آریا بانو

آخرين مطالب

راه‌های سالم ماندن در دوران بازنشستگی پزشکي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
راه‌های سالم ماندن در دوران بازنشستگی
٥٠٣
٠
مجله پزشکی دکتر سلام / در این مقاله به بررسی راه های سالم ماندن در دوران بازنشستگی می پردازیم. زمانی که بازنشسته شدید، تنها شغل خود را ترک نمی کنید. بلکه وارد مرحله جدیدی از زندگی خواهید شد. اگر کاری انجام داهید که مفید و با معنی باشد شاداب تر و سالم تر خواهید شد. به طور مثال داوطلب شدن در بیمارستان یا کتابخانه. کارگاه در خانه خود به راه بیندازید. به کودکانی که نیاز به کمک در مدرسه دارند راهنمایی کنید. از حیوانات در پناهگاه شان مراقبت کنید. در جمع آوری جعبه های هدیه برای سربازان خارج از کشور کمک کنید. انجام این فعالیت ها در طولانی مدت هم از نظر ذهنی و هم از نظر جسمی کمک خواهد کرد.
محیط زندگی مناسب
جایی که در آن زندگی می کنید می تواند بر روی سلامتی شما بسیار تاثیرگذار باشد. اگر هوای تازه و تمیز می خواهید، گزینه های زیادی پیش روی شماست. می توانید بیرون از منزل در دامنه کوه ها ورزش کنید.
دوستان خوبی برای خود پیدا کنید
سگ ها می توانند احساس خوب و دوستی بی قید و شرطی را به شما هدیه دهند. تنها 15 دقیقه وقت صرف کردن با سگ های فیدو می تواند فشار خون را کاهش دهد، ضربان قلب را منظم کند و استرس را از بین ببرد. داشتن یک همراه خوب به کاهش کلسترول کمک می کند همچنین باعث می شود که روحیه مبارزه با افسردگی را پیدا کنید و انسان فعالی باشید.
غذاهای سالم
بیشترین مشکلات مربوط به مواد مغذی است، مثل کاهش وزن یا کمبود ویتامین های خاص. که این مشکلات معمولا با افزایش سن اتفاق می افتد. بنابراین ایجاد تعادل در پروتئین، چربی و کربوهیدرات موجود در رژیم غذایی بیشتر از هر چیزی مهم تر است. از غذاهای بسته بندی شده دوری کنید زیرا مقدار نمک زیادی دارند که باعث افزایش فشار خون خواهد شد. یک پیشنهاد خوب این است که همانند مردم یونان و نواحی اطراف آن غذا بخورید. آن ها مقدار زیادی میوه، سبزی جات، جو، گندم و روغن زیتون استفاده می کنند.
از خانه بیرون بروید
داشتن یک زندگی فعال به شادابی بیشتر و عمر طولانی تر کمک می کند. با دوستان خود کارت بازی کنید. با یک گروه که به آدمهای آن علاقه مند هستید مسافرت بروید. با دوستان دوران مدرسه و دانشگاه خود ارتباط برقرار کنید. اگر به سرگرمی خاصی علاقه مند هستید مثل مطالعه، خیاطی، باغبانی و… به کلوب هایی که این کارها را انجام می دهند بپیوندید.
به طور منظم چکاب بروید
چکاب کردن های منظم می تواند به شما کمک کند تا از حمله های قلبی، فشار خون و کلسترول بالا در امان باشید. معاینه های به موقع از ابتلا به آنفولانزا یا دیگر بیماری ها جلوگیری خواهد کرد. اگر شما یک خانم هستید به تست سینه و سرطان رحم نیاز دارید. اگر مرد هستید پزشک می تواند در مورد تست پروستات شما را راهنمایی کند.
برای تفریح و تناسب اندام ورزش کنید
فعال بودن نه تنها باعث سلامتی می شود، بلکه موجب می شود که بدنتان هم سن، سن تان باشد یعنی بدن پیر تر از فرد نباشد و مسن تر به نظر نیاید. ورزشی که از آن لذت می برید را انتخاب کنید و آن را انجام دهید. ورزش های هوازی، مثل پیاده روی، شنا یا رقص به شما انرژی بیشتری می دهد و به تقویت حافظه نیز کمک خواهد کرد. یوگا باعث انعطاف پذیری شما خواهد شد اما اگر این ورزش را تاکنون انجام نداده اید قبل از انجام آن با پزشک تان مشورت کنید.
رانندگی کردن
دید، قدرت بدنی، انعطاف پذیری می توانند بر روی رانندگی شما تاثیر بگذارند. ایمنی شما بستگی به میزان پیگری تان دارد. آیا جاده را به وضوح می بینید؟ آیا به راحتی می توانید به اطراف بچرخید و جاده را چک کنید؟ آیا ترافیک شما را گیج می کند؟ پزشک می تواند این مشکلات شما را برطرف کند.
سلامت استخوان
اگر خانم هستید استخوان های شما نیاز به تقویت دارد. تغییرات هورمونی بعد از یائسگی باعث می شود که آن ها شکننده تر شوند که آن را پوکی استخوان می نامند. برای مبارزه با پوکی استخوان مطمئن شوید که رژیم غذایی شما حاوی کلسیم باشد. بهترین منابع کلسیم بروکیلی، اسفناج و شیر و ماست بدون چربی است. وقتی که 65 سال را پشت سر گذاشتید از پزشک تان بخوهید که تست از میزان سلامت استخوان ها اطمینان حاصل کند.
اجتناب از مواردی که باعث کم خوابی می شوند
ممکن است با افزایش سن خوابیدن در شب برای شما سخت تر شود. مدام نیاز به توالت رفتن و جا به جا شدن در تخت باشد. اما می توانید کارهایی انجام دهید که به شما کمک کند. 2 ساعت قبل از خواب از نوشیدن مایعت خودداری کنید. اتاق خود را تاریک کنید. در طول روز بیشتر از 10 تا 20 دقیقه چرت نزنید. اگر احساس درد دارید از دکتر خود بخواهید که برای تان مسکن و آرام بخش تجویز کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/135751/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر به دنبال بالا بردن اعتماد به نفس خود هستید ، بخوانید

آیا بیماری روانی والدین را به ارث می‌بریم؟

راهکارهای افزایش تمرکز و حضور ذهن

کلاستروفوبیا یا بیماری تنگناهراسی چیست؟علایم و درمان آن

هدف گذاری هم قوانین خاص خودش را دارد

اسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان

به کدام یک مراجعه کنیم؟ روانشناس، روانپزشک یا مشاور؟

چطور با کودک درباره فقدان پدر حرف بزنیم؟

چگونه خودتان را بدبخت کنید!

5 روش طبیعی برای درمان اضطراب

چطور در جمع مثل آب خوردن حرف بزنیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد خرداد ماه

افسردگی دوران بلوغ :علائم و درمان آن

7 غذایی که شما را دچار اضطراب می کند

همکارتان اگر این نشانه ها را دارد، از شما متنفر است!!!

10 اقدام برای خلاق‌بودن

پدیده ای پیچیده به نام «سادومازوخیسم»

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید

مشخص کن چه می‌خواهی، و مهم‌تر از آن چه نمی‌خواهی