آریا بانو

آخرين مطالب

بختیاری‌زاده: مقابل مس پرتلاش، هدفمند و منظم بازی کردیم ورزشي

بختیاری‌زاده: مقابل مس پرتلاش، هدفمند و منظم بازی کردیم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم / سهراب بختیاری‌زاده پس از تساوی بدون گل تیم فوتبال استقلال مقابل مس رفسنجان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: وظیفه خودم می‌دانم به خانواده‌هایی که جگرگوشه‌های‌شان را روز گذشته از دست دادند، تسلیت بگویم. به بازیکنان استقلال خسته نباشید می‌گویم، واقعاً یکی از بهترین بازی‌های چند وقت اخیرشان بود و در بخش‌های مختلف پرتلاش، هدفمند و منظم بازی و موقعیت ایجاد کردند و به تیم باانگیزه مس موقعیت ندادند. به حریف‌مان خسته نباشید می‌گویم، اما متأسفانه توپ‌های‌مان تبدیل به گل نشدند.
جایگاه فعلی استقلال برای بازیکنان قابل هضم نیست
وی در مورد اینکه بازیکنان استقلال فرصت‌های گلزنی را از دست دادند، تصریح کرد: وظیفه مربی از نظر فنی این است که تلاش کند طوری با بازیکنان کار کند که تیم قادر باشد روی دروازه حریف موقعیت خلق کند، اما قبول دارم وقتی تیمی چهار پنج موقعیت از دست بدهد، تا اندازه‌ای استرس و فشار روحی و روانی روی بازیکنان وجود دارد. بازیکنان می‌خواهند خیلی سریع به گل برسند تا هواداران را خوشحال کنند. این بازیکنان زیرفشار هستند اما بازیکنان بزرگی هستند و از لحاظ تیپ و شخصیتی آدم‌های معمولی نیستند و هر کدام‌شان در فوتبال ایران ستاره هستند یا سابقه درخشانی دارند. برای آنها قابل هضم نیست که استقلال در اینجای جدول باشد.
دروغ‌پردازی‌ها آینده استقلال را تخریب می‌کند
سرمربی موقت تیم فوتبال استقلال در واکنش به شایعه دخالت روزبه چشمی و سیدحسین حسینی در بازی نکردن دیدیه اندونگ در ترکیب اصلی استقلال گفت: غیرممکن است. هرگز! در دو هفته گذشته سیلوا و مرادمند بازی نکرده بودند. این دروغ پراکنی‌ها در سال‌های اخیر به تیم استقلال ضربه زده است. برای من عجیب است که هر حرف دروغی را رسانه‌های باقدمت نیز می‌پذیرند. نمی‌خواهم زیاده‌گویی کنم، ولی این موضوع در حد و اندازه‌ای نیست که اندونگ به خاطر دو سه بازیکن بازی نمی‌کند. ای کاش رسانه‌ها به این بحث نمی‌پرداختند. چنین چیزی صحت ندارد. این موضوع مثل داستان‌های دروغینی بود که از بیرون سعی می‌کنند استقلال را به‌هم بریزند و تخریب می‌کنند. بخشی از هواداران احساسی نیز این بحث‌ها را قبول می‌کنند، ولی خدا را گواه می‌گیرم هیچکدام از این داستان‌ها درست نبوده و نیست. بچه‌های رسانه که سال‌ها کار کرده‌اند به این دروغ پرداخته‌اند. این مباحث آینده استقلال را تخریب می‌کند.
بختیاری‌زاده در واکنش به انتقادها از او که با تعویض محمدرضا آزادی در دیدار برابر الشرطه عراق شدت گرفت، خاطرنشان کرد: اسم تلویزیون جعبه جادویی است و تأثیر زیادی روی روح و روان بیننده دارد. آزادی تا زمانی که مثل امروز تلاش کند و بجنگد، زمان زیادی را بازی خواهد کرد. از آزادی خواسته بودم با هافبک مرکزی الشرطه حرکت کند و اجازه ندهد حریف نبض بازی را در اختیار بگیرد. هر بازیکنی مسئولیتی دارد و این را می‌دانم که وقتی قرار به سانتر کردن باشد نیاز به بازیکن قدبلند داریم، اما دو گزینه داشتیم، اینکه آزادی در زمین می‌ماند و راه می‌رفت و ما دنبال حریف می‌رفتیم یا اینکه بی‌خیال می‌شدم و می‌گفتم «به مسیرت ادامه بده». پس از آمدن علیرضا کوشکی و تخریب بازی حریف، موقعیت‌هایی ایجاد کردیم و دو گل زدیم که میلیمتری آفساید گرفته شد. رستگاری و خوشبختی من با استقلال دو میلیمتر بود! اگر توپ‌ها گل می‌شد محمدرضا احمدی که می‌دانم انسان درستی است، حرف‌های دیگری می‌زد. انسان درست بودن کافی نیست و اینکه درباره یک صحنه کارشناسی نظر بدهید و بگویید چرا این بازیکن تعویض شد، درست نیست. اینها روی هوادار تأثیر می‌گذارد. آزادی امروز فوق‌العاده بود و جنگید و تا لحظه آخر بازی کرد. من با کسی پدرکشتگی داشته و نه مشکلی ندارم.
وی ادامه داد: امیدوارم مدیریت استقلال بتواند حواشی دنیای مجازی را کنترل کند. در این سه چهار ماه متوجه شدم کسانی که بیرون از استقلال سودشان در به‌هم ریختگی این تیم است برنامه‌ریزی شده و با گروه قدرتمند این کارها را انجام می‌دهند. بودن یا نبودن سهراب مهم نیست، مهم استقلال است و برای اینکه تیم پیشرفت کند نیاز به آرامش است تا در تیم حکمفرما باشد.
سرمربی موقت تیم فوتبال استقلال در مورد عملکرد بازیکنان تعویضی این تیم گفت: بازیکنانی که نیاز بود، وارد زمین شدند و از آنها راضی هستم. اینکه تماشاگر بخواهد فلان بازیکن بازی کند، منطقی نیست. این مسئله نباید باب شود و اجازه ندهیم بی‌نظمی به وجود بیاید.
بختیاری‌زاده راجع به اینکه پیش از این بازی گفته بود آخرین حضورش روی نیمکت استقلال خواهد بود، گفت: من روی حرفم هستم. شرایط تیم برای من مهم است و این تصمیم شخصی است. قراردادم تا پایان فصل هست، ولی اعلام می‌کنم و از مدیریت می‌خواهم جدا شوم. حتی از نظر مالی پولی را که دریافت کرده‌ام، حاضرم با افتخار برگردانم. امسال دو بار در دو برهه بد به استقلال آمدم، بار اول سه بازی به‌عنوان سرمربی بودم که البته به بازیکنان گفتم ما با هم دوست هستیم و بحث سرمربی نیست. پس از بار اول موسیمانه آمد و تیم سه ماه در اختیار ایشان بود و تغییرات لازم به وجود نیامد. پس از رفتن موسیمانه که شوک وارد کرد از من خواستند که دوباره تیم را تحویل بگیرم. از انتقادها نترسیدم و سعی کردم صادقانه برخورد کنم. درباره این سه بازی اخیر می‌توانند شکل بازی، ایجاد موقعیت و سرعت بازی را آنالیز کنند. از بازیکنان تشکر می‌کنم که احترام متقابل بود و جو بسیار خوبی داشتیم، آنهم برعکس داستان‌هایی که برای من عجیب بود، به وجود آوردند، از تمرین گرفته تا رختکن و شرایط تیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1354350/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکسنی نویدبخش علیه آنفولانزای معده

