آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه یک سالاد خاص و خوشمزه ویژه پذیرایی خانه داري

طرز تهیه یک سالاد خاص و خوشمزه ویژه پذیرایی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / سالاد ژیگانو نوعی سالاد سرد مدرن است که از ترکیب لوبیاسبز با قارچ، مرغ و نوعی سس مخصوص تهیه می‌شود.
سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می‌رسد، وقت درست کردن سالاد‌های رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد ژیگانو نوعی سالاد سرد بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب لوبیا سبز با قارچ، سینه مرغ، پیاز و نوعی سس مخصوص تهیه می‌شود. این سالاد به دلیل داشتن مواد مغذی می‌تواند جایگزین غذای اصلی و یک وعده غذایی کامل باشد. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
لوبیا سبز: نیم کیلو
قارچ خرد شده: 250 گرم
سینه مرغ: نصف یک عدد
سیر: 3 حبه
پیاز: 1 عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد
خامه صبحانه: 200 گرم
سس مایونز: 1 پیمانه
پیاز داغ چیپسی و خشک: 1 پیمانه
طرز تهیه​
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا لوبیا سبز را خرد و با کمی نمک بخارپز کنید و کنار بگذارید. پیاز را رنده کنید و همراه با کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و صبر کنید تا پیاز کمی طلایی شود، سپس سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل سیاه روی پیاز بریزید و سی ثانیه تفت بدهید. حالا قارچ خرد شده را اضافه کنید و با پیاز تفت بدید تا رنگ قارچ تغییر کند، سپس لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با مواد تفت بدهید. در آخر سینه مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید و یکی دو دقیقه بعد از اینکه مواد را حسابی تفت دادید، اجاق گاز را خاموش کنید و مواد سالاد را داخل یک کاسه مناسب بریزید تا خنک شود. در یک کاسه جداگانه سس مایونز، خامه و پیاز داغ خلالی را مخلوط کنید و به مواد سالاد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. سالاد را داخل ظرف سرو بریزید و روی سالاد را با پیازداغ تزیین کنید. بهتر است سالاد را به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس سرو کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ لوبیا سبز یکی از سبزیجات تازه با ارزش غذایی بسیار بالاست که حاوی ویتامینویتامین B، فیبر و فولیت مورد نیاز روزانه بدن است. سعی کنید همیشه لوبیا سبز تازه و مرغوب را خریداری کنید. لوبیا سبز تازه معمولا سفت است و هنگام نصف کردن با دست صدای شکستن می‌دهد. اگر لوبیا سبز له یا بیش از حد نرم بود، هرگز آن را خریداری نکنید. لوبیا سبز‌هایی که روی پوست‌شان لکه‌های قهوه‌ای دارند، سالم نیستند. معمولا لوبیا سبز‌های کوچک و باریک بسیار ترد و خوشمزه و برای تهیه غذا مناسب هستند.
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه سالاد ژیگانو بهتر است از قارچ‌های ریز و دکمه‌ای استفاده کنید.
ـ پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به غذا می‌دهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد؛ بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیاز‌های جدیدی را که سرخ کرده‌اید، روی پیاز داغ‌های قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلی‌ها می‌شود. علاوه‌بر این باعث می‌شود که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1357307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاسخ به چند سوال نجومی‌

خستگی ای که با هیچ مقداری از خواب جبران نمی شود

واکنش مهدی تاج به شادی گل زکی پور در بازی شب گذشته

پاسخ تاج به شایعه برکناری امیر قلعه نویی از تیم ملی فوتبال

مهدی تاج: بازیکن اختیار تغییر سرمربی ندارد

واکنش مهدی تاج به صحبت های امیر عابدینی در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال

رونالدو پردرآمدترین ورزشکار سال 2024

وینیسیوس برای تمدید با رئال قیمت گذاشت

پوستر زیبای ذوب‌آهن با حضور دو اسطوره فقید

توضیحات باجیوند در مورد ناراحتی برخی از رد صلاحیت ها

تاج: باید تمام باشگاه‌های فوتبال لیگ برتری تیم بانوان هم تشکیل بدهند

آخرین وضعیت نواقص ورزشگاه آزادی درآستانه بازی پرسپولیس-النصر

بعد از چند سال عشقشو دید

«هفتاد سی» در تعقیب «فسیل»

اخرم براش زن گرفتن تا آدم شد

آهنگ جدید/ «ایلش» با صدای افشین آذری منتشر شد

استوری/ میلاد صاحب الزمان(عج) مبارک

مولودی خوانی بامزه با لهجه شیرین شاهرودی پسر نوجوان

عجیب‌ترین و شگفت‌انگیزترین جعل هویت جغدها

روایت شنیدنی و بامزه نوجوان شاهرودی از فرایند حضور در حسینیه معلی

تپه های زیبای تانارارا در اندونزی

فرآیند هیجان انگیز برداشت «عسل وحشی» از فراز درختی بلند در ویتنام

جنگ سیر و کِرم زیر میکروسکوپ

نخلستان آبپخش بوشهر

بادمجان سوخاری به روش سرآشپز

اشتباهات خطرناکی که باعث افزایش وزن است

آنچه که باید قبل از ورود فرزندتان به دنیای واقعی، به او بیاموزید

عملکرد خارق‌العاده هوش مصنوعی دیپ‌مایند در المپیاد ریاضی

تجدیدچاپ 5 اثر پژوهشی مهدوی در آستانه نیمه شعبان

رکوردشکنی جدید محمد صلاح در لیگ برتر انگلیس

شکست پیاتزا مقابل کولاکوویچ در لیگ قهرمانان والیبال اروپا

فقط 2 مبارزه تا خداحافظی اوسیک!

نگاهی به رقیبان گلیج در آلبانی؛ از آرش تا فوق ستاره روس

صلاح دومین گلزن برتر دربی لیورپول

بلینگام، راموس‌تایم را باطل کرد!

مهدی تاج خبر داد؛ دوربین‌های چهره‌زن در ورزشگاه آزادی نصب شد

نیمار بعد از اولین شکست: توپ‌های بسیار بدی داریم!

ماتزاری زمین تمرین استقلال را پسند نکرد!

تختی آماده شد؛ پرسپولیس و استقلال در شرق تهران

افتتاح تجهیز اماکن اقامتی موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار مازندران

همایون اسعدیان؛ از کانون پرورش فکری تا کارگردانی در سینما

کشف یک فامیلی جدید "ویژه متولدین دهه 50 و 60"

رجزخوانی معین شریف، خواننده محبوب لبنانی بر روی خرابه های بمباران رژیم صهیونیستی

جمال علی‌اُف؛ روایت موسیقی ورای مرزها

«نور علی نور» برای میلاد امام زمان (عج) منتشر شد

اولین تصویر ثبت شده از پلنگ ایرانی در عسلویه

از برف و باران در جاده‌ها چه خبر؟

حضور یک اعجوبه مداحی دیگر در حسینیه معلی!

گلایه امام زمان(عج) از شیعیان

مولودی خوانی دل‌نشین سید رضا نریمانی در مدح حضرت علی (ع)