طرز تهیه پیتزا هاوایی (آناناس)
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
خمیر پیتزا 1 عدد
کمپوت آناناس 1 عدد (آناناس ها رو میتونید به صورت حلقه ای استفاده کنید و هم میتونید تکه کنید)
ژامبون و یا بیکن 1 بسته
پیاز قرمز 1 عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
![](/)
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
آناناس ها و بیکن ها یا ژامبون ها را به اندازه دلخواه برش بزنید پیاز را نیز پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. خمیر را داخل قالب مورد نظر باز کنید و سس گوجه را روی آن پخش کنید (یا با قاشق یا قلمو) سپس مقدار پنیر ریخته و تکه های آناناس و ژامبون یا بیکن ها را روی خمیر قرار دهید و روی پیتزا به مقدار دلخواه پنیر بریزید.فر را از قبل گرم کنید پیتزا را در دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود سپس برای چند دقیقه روی فر را روشن کنید تا پنیر طلایی شود.
نوش جان.
-
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۲:۵۱
-
۸ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1357074/