خوشمزه ترین کیک سیب و دارچین
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست پر چرب 1 پیمانه
وانیل کمی
بیکینگ پودر 1 ق.چ
سیب 2 عدد
دارچین 2 ق.چ
گردو به میزان لازم
نکته : دمای فر 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت شاید هم بیشتر زمان ببره بستگی به دمای فرتون داره
نکته : اندازه قالب قطر 22 سانت بود
نکته : حتما حین همزدن تخم مرغ چند مرتبه مواد رو دورگیری کنید که بوی زهم تخم مرغ از بین بره
نکته : این کیک یه کم لطیف ومرطوب اجازه بدین کیک از دما بیفته و خنکتر بشه بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید
نکته : اگر دیدین کیک پخته ولی روش هنوز طلایی نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کیک هم طلایی بشه
نکته : من برای خوشمزه تر شدنش بعد از پخت روی کیک رو مقداری شیرعسلی ریختم
-
سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۶:۴۲
-
۱۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1288655/