طرز تهیه خوراک مرغ ترش و شیرین خوشمزه و ملس
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نحوه درست کردن مرغ ترش و شیرین :
در این مقاله از بیتوته ، با طرز تهیه خوراک مرغ ترش و شیرین آشنا می شوید. مرغ ترش و شیرین یک غذای جذاب و خوشمزه است که با ترکیب طعم لطیف مرغ، شیرینی آناناس و سبزیجات تازه تهیه میشود. این غذا با سس مخصوصی که تعادل کاملی از مزههای ترش و شیرین دارد، برای سرو روی برنج، رشته فرنگی یا همراه نان ایدهآل است.
طرز درست کردن مرغ ترش و شیرین :
این دستور مرغ ترش و شیرین ترکیبی از مرغ لطیف، آناناس و سبزیجات در یک سس شیرین و ترش سریع و آسان است. برای یک وعده غذایی آسان آن را روی برنج یا رشته فرنگی و یا با نان سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده برای مرغ :
سینه مرغ یا ران بدون پوست و استخوان، به تکه های 1 اینچی بریده شده | 500 گرم |
نشاسته ذرت | ½ قاشق غذاخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
روغن | 2 قاشق چایخوری |
دانه های کنجد و/یا پیاز سبز اختیاری | برای تزیین |
برای سرخ کردنی :
سیر خرد شده | 2 حبه |
زنجبیل تازه خرد شده | 1 قاشق چایخوری |
تکه های آناناس | 15 اونس (1 قوطی) آبکش شده، آب آن ذخیره شده است |
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1 اینچی | 1 عدد |
فلفل دلمه ای سبز خرد شده 1 اینچی | 1 عدد |
پیاز شیرین کوچک خرد شده 1 اینچی | 1 عدد |
برای سس :
شکر قهوه ای | ⅓ فنجان |
سرکه سفید | ⅓ فنجان |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 1 و نیم قاشق غذاخوری |
![آریا بانو](/Uploads/News/20250212083952510.jpg)
طرز تهیه خوراک مرغ ترش و شیرین :
در یک کاسه متوسط، آب آناناس ذخیره شده، شکر قهوه ای، سرکه، سس سویا، سس کچاپ و 1 و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.
مرغ را به قطعات 1 اینچی برش دهید و با ½ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و نمک بریزید.
روغن نباتی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و بدون هم زدن به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که یک طرف آن قهوه ای شود بپزید. هم بزنید و به مدت 6 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود بپزید. به ظرفی منتقل کنید و کنار بگذارید.
پیاز، فلفل قرمز، فلفل سبز،
زنجبیل و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید. به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.
سس را هم زده و همراه با آناناس به ماهیتابه اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که کمی غلیظ شود بجوشانید. مرغ را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
![آریا بانو](/Uploads/News/20250212083952682.jpg)
روی
برنج سرو کنید و با
پیاز سبز و کنجد تزیین کنید.
باقیمانده ها را می توان تا 3 روز در یخچال یا تا 4 ماه در فریزر نگهداری کرد.
![آریا بانو](/Uploads/News/20250212083952854.jpg)
باقیمانده خوراک مرغ ترش و شیرین :
این دستور غذا روز بعد طعم بهتری دارد! آن را تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
روی اجاق گاز را با کمی آب گرم کنید تا سس شل شود. به تنهایی یا روی
برنج تازه پخته شده یا رشته فرنگی رامن سرو کنید.
قسمتها را در کیسههای زیپدار تا 4 ماه فریز کنید و دوباره از حالت یخ زده روی حرارت متوسط رو به پایین روی اجاق گاز گرم کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۹:۵۲
-
۶ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1356744/