آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه یک پیش‌غذای خوشمزه برای شب یلدا خانه داري

طرز  تهیه یک پیش‌غذای خوشمزه برای شب یلدا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / دیپ نوعی سس غلیظ خوشمزه است که برای مزه‌دار کردن در کنار انواع ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفود سرو می‌شود. اشتباه نکنید! دیپ هیچ ربطی به سس ندارد. پایه اصلی دیپ ممعولا شیر و خامه و پنیر است و به صورت مکمل در کنار غذا از آن استفاده می‌شود. دیپ درواقع یکجور پیش‌غذاست که به صورت تنها هم سرو می‌شود و خیلی هم خوشمزه است. دیپ‌ها انواع مختلفی دارند مثل دیپ چدار، دیپ گوجه فرنگی، دیپ لوبیا، دیپ قارچ و.... کافی است کمی خلاقیت داشته باشید تا بتوانید دیپ‌های جدید با طعم‌های خوشمزه را در منزل تهیه کنید. دیپ لبو نوعی دیپ بسیار خوشمزه و خوشرنگ است که از ترکیب لبو با مغز گردو، انار و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است. اگر دوست دارید این دیپ خوشمزه را برای شب یلدا درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دیپ لبو همراه ما باشید.
مواد لازم
لبو بزرگ: 2 عدد
مغز گردو خردشده: یک چهارم پیمانه
انار دانه شده: نصف پیمانه
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: 2 قاشق چای‌خوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه
برای درست کردن این پیش غذای خوشمزه ابتدا لبو را بپزید و بعد از اینکه خنک شد، لبو را رنده کنید. آب اضافه لبو را بگیرید و لبو رنده شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید. حالا مغز گردوی خرده شده، انار دانه شده، روغن زیتون، نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه کنید و خوب همه مواد را هم بزنید و زیر و رو کنید. حالا ظرف را داخل یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند، سپس سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ هنگام خرید لبو توجه داشته باشید که لبوی مرغوب باید کوچک و سفت و رنگ آن نارنجی پر رنگ باشد. اگر لبو خیلی بزرگ همراه با ریشه‌های پشمی زیاد بود، هرگز آن را خریداری نکنید؛ زیرا نشان دهنده یک لبوی پیر است. لبوی خیلی بزرگ معمولا وسطش سفت است و مغزپخت نمی‌شود. به طور کلی همیشه سعی کنید لبو‌های کوچک یا متوسط را خریداری کنید که پخت‌شان هم راحت‌تر است.
ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
1ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
2ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1325093/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوال نعیمه از گلوریا؛ چجوری همسر ایرانی تور کردی؟

با عمو پورنگ ورژن یزدی آشنا شوید!

مدیری نیامده ممنوع شد؟/ سریال‌های تاریخی جدید؛ رویا یا واقعیت!

موزیک ویدئوی «شب یلدا» با اجرای رضا ملک زاده

حال و هوای مردم تهران در آستانه شب یلدا

کار عجیب یک پلنگ!

رونمایی از دندان 180هزار ساله و نویافته‌های باستان‌شناسی ایران

دسر خوشمزه واسه سفره یلداتون

سینوزیت دارید؟ این نکات را به خاطر بسپارید

تعریف سه نوع نشخوار فکری

​​​​​​​گل یا پوچ؛ سرگرمی ایرانی شب چله

حلقه‌های زحل برخلاف برخی نظریات هم‌دوره دایناسورها نیستند

رونمایی از «دیوان حافظ» به خط میرزامحمدرضا کلهر

هافبک رئال شایعات جدایی‌اش را داغ کرد

خرید سهام جدید؛ راتکلیف برای یونایتد برنامه دارد

دوناروما خیال همه را راحت کرد

بوی رونالدو از پیراهنش می‌رود اما خاطرات هرگز!

باز هم ال‌کلاسیکو در خاک آسیا ‏

نامه سرگشاده علیه لاپورتا؛ بارسا مدیر بهتری می‌خواهد

اعلام رای دادگاه متهمان پرونده اخاذی از پوگبا

یازدهمین برد متوالی طبیعت در لیگ بسکتبال

تحویل تجهیزات اهدایی کنفدراسیون هاکی آسیا به قدیمی

انتقام به سبک زن و شوهری!

مصاحبه با پدیده گل یا پوچ مهران مدیری

خاطرات جواد عزتی از کار با مهران مدیری

کلیپی با صدای راغب برای روزهای پایانی پاییز

وزارت بهداشت: کمتر از 5 درصد «سقط‌های جنین» قانونی است

هشدار رئیس دادگستری استان تهران درباره رمزارزها

نحوه عبور خرس های قطبی از روی یخ های نازک

خواب یک روباه

چیلله گئجه‌سی، چیلله قارپیزی

تزئین متفاوت هندوانه برای شب یلدا

شکلات انار قالبی

ویتامین چاق کننده صورت کدام است؟

ایده برش لبو برای تزئین میز یلدا

آماری عجیب از سامانه‌های همسریابی در برنامه عصر خانواده!

تولید دستگاه ترموسایکلر برای تشخیص زودهنگام بیماری‌ها

کتابی که پس از حمله به بیمارستان المعدانی غزه متولد شد

اعتراض ستاره‌ها به فرمت جدید آل استار

تمرین تاکتیکی پرسپولیس برای فراموشی باخت سپاهان

نفرین تمام‌نشدنی سیمئونه در بارسلونا

پایان دوران مشیری در اورتون

ترکیب شاگردان یحیی برای گرفتن رتبه پرسپولیس

ترکیب استقلال خوزستان مقابل خیبر مشخص شد

اعلام ترکیب چادرملو برای تقابل حساس با فولاد

پیکه روی زخم هواداران اسپانیول نمک پاشید

اسامی داوران 6 بازی هفته سیزدهم لیگ برتر اعلام شد

زندگی مادرزنش رو نابود کرد

لحظاتی جذاب از پشت صحنه قسمت هفتم «قهوه پدری»

برای نمره ریاضی 11 میخوان جشن بگیرن