شیرینی توت جذاب؛ یک آیتم مجلسی برای نوروز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم
پودر بادام/100 گرم
پودر قند/100 گرم
پودر هل / 1 ق چ
گلاب و شکر /به میزان لازم
نکات :
اگه نمیخواید خیلی شیرین بشه میزان پودر قند رو نصف کنید
یا این که میتونید 200 گرم پودر بادام و 100 گرم پودر قند بریزید
در کل برای تغییر میزان مواد دستتون بازه فقط باید در نهایت موادتون به حالت خمیر چسبناک در بیاد
شیرینی هارو توی ظرف در بسته توی جای خشک و خنک نگهداری کنید
اگه دمای محیطتون مناسب و خنک باشه چند روز
میتونید به این شکل نگهداری کنید
توی یخچال هم حدودا 2 هفته و توی فریزر حدودا 1 ماه ماندگاری داره
در مورد تعداد و وزن شیرینی ها توی فیلم توضیح دادم
این شیرینی باید با پودر بادام درست بشه و نمیشه مغزیجات دیگه جایگزین کرد
شکری که در نهایت شیرینی رو داخلش میزنیم نمیشه حذف کرد
میتونید به جای استفاده از رنگ ژله ای از رنگ طبیعی مثلا زعفران استفاده کنید .
-
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹:۴۲
-
۷ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1367730/