کیک ملکه بادام؛ یک برش خوشمزگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
تخم مرغ🥚 4 عدد( وزن با پوست بین 60 تا 70گرم)
شکر دانه ریز🍚 170گرم(3/4 پ + یک و نیم ق غ)
ماست ترجیحا پرچرب🍶210 گرم(3/4 پ + 2 ق غ)
روغن مایع🫗 150 گرم(3/4 پ)
بیکینگ پودر🥄 7گرم(1 و 3/4 ق چ)
آرد قنادی🥡250 گرم( 1 پ + 3/4 پ)
اسانس وانیل🌸 1 ق چ
زعفران دم شده اختیاری 💛1 ق چ(همراه ماست اضافه بشه)
پودر هل اختیاری🌺 1 ق چ( با مواد خشک مخلوط بشه)
تمام مواد هم دمای محیط
فر یه ربع قبل از پخت با دمای 150 فر برقی و 160 فرگازی گرم بشه
قالب 20 در 30 فقط کف قالب کمی چرب بشه و کاغذ روغنی پهن کنید
مدت زمان پخت 30 تا 35 دقیقه
بعد از 35 دقیقه با خلال چوبی وسط کیک رو امتحان کنید اگه پخته بود خارج کنید و مواد رویه رو بریزید و مجدد داخل فر بزارید در حد 10 تا 15 دقیقه و گریل رو روشن کنید تا رویه کیک رنگ بگیره
مواد رویه
کره. 25 گرم. (1 ق غ)
خلال بادام درختی. 130 گرم
خامه صبحانه. 50 گرم(2 ق غ)
زعفران دم شده غلیظ. 2 ق چ
عسل. 35 گرم(2 ق غ)
شکر. 30 گرم(2 ق غ)
-
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۹:۴۵
-
۱۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1336640/