آریا بانو

آخرين مطالب

افزایش بیکاری زنان دارای تحصیلات دانشگاهی سیاسی

افزایش بیکاری زنان دارای تحصیلات دانشگاهی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ما به دنبال ایجاد یک مدل یکپارچه ملی برای اکوسیستم کسب‌وکار زنان هستیم تا بتوانیم از توانمندی‌های آنان به درستی استفاده کنیم. سال‌ها است که زنان به‌ویژه دختران در دانشگاه‌ها حضور فعالی دارند، اما بیکاری در میان آنان رو به افزایش است و ما باید راهی برای هدایت این پتانسیل به بخش خصوصی پیدا کنیم.
در جلسه‌ای که با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، زمینه‌های همکاری برای افزایش سهم زیرساخت‌های شتاب‌دهی نوآوری در حوزه زنان و خانواده مورد بحث قرار گرفت. هدف اصلی این نشست، بررسی راهکارهایی برای حمایت از کسب‌وکارهای زنان و خانواده‌ها و تدوین پیش‌نویس تفاهم‌نامه مشترک در این زمینه بود.
زهرا بهروزآذر در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به ظرفیت‌های زنان در عرصه کسب‌وکار گفت: ما به دنبال ایجاد یک مدل یکپارچه ملی برای اکوسیستم کسب‌وکار زنان هستیم تا بتوانیم از توانمندی‌های آنان به درستی استفاده کنیم. سال‌ها است که زنان به‌ویژه دختران در دانشگاه‌ها حضور فعالی دارند، اما بیکاری در میان آنان رو به افزایش است و ما باید راهی برای هدایت این پتانسیل به بخش خصوصی پیدا کنیم.
وی همچنین به مشکلاتی که زنان در دستیابی به منابع اولیه و تسهیلات مواجه هستند اشاره کرد و افزود: در حوزه صنایع‌دستی، زنان با مشکلات زیادی در تأمین مواد اولیه مواجه‌اند و این مسئله باید حل شود تا بتوانند کسب‌وکارهای خود را توسعه دهند.
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت همکاری میان وزارتخانه‌ها در راستای حمایت از کسب‌وکارهای زنان و خانواده‌ها اظهارکرد: بسیاری از ایده‌های مطرح‌شده در این جلسه، به‌ویژه در زمینه کسب‌وکارهای خانوادگی، در اولویت ما قرار دارد. ما آماده‌ایم تا در این مسیر از تمامی امکانات وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حمایت از این کسب‌وکارها استفاده کنیم.
بازار
شیخ همچنین پیشنهاد معاونت امور زنان در تقویت صنایع مرتبط با حوزه کودک و خانواده و برگزاری رویداد «خانواده‌یار» را نوآورانه و ضرورتی انکارناپذیر دانست و مطرح کرد: ما آمادگی داریم در نمایشگاه‌های سال آینده فضایی ویژه برای محصولات و خدمات مربوط به زنان و خانواده اختصاص دهیم تا کسب‌وکارهای این حوزه رونق بیشتری پیدا کنند.
رویداد خانواده‌یار به همت معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود و با هدف حمایت از خانواده‌ها، ارتقای سبک زندگی ایرانی-اسلامی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی آن‌ها، کلیه ارائه‌دهندگان خدمات، تولیدکنندگان محصولات و فعالان این حوزه را گرد هم می‌آورد. این رویداد بستری برای معرفی نوآوری‌ها، تبادل تجربیات و هم‌افزایی میان نهادهای دولتی، بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد فراهم می‌کند تا با ارائه راهکارهای کاربردی، نقش خانواده در توسعه پایدار کشور تقویت شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1372371/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هدف‌گذاری کاهش 8 درصدی مرگ و میر تصادفات امسال

کسر حداکثر 5 سال از سن شرکت در آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش برای مربیان و معلمان

هشدار پلیس در مورد سرقت در مراکز پرتردد و مجتمع‌های خرید

کاهش 47 درصدی مصدومان چهارشنبه‌سوری امسال

فضائل معاویه چیست!؟

تصاویر کارت پستالی از مالدیو

گریه بچه حساس و احساساتی

استان بوشهر، دارنده بزرگ‌ترین نخلستان های جهان

کوفته تبریزی شاهکار آشپزی ایرانی

آموزش یک دسر خوش عطر و طعم برای مهمونی و ماه رمضون

تأثیر مکمل‌های بدنسازی بر باروری

بازوی رباتیک در سودای رکورد جهانی گینس

شعرخوانی امیر حسین ماحوزی

دعوت دو ستاره سرخابی‌‌ها به تیم ملی ازبکستان

اثاث‌کشی هوادار تهران به لانه عقاب‌ها؟

دستور از بالا؛ همسر پورحیدری یک‌شغله شد

تراکتور به ایران بازگشت

تاریخ شروع فصل جدید لیگ فوتسال اعلام شد

الکساندر آرنولد زمین‌گیر شد

کنترل همه حواشی پرسپولیس در دست یک نفر

صعود تیم‌های ژاپنی و چینی در لیگ نخبگان آسیا

اقدام کمیته فوتسال برای دیدار دوستانه با روسیه

گلزار: پدل ایران حرف اول را در آسیا می‌زند

اعلام فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام ملت‌های آسیا

تغییر زمان دیدار تراکتور - استقلال

چهره ها/ یک سلفی خیلی متفاوت از بهاره کیان‌افشار!

دروغ نگفته، خدا زد تو کمرش!

ردپای 30 پرستار خارجی در یکی از بیمارستان های تهران

تیزر آهنگ جدید «دل آرا» با صدای نامی عبداللهی

ترانه «همسفر» با خوانندگی حجت اشرف زاده

کشف پالایشگاه کوچک مقیاس مخفی برای بهره‌برداری از گازوئیل قاچاق در اطراف تهران!

برخورد با خرید و فروش غیر مجاز گونه‌های جانوری در تهران

آخرین وضعیت مصرف یُد در دانش‌آموزان کشور

لامپی زیبا با الهام از شیشه‌های رنگی ایرانی

طبیعت زیبا و بهاری قوچان

خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو!

پرش حیرت‌انگیز یک پلنگ برای شکار میمون روی درخت

ترفند یک شیر ماده برای شکار گوزن یالدار

دستور پخت حلیم بازاری برای افطاری رمضان

اهمیت سلامت بانوان پیش از بارداری

اقدامات اولیه برای درمان ناباروری

موافقت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان

اگر ابروهات کم پشته؛ با این تکنیک مداد بکش

موشک «فالکون 9» در آستانه آغاز ماموریت «کرو-10»

رکوردشکنی مرد استرالیایی با قلب مصنوعی

شاعرانه/ به دیدن آمده بودم دری گشوده نشد

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

چالش آسنسیو؛ فیزیک بی‌نظیر و آرامش در قلب دفاع رئال

ستاره جوان استقلال با محافظ شانه در تمرین

ذوب‌آهن در آستانه بازی با استقلال اعتصاب کرد