
مرغ | 675 گرم سینه مرغ بدون استخوان و پوست (حدود 4 عدد سینه کوچک) |
نان همبرگری یا نان بریوش | 4 عدد |
سس خردل عسلی یا مایونز | ¼ پیمانه |
تاپینگ دلخواه | مطابق سلیقه (نگاه کنید به نکات) |
مواد لازم برای مرینیت :
روغن گیاهی | 3 قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | 2 قاشق غذاخوری |
خردل دیژون | 1 قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ساندویچ مرغ کبابی :
سینه های مرغ را روی تخته برش قرار داده و روی آن ها را با سلفون بپوشانید. سپس با قسمت صاف بیفتک کوب، آن ها را تا ضخامت 1/5 سانتی متر بکوبید.
تمام مواد مرینیت را در یک کاسه یا کیسه زیپ دار مخلوط کنید. مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شود. حداقل 30 دقیقه و حداکثر 4
ساعت در یخچال قرار دهید.

گریل را با حرارت متوسط-بالا (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
مرغ را از مرینیت خارج کرده، اجازه دهید اضافی آن بچکد و سپس مرینیت را دور بریزید.
مرغ را روی گریل قرار داده و هر طرف را 5-6 دقیقه بپزید تا زمانی که داخل آن کاملاً سفید شود و دمای داخلی به 75 درجه سانتی گراد برسد.
در حین پخت مرغ، سطح داخلی نان ها را با
روغن زیتون چرب کنید و روی گریل قرار دهید تا کمی برشته شوند.
روی هر نان مقداری سس خردل عسلی بمالید و در صورت تمایل، کاهو، گوجه فرنگی و
پیاز اضافه کنید. سپس مرغ را روی نان قرار داده و سرو کنید.

نکاتی برای پخت ساندویچ مرغ کبابی :
• در صورت بزرگ بودن سینه های مرغ، می توان آن ها را به 4 قسمت تقسیم کرد.
• مرغ را بیش از حد نپزید، زیرا پس از کوبیدن، سریع و یکنواخت پخته می شود (حدود 10-12 دقیقه کافی است).
• می توان سینه مرغ را با ران بدون استخوان جایگزین کرد.
• طرز تهیه سس خردل عسلی خانگی: ⅓ پیمانه مایونز + 1 و نیم قاشق غذاخوری خردل زرد + 1 و نیم قاشق غذاخوری عسل + نصف قاشق چایخوری پودر سیر.
• تاپینگ های پیشنهادی: کاهو، گوجه فرنگی،
پیاز قرمز حلقه ای، خیارشور.
• باقی مانده مرغ را می توان تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.

نکات طلایی برای درست کردن ساندویچ مرغ کبابی :
• با بیفتک کوب، سینه های مرغ را تا ضخامت 1/5 سانتیمتر بکوبید.
• مرغ را بین 30 دقیقه تا 4
ساعت مرینیت کنید. اگر بیشتر بماند، بافت آن تغییر کرده و کمی از پیش پخته می شود.
• مرغ را تا زمانی که دمای داخلی آن به 75 درجه سانتی گراد برسد، بپزید.
• روش پخت در فر: طبقه فر را 10 سانتیمتر زیر گریل تنظیم کرده و هر طرف مرغ را 5 تا 7 دقیقه گریل کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته