آریا بانو

آخرين مطالب

زنان و اعتیاد ؛ اقدام مشترک معاونت امور زنان و خانواده و ستاد مبارزه با مواد مخدر معاونت امور زنان و خانواده

زنان و اعتیاد ؛ اقدام مشترک معاونت امور زنان و خانواده و ستاد مبارزه با مواد مخدر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مراسم اختتامیه وبینار آموزش عمومی و افتتاحیه دوره آموزشی تخصصی ویژه مجریان و تسهیلگران محلی" برگزار شد.

مراسم اختتامیه وبینار آموزش عمومی و افتتاحیه دوره آموزشی تخصصی ویژه مجریان و تسهیلگران محلی" برگزار شد.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری اظهار کرد: همواره تمرکز این معاونت بر روی خانواده و زنان بوده است چراکه اگر بخواهیم از آسیب‌هایی نظیر اعتیاد پیشگیری و با آن مقابله کنیم راهی جز آگاهی، اصلاح سبک زندگی، اصلاح الگوی رفتاری و تقویت مهارت های زندگی نداریم و زنان به عنوان محور یک خانواده با جاذبه عاطفی خود می‌توانند اثر بخشی لازم برای پیشگیری از این مخاطرات و جلب نظر نسل جوان برای گفت‌وگوی تعاملی را ایجاد کنند.
معصومه ابتکار در مراسم اختتامیه وبینار آموزش عمومی و افتتاحیه دوره آموزشی تخصصی آموزشی ویژه مجریان و تسهیلگران محلی" در راستای اجرایی سازی طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده های آسیب دیده و در معرض آسیب با بالاترین میزان ریسک اعتیاد در 13 استان، اظهار کرد: مفهوم گفتگوی ملی خانواده برگرفته از مفاهیم فرهنگی و دینی ما است و قرآن کریم این درس را به ما می‌دهد که اگر روابط میان خانواده اصلاح و به استحکام برسد می‌توانیم به مقابله با آسیب ها برسیم.
ابتکار معتقد است که خانواده مستحکم و شکوفا سد محکمی از آگاهی برای مقابله با جهل و آسیب های اجتماعی است و اهمیت چنین خانواده‌ای در عصر انقلاب دیجیتال بیش از پیش نمایان می‌شود چراکه در حال حاضر کودکان از سنین کم وارد فضای دیجیتال می‌شوند و تنها راه ما تجهیز جوانان و کودکان به آگاهی، درک، شناخت و کسب مهارت‌های لازم است.
وی ادامه داد: امروزه مهارت‌های زندگی مهم ترین مساله در مواجه با آسیب‌ها محسوب می‌شود است که بخش مهم آن مهارت ارتباطی و مواجه با آسیب‌ها و مخاطرات است، تمام جوامع با این آسیب ها مواجه ‌اند و مساله مهم چگونگی عبور افراد، خانواده و جوامع از این آسیب‌ها و رسیدن به رشد و تعالی است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به نقش مهم گفتگوی بین نسلی در مقابله با آسیب اعتیاد تصریح کرد: زمانی که نسلها نتوانند با هم گفتگو کنند و تجربه والدین به درستی به فرزندان منتقل نشوند با شکافی از عصر دیجیتال در نوع دیدگاه‌ها مواجه می شویم و به طور حتم در انتقال باورها، فرهنگ و تجربیات و ارتباط گیری با فرزندان به مشکل بر خواهیم خورد و دچار آسیب‌های فراوانی می‌شویم. اگر نتواینم همگام با فرزندان ارتباط برقرار کنیم تا تجربیات و فرهنگ و ریشه ها و باورها را به آنها منتقل کنیم حتما دچار آسیب‌های زیادی می شویم که مهم‌ترین آن آسیب‌های فرهنگی است.
وی اظهار کرد: برخلاف عده‌ای که مخالف تقویت دسترسی به اینترنت بوده و هستند و نگاه آنها اعمال محدودیت در دسترسی به اینترنت است، آقای رئیس جمهور همواره در پی افزایش پهنای باند و تقویت دسترسی به اینترنت در راستای افزایش آگاهی، مهارت، آموزش و... بوده است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری همچنین این را هم گفت که در شرایطی که علیرغم تمامی مزایا اینترنت دارای آسیب‌های فراوانی است چاره‌ای جز افزایش آگاهی و مهارت جوانان برای مواجهه با آسیب‌های اجتماعی نظیر آسیب‌های اینترنت، فضای مجازی و اعتیاد نداریم.
ابتکار گفت: بالغ بر 95 درصد از حدود 250 موافقت‌نامه و توافق‌نامه‌ای که میان این معاونت با سایر دستگاه‌های اجرایی در دولت دوازدهم شکل گرفته، عملیاتی شده است. از جمله آن، تواهم‌نامه‌ با ستاد مبارزه با مواد مخدر و جناب مومنی است که در این راستا این معاونت توانست تجربیات پیشین خود را در قالبی جدید تحت عنوان گفتگوی بین نسلی و افزایش تاب آوری اجتماعی برای پیشگیری از اعتیاد منتقل کند.
وی ادامه داد: ما با اتکا به جامعه مدنی و توانمندی سازمان‌های مردم نهاد که همواره مورد توجه دولت تدبیر و امید بوده است توانستیم در این مسیر حرکت کنیم چراکه اگر جامعه‌ای بخواهد به بلوغ برسد و مواجهه درستی با آسیب ها داشته باشد راهی جز مهارت افزایی و تقوقیت و فرصت دهی به سازمان‌های مدنی در راستای جلب مشارکت مردم، دیده بانی و... ندارد. دیده بانی سازمان‌های مردم نهاد که ارتباطی قوی با مردم جامعه دارند در راستای پیشگیری از اعتیاد و ارایه هشدار و اصلاح شرایط بسیار حائز اهمیت است.
وی در سخنان خود درباره طرح توان افزایی و گفتگوی ملی خانواده در راستای پیشگیری از آسیب‌های اعتیاد، افزود: قالب کاری ما کاملا علمی و مبتنی بر تجربیات روز جهانی و ملی است و با توجه به فرهنگ و باورها اعتقادی و دینی، مفاهیمی نظیر تاب آوری ارائه می‌شود.
در بخش دیگر این مراسم، زهرا جواهریان، معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده اظهار کرد: این برنامه در راستای تفاهم‌نامه معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهوری با ستاد مبارزه با مواد مخدر با رویکرد مساله یابی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در قالب طرح گفتگوی ملی خانواده برای اعضا سالم خانواده که دارای عضوی درگیر با مواد مخدر هستند و طرح تاب آوری و توان افزایی اجتماعی برای خانواده‌ها در 13 استان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این 13 استان بیشترین آمار اعتیاد را در سراسر کشور دارند.
همچنین خانم دکتر نساء نویری، مدیر کل دفتر هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری اظهار کرد: این طرح در راستای طرح جامع یاریگران زندگی و پیرامون کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد انجام شد. معاونت امور زنان آن را امکان سنجی کرد و با توجه به اینکه سالهای قبل این طرح اجرا شده بود محتوای آموزشی آن مجدد مورد بازبینی قرار گرفت و با نگاه ویژه‌ای به اعتیاد و خانواده بازنویسی شد.
وی افزود: این پروژه دارای دو فاز است، فاز نخست به آموزش تسهیلگران می پردازد که مجریان آن سمن‌هایی هستند که به شکل ملموس مشکلات جامعه محلی را درک می‌کنند. این سمن‌ها پس از آموزش در فاز دوم به عنوان تسهیلگر محلی به محل‌های پر آسیب اعزام می‌شوند.
به گفته نویری در راستای اجرای این طرح، معاونت امور زنان ابتدا با معاونین سیاسی 13 استان هدف از جمله مازندران، خوزستان، آذربایجان غربی، البرز، فارس و تهران در راستای معرفی سمن‌های موفق صحبت‌هایی را انجام داده است. سپس با معرفی 13 مجری از هر 13 استان و 260 سازمان محلی کار این طرح آغاز شد.
منبع: ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/538249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دین‌محمدی: نکونام بماند و ضعف‌های تیم را برطرف کند