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

پورموسوی: امیدوارم با همین دست فرمان تا پایان مسابقات برویم

جدول لیگ برتر؛ سپاهان صدر را از دست داد

حسین حسینی: آبرو و شرفم را از سر راه نیاورده‌ام

حسین حسینی: پدر من را درآوردید بعد می‌گویید حسینی؟!

تیموری: کسانی که استوری شرافت میگذارند شریف باشند

نقاط تمایز فوتبال ایران و عربستان

پورموسوی: به بازی‌های آینده امیدوار هستیم

دوبراوکا؛ برنده بهترین مهار ماه ژانویه لیگ برتر

بازی زیرنظر اسطوره؛ فابیو کاناوارو، صادق محرمی را از دقیقه 60 به زمین فرستاد

فریدون جیرانی: دولت جدید پای فیلم‌های قبل ایستاد

بازیگر خردسال «صددام»: رمز موفقیتم را در باورپذیری حس و نقش می‌بینم

تهیه کننده «پیشمرگ»: دوست ندارم در آثارم شهادت شهید را به تصویر بکشم

نظر سخنگوی شورای نگهبان پس از تماشای فیلم «خدای جنگ»

تهیه کننده پیشکسوت: نگران آینده سینما هستم

نشست خبر ی فیلم سینمایی «ماریا» آخرین فیلم روز هشتم جشنواره

نظر دکتر صالحی در رابطه با فیلم «خدای جنگ»

کارگردان فیلم «ماریا»: هیچ فیلمی غیر از کمدی نمی فروشد

نماهنگ «ایران» با صدای علی تفرشی

آهنگ «کوچ» با صدای احسان خواجه امیری

ویژه‌های حوادث/ تجاوز و تعرض تکان‌دهنده به دو زن در آمبولانس!

برخورد خودروی چری با پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

از لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» چه خبر؟

ویدئویی منتسب به فرار دختر جوان از خودروی آدم‌رباها

بارش برف در جاده اسالم

لحظه سقوط یک هواپیمای سبک در برزیل

ارگ تاریخی بم با بیش از دوهزار و پانصد سال قدمت

لگدمال شدن یک شیر زیر پاهای زرافه!

آموزش چند صبحانه جدید و مقوی

دیپ اسفناج؛ یک وعده سلامتی و خوشمزگی

‌ گردن‌تان چطور شما را دچار سردرد یا درد قفسه سینه می‌کند؟

غذا خوردن بچه های مردم؛ این قسمت شکموی کوچولو

نحوه دوخت دامن پلیسه؛ آموزش گام به گام

تولید آفت‌کش با فرمولاسیون نانویی زیستی

سلول‌هایی در بدن که به مبارزه با سرطان کمک می‌کنند

علی‌اشرف صادقی در بیمارستان

معروف ترین جمله ها از معروف ترین نویسنده ها...

عملکرد عجیب رامین رضاییان در رفسنجان؛ خواهشا سانتر نکن برادر!

بختیاری‌زاده: مقابل مس پرتلاش، هدفمند و منظم بازی کردیم

سهراب بختیاری زاده استعفا داد

سیدحسین: بس است بروید یک گلر بیاورید!

مریلا زارعی: افتخار می‌کنم نقش یک مادر تأثیرگذار دیگر را بازی کردم

«زال و رودابه»؛ روایتی مستقیم و بدون پرده از شاهنامه

رونمایی از اولین تیزر فیلم «پیر پسر»

استایل شیک و رسمی فریبا نادری در جشنواره فجر

فتوکال «ماریا» در غیاب بازیگران شاخص فیلم

الناز ملک: نقش هایی را بازی می‌کنم که مردم دوست داشته باشند

فریبا نادری بازیگر فیلم «شوهر ستاره»: تنوع موضوع در ژانر اجتماعی کم است

حسام منظور: هر فیلمی درباره میهن پرستی باشد بازی می کنم