آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه مرغ پیاز و جعفری؛ خوشمزه‌ترین طعم مرغ خانه داري

طرز تهیه مرغ پیاز و جعفری؛ خوشمزه‌ترین طعم مرغ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو /به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد.
اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. مرغ پیاز و جعفری نوعی روش طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از پیاز و جعفری تازه می‌پزد و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و خاص را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش مرغ پیاز و جعفری همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ: 3 تکه
پیاز: 2 عدد
جعفری: 1 دسته
آب لیمو یا آب نارنج: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، کاری و ادویه پیاز و جعفری: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این مرغ خوشمزه و آسان ابتدا کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ را داخل روغن قرار بدهید و نمک، فلفل، کاری و ادویه پیاز و جعفری را روی تکه‌های مرغ بپاشید و اجازه بدهید دو طرف مرغ سرخ شود و بعد تکه‌های مرغ سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید. حالا پیاز‌ها را پوست و به صورت خلالی درشت خرد کنید و داخل همان روغنی که مرغ را سرخ کرده بودید، بریزید و صبر کنید تا پیاز کمی نرم شود، سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه با پیاز تفت بدهید. در مرحله بعد تکه‌های مرغ سرخ شده را روی پیاز و جعفری بچینید و آب لیمو ترش یا آب نارنج را روی مواد بریزید. درب ماهی تابه را ببندید و نیم ساعت زمان بدهید تا مرغ با حرارت کم بپزد. بعد از گذشت این مدت زمان، تکه‌های مرغ را از ماهی تابه خارج کنید و ترکیب پیاز و جعفری را با گوشتکوب برقی بزنید یا میکس کنید و دوباره سس غلیظ و یکدست را داخل ماهی تابه بریزید و تکه‌های مرغ را داخل سس بچینید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مرغ 20 دقیقه دیگر با سس بجوشد، سپس مرغ پیاز و جعفری خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را در کنار یک چلو خوشمزه سرو کنید، نوش جان. 
نکات مهم
ـ این مرغ نیازی به استفاده از زردچوبه ندارد، پس هنگام اضافه کردن ادویه به این نکته توجه کنید.
ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد. برای پخت مرغ سبز می‌توانید به جای مغز ران از سینه یا فیله مرغ هم استفاده کنید. 

آریا بانو


ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم‌تری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1336612/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین پیام رئیس هیئت مدیره جدید استقلال

سقوط شام ایرانی و نقش بهاره رهنما / سعید ابوطالب در مصاحبه‌ای پرحاشیه علت شکست این برنامه را فاش کرد

صعود بارسلونا به فینال سوپرجام اسپانیا

سرمربی خارجی در اسقلال یعنی برکناری مدیرعامل!

شجاعی: سعی می‌کنم راه پورحیدری را ادامه دهم

لحظه‌شماری برای اعلام تیم جدید فرهاد مجیدی

نبرد جادویی فوتسال؛ شعبده‌ بازها وارد صحنه می‌شوند

بیانیه تند لالیگا در واکنش به ثبت دنی اولمو

قطعی شد؛ استقلال - شمس‌آذر در ورزشگاه آزادی

خالی ترین کشور جهان که پر از زندگی است!

گل دوم بارسلونا به اتلتیک بیلبائو توسط یامال

رجال دوره رضاشاه هم با اجرای کشف حجاب به آن شیوه مخالف بودند/ همسر وزیر عدلیه از غصه دق کرد و مرد

علت بازگشت درد بیماران پس از پیچ کردن مهره‌های کمر/ ویدئو

تصاویر باورنکردی از چین که واقعا وجود دارند!

فرانسه زیدان را صدا زد؛ سرمربی فقط زیزو‏

تغییر موضع رئیس فنرباغچه: مورینیو هیچ‌جا نمی‌رود!

احتمال کناره‌گیری زودهنگام عضو هیئت‌ مدیره استقلال

یحیی از پرسپولیس بازیکن خواست

بی‌رحمی فلیک؛ پنیا خواب ماند و نیمکت‌ نشین شد!

گل اول بارسلونا به اتلتیک بیلبائو توسط گاوی

نماینده ای اف سی در تبریز

عصبانیت رئیس بیلبائو از ثبت دنی اولمو!

کارنامه گزینه اصلی سرمربیگری پرسپولیس

زن بودن سخته مادر بودن، سخت‌تر!

عشق و نمیشه با پول خرید!

با گروه جدید شرکت کنندگان جوکر آشنا شوید

از این درد غافل نشوید

موسیقی ملایم و آرامش بخش با پیانو برای شب

بازسازی عجیب شیرایرانی منقرض شده توسط موزه حیات وحش

گوناگون/ از «دره پادشاهان» چه می‌دانید؟

طلوع خورشید آخرالزمانی در لس آنجلس ناشی از آتش‌سوزی عظیم

عملکرد پروبیوتیک ها در گوارش

ساخت نانوکاتالیست جدید برای تولید بنزوکسازول

بجای چت جی پی تی از این هوش مصنوعی استفاده کن؛

در باب اهمیت انتخاب راه صحیح و نیاز به راهنما در کلام مولانا

یحیی در امارات رویت شد!

هری مگوایر از رانندگی محروم شد!

تفاوت آموریم و تن‌هاخ در منچستریونایتد

حکم بازی دنی اولمو و پائو ویکتور صادر شد

همه میزبان‌ها پیروز شدند؛ شکست سایپا مقابل فولاد

فرید خمامی سرپرست سازمان تیم‌های ملی کاراته شد

جدایی مهاجری از شمس آذر منتفی شد

رئیس ذوق‌زده شد؛ خوشحالی جالب لاپورتا، پس از ثبت موقت قرارداد اولمو و ویکتور!

علی کریمی- استقلال، نامه رسمی در کار نیست!

ریسک بزرگ فلیک؛ یامال فوراً در ترکیب اصلی!

نگاه کارشناسانه به تبلیغ حاشیه‌ساز سریال حسن فتحی

گلایه ما، آرزوی دیگری است

زهرا داوود نژاد: فوت رضا غافل‌گیرکننده بود

یه دلش دانشگاست یه دلش تو خونه!

هوای اینجا برای من زهرِ ماره، دارم خفه می‌شم!