آریا بانو

آخرين مطالب

آغاز محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمال اجتماعی

آغاز محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های شمال
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس / سرپرست پلیس راه مازندران گفت: محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته، از امروز چهارشنبه 24 بهمن آغاز شده و تا روز شنبه 27 بهمن‌ماه در جاده‌های مازندران ادامه خواهد داشت.
سرهنگ هادی عبادی اظهار کرد: محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته، از امروز چهارشنبه 24 بهمن آغاز شده و تا روز شنبه 27 بهمن‌ماه در جاده‌های مازندران ادامه خواهد داشت.وی افزود: معمولا روزهای چهارشنبه باتوجه به پیش‌بینی حجم ترافیک اعمال‌ محدودیت‌های ترافیکی به‌منظور تسهیل در تردد در دستور کار پلیس قرار می‌گیرد.

سرپرست پلیس راه مازندران با بیان اینکه تردد موتورسیکلت از ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 24 شروع شده و تا ساعت 6 صبح روز شنبه 27 بهمن‌ماه در محور‌های کرج_چالوس، هراز، سوادکوه، محور تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع است.سرپرست پلیس راه مازندران اضافه کرد: البته تردد موتور سیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.عبادی با بیان اینکه تردد تمامی تریلر‌ها در محور هراز و بالعکس کماکان ممنوع است، تصریح کرد: تردد تمامی کامیون‌ و کامیونت‌ها به‌جز حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از ساعت 12 تا 24 روز چهارشنبه 24 و همچنین از ساعت هشت تا 24 روز‌های پنج‌شنبه 25 و جمعه 26 بهمن‌ماه از محور هراز ممنوع است.وی یادآور شد: درصورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید ماموران پلیس راه محدودیت یک‌طرفه مقطعی روز جمعه 26 بهمن‌ماه به صورت رفت و برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.
سرپرست پلیس راه مازندران با اعلام اینکه تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت همچنان در محور کرج-چالوس و بالعکس ممنوع است، اظهار کرد: از ساعت 14 روز چهارشنبه 24 بهمن‌ماه از مرزن‌آباد به سمت تهران انسداد از مسیر شمال به جنوب به‌صورت کامل اعمال می‌شود.عبادی اضافه کرد: از ساعت 17 از ابتدای پل زنگوله انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) محدودیت یک‌طرفه اعمال می‌شود.وی با اشاره به اینکه از ساعت 14 روز جمعه 26 بهمن‌ماه نیز از ابتدای آزادراه تهران_شمال اعمال محدودیت تردد برای خودور‌های به مقصد چالوس انجام می‌شود، افزود: از ساعت 15 از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) انسداد به‌صورت کامل و از ساعت 17 از مسیر شمال به جنوب مرزن‌آباد به سمت تهران محدودیت یک‌طرفه اعمال می‌شود.
سرپرست پلیس راه مازندران یادآور شد: درصورت کم‌حجم بودن ترافیک محور، اتمام طرح یک‌طرفه زودتر از زمان اعلامی اجرا می‌شود.عبادی بیان کرد: تردد از مسیرجاده قدیم کرج – چالوس تا محدوده پل‌زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده، ولی تردد خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس در روز‌های اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت 11 از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1356740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدیدترین خبر درباره «پایتخت 7» و «زندگی پس از زندگی» از زبان رئیس صداوسیما

سلام بامزه مسعود فراستی به گوهر خیراندیش با تعریف و تمجید

ترس بازیگر جوان «پیر پسر» از حامد بهداد

زانیار خسروی: نمیدونم چرا از موسیقی رپ می ترسند بعضی ترانه های پاپ بسیار مبتذل تر هستند!

پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به چهلمین جشنواره موسیقی فجر

تصادف شدید یک خودرو با گاری

معاون رئیس جمهور: حجابم، انتخاب خودم نبوده است

متاع ابدی به بیان آیت الله جوادی آملی

ایده ای جالب برای کاهش ترافیک در اتوبان

راه‌های ساده برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع2

مردان بیشتر از زنان به سرطان مبتلا می‌شوند

خبر بد برای آن‌ها که از عنکبوت و زامبی می‌ترسند / عنکبوت ترسناک زامبی پیدا شد

منشأ نورهای اسرارآمیز کیهانی کشف شد

افزایش زباله‌های فضایی و امکان برخورد با هواپیما‌ها

به هر چیزی که آسیبی کنی، آن چیز جان گیرد

«چاقِ چاقِ چاق» دوباره به بازار نشر می‌آید

داستانک/ سوتی چند هزار دلاری

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای تقابل با سپاهان

ستاره جنجالی سپاهان بالاخره به پرسپولیس رسید

بررسی آمار جدال حساس؛ برتری پرسپولیس مقابل سپاهان در جام حذفی

مجید جلالی: استعدادهای محلات به آینده فوتبال ایران کمک خواهد کرد

شیراز میزبان تورنمنت چهارجانبه بین‌المللی هندبال

جلسه والیبال آسیای مرکزی با حضور تقوی و داورزنی

برگزاری نخستین نشست شورای عالی فنی کمیته ملی پارالمپیک

پرس در یک‌ قدمی بازگشت به فرمول یک با کادیلاک

کرمانی‌مقدم: امیدوارم درخشش دورسون ادامه‌دار باشد

فرمول اقتصادی سرمربی مدنظر استقلال برای قهرمانی

پشت پرده ماندگاری رونالدو در عربستان

اعتراض مدیر کاخ جشنواره: ساختار پوسیده جشنواره فجر دیگر کارکردی ندارد!

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام با خانواده های معظم شهدا

ملاقات چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

اعدام‌های وحشتناک خلخالی به روایت ناطق نوری، پورمحمدی و دیگران/ ماشاالله قصاب که بود و در دم و دستگاه خلخالی چه می کرد؟/ ویدئو

شعبده‌بازی در آرای مردمی!/ فیلم «پیشمرگ» چطور اول شد؟

رضا درستکار: «قاتل و وحشی» اکران می‌شود اما روسیاهی برای عده ای می ماند

محمدرضا گلزار به دیدار «اسدالله یکتا» رفت

سینمای نوجوانانه ای دیگر از صدرعاملی/ از ترانه علیدوستی تا ژولیت رضاعی

حامد بهداد: پیر پسر را اکران کنید تا در وطن خودمان دیده شود

جف دنیلز: 200 نقد منفی برای فیلم «احمق و احمق‌تر» را نگه داشته‌ام!

حامد بهداد: تا حالا چنین تجربه‌ای در سالن سینما نداشتم!

صحبت‌های تازه لیلا حاتمی درباره «قاتل و وحشی»

حراج سیمرغ‌ها!/ بررسی یکی از عجیب‌ترین داوری‌های ادوار جشنواره

این آهنگساز با شاخ گاو یک ساز ساخته و در جشنواره با آن می نوازد!

گزارشی از نخستین شب چهلمین جشنواره موسیقی فجر

همایون شجریان را حرف مردم ناک‌ اوت کرده است!

آهنگ جدید/ محمدرضا گلزار «شبیه همه» را منتشر کرد

ارکستر ملی؛ آغازگر کم‌رمق چهلمین جشنواره موسیقی فجر

آخرین وضعیت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته

واکنش سخنگوی دولت به دعوای تامین اجتماعی و داروخانه‌ها

زمان واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان اعلام شد

آموزش و پرورش: در همه استان‌ها کمبود معلم داریم