کیک کشمش گردو هویج؛ یک برش خوشمزگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /
✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥
مواد لازم:
تخم مرغ 145 گرم
روغن مایع75 گرم
آرد 165 گرم

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
هویج رنده شده 80 گرم
شکر قهوهای 70 گرم
شکر سفید 55 گرم
کشمش 35 گرم
گردو 70 گرم
رنده پوست پرتقال یک عدد
وانیل مقداری
جوز هندی مقداری
قطر قالب 18 سانت دمای فر 180 مدت زمان پخت 40 تا 45 دقیقه بستگی به فر داره.
نکات:
3 تا تخم مرغ هارو کمی هم بزنید (من با گوشتکوب برقی بِلند کردم بعد از صافی رد کردم) بعدش وزن کنید به مقداری که گفته شده.
کشمش رو نیم ساعت توی آب گرم خیس کنید بعد بریزید توی صافی روی پارچه بریزید آبش گرفته بشه خشک بشه استفاده کنید توی کیک.
برای کرم پنیری 250 گرم پنیر ماسکارپونه رو با 2 ، 3 قاشق پودر قند و 150 گرم کره نرم هم دمای محیط با لیسک یکدست کردم تا بافتش کاملا نرم بشه و یکدست بشه بعد روی کیک ماسوره زدم.
اطراف کیک هم نوتلا زدم.
-
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۷:۴۶
-
۲۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1359941/