بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / کتلت بادمجان و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برخی از افراد در تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند و کتلت بادمجان با گوشت می پزند اما برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده حتما نباید از گوشت استفاده کرد و بدون استفاده از گوشت چرخ کرده نیز می توان کتلت بادمجان کبابی تهیه کرد. در این بخش طرز تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت را آموزش داده ایم.
طرز تهیه کتلت بادمجان
بادمجان ها را ابتدا کبابی کنید.
سیب زمینی ها را آبپز کنید.
پوست بادمجان ها را بکنید و خرد کنید.
سیب زمینی های آبپز را رنده نمایید.
پیاز را رنده کنید و آب اضافی
پیاز را به طور کامل با فشار دست بگیرید.
تخم مرغ،
سیب زمینی، پیاز، نمک، جعفری و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید.
کمکم به مواد مخلوط شده آرد سوخاری را اضافه کنید تا جایی که مایه کتلت به دست نچسبد.
به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کنید و در دست شکل دهید و در
روغن داغ بیاندازید.
دو طرف کتلت بادمجان را سرخ کنید.
میتوانید کتلت ها را در سینی فر بچینید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزید.
کوکوی بادمجان و
سیب زمینی را همراه با نان تازه، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجان
بادمجان قلمی و شیرین را انتخاب کنید.
می توانید بادمجانها را روی منقل
کباب کنید یا برای
کباب کردن بادمجانها میتوانید آنها را داخل سینی فر قرار دهید و در فر بپزید یا در ظرف هواپز یا سرخکن قرار دهید و بدون استفاده از
روغن بادمجانها را خوب
کباب کنید تا همه قسمتهای آنها مغز پخت شود.
نکات تکمیلی در مورد کتلت بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کتلت بادمجان را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .