بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / همدان یکی از شهرهای زیبای ایران است که علاوه بر طبیعت بکر و جاذبههای فرهنگی و تاریخی غذاهای خوش عطر و طعم بسیاری نیز دارد. آبگوشت قورمه یا آبگوشت قرمه یکی از خوش طعمترین غذاهای سنتی همدان محسوب میشود که به قورمه سبزی شباهت بسیاری دارد. همدانیها این غذای سنتی و مخصوص را برای شب عید و سیزده به در طبخ میکنند. در ادامه این بخش طرز تهیه آبگوشت قورمه همدان را با تمامی نکات ریز و درشت تهیه آن آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه آبگوشت قورمه همدان
برای تهیه آبگوشت قرمه، ابتدا لوبیاها را پاک کنید و بشویید، سپس با مقداری آب چند
ساعت بخیسانید تا نفخ آن کاهش یابد و زمان پخت کوتاهتر شود.
پیاز را
پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
پیازهای خرد شده را داخل قابلمه با کمی
روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
زردچوبه و فلفل را به
پیاز بیفزایید و کمی تفت دهید.
گوشت را به تکه های دلخواه خرد کرده و به
پیاز داغ بیافزاید و تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.
سبزی قورمه را به همراه لوبیاهای خیسانده شده به محتویات درون قابلمه اضافه کنید و سپس مواد را چند دقیقه تفت داده تا
سبزی تیره رنگ شود.
به قابلمه کمی آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا غذا جا بیفتد.
پس از نیمه پس شدن گوشت، لیمو عمانیها را بشویید و با نوک چاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنید و سپس به غذا بیفزایید.
سیب زمینی را
پوست بگیرید و بشویید و به ابعاد دلخواه برش دهید.
بعد از پخت گوشت و لوبیا
سیب زمینیهای خرد شده را به غذا بیفزایید.
پس از پخت
سیب زمینیها،یک تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
تخم مرغ را درون قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید.
در آخر به آبگوشت قرمه خوشمزهتان کمی نمک بیفزایید و 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ بپزد و غذا جا بیفتد.
آبگوشت قرمه خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و مقداری نان و ترشی سرو کنید.
نکات مهم پخت آبگوشت قرمه
برای خوشمزه شدن آبگوشت قرمه همدانی از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
سبزی آبگوشت قرمه همدانی را سبزیهای تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج تشکیل میدهد.
سبزی را خرد و سرخ کرده و درون آبگوشت بریزید.
برای تهیه غذا 3
ساعت زمان لازم است اما در صورت استفاده از زودپز یک
ساعت برای پخت کافیست.
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت قورمه
سبزی زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2
ساعت و 30دقیقه میباشد .
آبگوشت قورمه
سبزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .