آریا بانو

آخرين مطالب

پیام‌های پرس، پپ و مورینیو بابت 125 سالگی بایرن مونیخ ورزشي

پیام‌های پرس، پپ و مورینیو بابت 125 سالگی بایرن مونیخ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم /باشگاه بایرن مونیخ پیام‌هایی زیبا به مناسبت 125 سالگی این باشگاه از جانب پپ گواردیولا، فلورنتینو پرس و ژوزه مورینیو دریافت کرد.
پپ گواردیولا که بین سال‌های 2013 تا 2016 هدایت بایرن مونیخ را بر عهده داشت و این تیم را به هفت قهرمانی در رقابت‌های مختلف رساند، با ارسال پیامی به این باشگاه بوندس‌لیگایی بابت 125 سالگی تأسیسش گفت: «این یک امتیاز و افتخار برای من بود که مربی بایرن باشم. این باشگاه با تاریخ 125 ساله خود، با شخصیت‌های منحصر به فردی مانند فرانتس بکن‌باوئر، اولی هوینس و کارل هاینتس رومنیگه، با این قلب و شور، در داخل و خارج از زمین، یکی از بزرگترین باشگاه‌های جهان است. هواداران می‌توانند به بایرنِ خود افتخار کنند، همان‌طور که من احساس می‌کنم بخشی از خانواده بایرن هستم. تبریک به مناسبت این تولد خاص و گذشته‌ای عالی که الهام‌بخش آینده است».
ژوزه مورینیو سرمربی فعلی فنرباغچه ترکیه هم در پیامی ویژه به باشگاه بایرن مونیخ اظهار داشت: «اولین برخورد من با بایرن در سال 1976 بود، زمانی که به همراه پدرم تساوی بدون گل بنفیکا و بایرن را از روی سکوهای ورزشگاه دالوژ تماشا کردم و توانستم بازی اسطوره‌هایی مانند سپ مایر، فرانتس بکن‌باوئر و گرد مولر را به صورت زنده ببینم. بعدها، من این افتخار بزرگ را داشتم که در مقابل بایرن با چهار باشگاه مختلف بازی کنم؛ با چلسی در فینال فراموش نشدنی 2010 لیگ قهرمانان، در مادرید با اینتر، سپس با رئال مادرید و اخیراً با تاتنهام. من همیشه کلاس استثنایی این باشگاه، بازی‌های عالی و داستان‌های جذابی را از رویارویی با این تیم به یاد می‌آورم. من همیشه بایرن مونیخ، بازیکنانش و مسئولان آن را با بیشترین احترام تحسین کرده‌ام. بهترین‌ها را در آینده برای بایرن آرزومندم».
فلورنتیو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید هم در پیامی بابت 125 سالگی باشگاه بایرن مونیخ گفت: «من از طرف باشگاه رئال مادرید این سالگرد ویژه را به باشگاه بایرن تبریک می‌گویم. 125 سال تاریخ باشگاه نقطه عطفی چشمگیر است که بر اندازه و اهمیت یکی از معتبرترین باشگاه‌های جهان تأکید می‌کند. بایرن مونیخ طرفدار شور، موفقیت و سنت است، ارزش‌هایی که ما را در فوتبال متحد می‌کند. مفتخریم که باشگاه‌های ما لحظات فراموش نشدنی بسیاری را خلق کرده‌اند که بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ فوتبال اروپا هستند. از سال 2000، به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید، توانستم رابطه نزدیک و دوستانه‌ای با مدیریت باشگاه بایرن داشته باشم. این تبادل فوق‌العاده و ارزش‌های مشترک چیزی است که مشارکت ما را بسیار خاص می‌کند. به مناسبت صد و بیست‌وپنجمین سالگرد، می‌خواهم تحسین و احترام خود را به باشگاه بایرن، به خاطر تاریخ افسانه‌ای و سهم این باشگاه در تبدیل کردن فوتبال به یک ورزش ارزشمند در سراسر جهان، ابراز کنم».
در سوی دیگر نشریه آلمانی «بیلد» خبر داد؛ باشگاه بایرن مونیخ در حالی جشن 125 سالگی خود را برگزار می‌کند که هواداران تیم مونیخ 1860 در چند روز گذشته با بنرها و دیوارنویسی‌‌های زیادی در سراسر شهر مونیخ و اطراف محل تمرین این تیم، کمپین نفرت‌پراکنی علیه باشگاه بایرن را آغاز کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1367611/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویری شگفت انگیز از سطح ماه

