دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزهی استان کرمان محسوب میشود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو میکنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزهای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیدهی بسیاری طعمی فوقالعاده دارد.
مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر
نخود : یک پیمانه پیاز : یک کیلوگرم سیر : یک بوته گوشت بدون استخوان : 500 گرم کشک : به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری نعنا داغ : به میزان لازم گردو خرد شده : به میزان لازم آب : 2 پیمانه طرز تهیه
1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
2. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.
3. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.
4. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
5. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
6. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
-
يکشنبه ۹ دي ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷:۳۲
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1330822/