طرز تهیه آش بادمجون
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / این آش آبکی نیست پس بهش همونقدر که گفتم آب اضافه کنید
انگار کشک بادمجون رو یکمممم آبکی داری میخوری،اونجوریه بافتش
1کیلو بادمجون
2 عدد پیاز درشت نگینی خرد شده
سه حبه سیر رنده شده
1 لیوان نخود پخته شده
1لیوان عدس خیس خورده(24ساعت بخیسونید)
2 لیوان کشک رقیق شده با آب
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
آب تا 1 بند انگشت رو مواد
تزیینات: نعناع داغ پیاز داغ کشک گردو و گوشت چرخکرده
10 ق غ گوشت رو با نمک فلفل زردچوبه تفت دادم بهش 1 ق غ پیاز سرخ شده و 1 ق چ رب اضافه کردم و انقدر تفت دادم تا رب از خامی دربیاد(حدود 10 دقیقه)
▫️بادمجونارو به همراه کمی روغن تفت دادم وقتی از حالت خامی درومد 10 دقیقه اجازه دادم با حرارت ملایم بخار پز بشه
▫️بعد بهش پیاز داغ و سیری که سرخ کرده بودم،عدس،نخود،ادویه هارو اضافه کردم و یک ساعت اجازه دادم تا مواد بپزن
بعد کشک رو اضافه کردم و نیم ساعت بعد که شروع کرد به قلقل ریز زدن،آشم آماده شد
من یکم نعناع داغ داخل آشم ریختم
نوش جان
-
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲:۰۱
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1324495/