شبکه کتاب در قالب یک پلتفرم اعلام وجود کرد

بوژوویچ: باید روی گلزنی بیشتر کار کنیم

بوژوویچ:هرگز نباید امید را از دست داد

واکنش بوژوویچ سرمربی استقلال به مقایسه اش با برانکو

سیدحسین حسینی: به دلیل عدم لغو دربی بازیکنان خسته بودند

کنایه بوژوویچ به پیام حیدری؛ داوری بازی با النصر از بازی دربی خیلی بهتر بود

مرادمند: هواداران سنگ‌تمام گذاشتند

رامین رضاییان: گل علیپور در دربی آفساید بود

نوازی: داوری عالی بود و دو تیم خوب بازی کردند

ستاره هلندی تا 2030 در میلان ماندگار شد

درخواست کوجو از مانه برای دریافت پیراهن بعد از پایان بازی

در حسرت از دست رفتن نگین خراسان بعد از 168 سال

تصویری از فردین در مراسم ختم «علی حاتمی»

چهره ها/ استوری ترلان پروانه در کنار برادرش

انگار حبیب «لیسانسه‌ها» به فرش قرمز اسکار آمده بود!

‎یاد دوران کودکی با قطعه جادویی «دختر کوچک دریا» از ونجلیس

لحظه دستگیری دو دختر سارق و جیب‌ بر حرفه‌ای

الاغ سانحه آفرین شد

قوهای سیاه و زیبا که عاشق یکدیگرند اما یک مشکل بزرگ دارند

چرم طبیعی حیوانات مختلف

راز تاریک درختان کاج که شاید نمی دانستید!

فیلمی از گوسفند عجیبی که دُمی شکل روباه دارد و با دُمش زمین را جارو می‌کند!

فیلمی باورنکردنی از شکار تمساح نیمه‌جان توسط کوسه در ساحل دریا!

اقامتگاه اکولوژ مزرعه قوها در برف

گردشگری/ چند توصیه به آنهایی که می‌خواهند آرامگاه شیخ صفی‌الدین اردبیلی را ببینند

عصر یک روز زمستانی در جزیره هرمز

آوازخوانی اسپانیایی داور افغانستانیِ برنامه محفل

تصاویری ترسناک از شکار حیوانات توسط شیر؛ قدرت بی‌رقیب سلطان جنگل!

فیلمی دردناک از تلاش ناکام گورخر با شکم پاره برای فرار از دست گله کفتارها

جذابیتش از صداش مشخصه خیلیم خوشمزه و در دسترسه!

نیازهای کودکان و ضرورت توجه به آن‌ها

نقشه زندگی شاد، درس‌هایی از دالایی لاما

Blue Ghost به ماه رسید و تصاویر را به زمین فرستاد!

هوش مصنوعی، تفکر انتقادی را از بین می‌برد

تعطیلی یک‌هفته‌ای کتابخانه ملی

به جز غم عشق چه هنر دارد عشق!

عملکرد استقلال و سایر تیم‌های ایرانی، مقابل تیم‌های عربستانی

حسینی: دوست داشتم عملکرد خوبم با برد همراه باشد

پیولی سرمربی النصر: ما امروز توانستیم بازی را کنترل کنیم. موقعیت گل های ما بیشتر از استقلال بود

پیولی: 6 موقعیت صددرصد گلزنی داشتیم و استقلال هم موقعیت‌هایی داشت

واکنش کوشکی به درخواست خبرنگاران برای مصاحبه

پیولی: در بازی امشب جو بسیار زیبایی را در ورزشگاه آزادی شاهد بودیم

بوژوویچ: النصر مقداری از ما بهتر بود. نتیجه مساوی برای دو تیم عادلانه بود

پیولی: بازیکنان من نیاز به استراحت داشتند و به دلیل خستگی به بعضی از بازیکنانم استراحت دادم

پیولی: مجبور بودیم رونالدو را به خاطر مصدومیت و خستگی همراه خودمان نیاوریم

پیولی: از عملکرد بازیکنانم خوشحالم و می‌توانستیم به گل برسیم ولی بازی برگشتی هم وجود دارد

جشن 75 هزار نفری استقلال نیمه تمام ماند؛ تکلیف صعود در عربستان

ماجرای انتقاد مجله مسعود ده نمکی از فیلم «آژانس شیشه ای»

اکران فیلم‌های نوروزی با تخفیف ویژه ماه رمضان در صورت تایید شورای صنفی