روز سخت مدافعان اماراتی برای مهار ستاره‌ نام آشنا

رویای بزرگ پرسپولیسی سابق در اردوی ملی!

یک مورد جالب در کارنامه گزینه سرمربیگری استقلال

3 باشگاه مشتری یک ورزشگاه!

اشجاری: هلدینگ می‌خواهد نکونام را سرجایش بنشاند!

برنامه ایران در روز یازدهم پارالمپیک

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «نظافت یزدی»

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «احمدی وردنجانی»

پیام تسلیت دکتر پزشکیان در پی درگذشت مادر شهیدان «عباسی بنه»

تفال/ دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس

پیشنهاد مسعود پزشکیان برای تغییر پایتخت کشور

گفت و گو با معتمدکیا مدیر رسانه ای تیم ملی درباره وضعیت ملی پوشان برای تقابل با امارات

قسمت چهل و دوم؛ جورجینا و رونالدو اولین بار چطوری با هم آشنا شدن؟

قسمت چهل و سوم؛ جورجینا و رونالدو اولین بار چطوری با هم آشنا شدن؟

برد پرگل نیجریه با درخشش اوسیمن و لوکمن

کومان: نمی‌خواهم با مصاحبه‌ام کشور را به هم بریزم

کیمیش: موسیالا نشان داد باید نامزد توپ طلا باشد

گزارش عملکرد نمایندگان ایران در روز دهم مسابقات پارالمپیک 2024

موسیالا: می‌توانستیم کل شب بازی کنیم و گل بزنیم

خاطره فن‌دایک در اولین دیدار با یورگن کلوپ

مصدومیت اولمو جدی نیست

سیو دیدنی مارک آندره تراشتگن در مقابل مجارستان

به بهانه ثبت گل 900 توسط رونالدو، نگاهی کنید به اولین گل دوران حرفه‌ای او در سال 2002

اثر جدید حمید سحری؛ واکنش ها نسبت به اعلام لیست توپ طلای 2024

یورگن کلوپ و شادی خاص خودش همراه با دیوار زرد در بازی امروز

اولین روز از مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا

نهصدمین گل رونالدو؛ شروع چالش جدید

قسمت سی و ششم؛ پرتغال و رونالدو چگونه قهرمان یورو 2016 شدن؟

قسمت سی و هفتم؛ پرتغال و رونالدو چگونه قهرمان یورو 2016 شدن؟

قسمت سی و هشتم؛ پرتغال و رونالدو چگونه قهرمان یورو 2016 شدن؟

قسمت سی و نهم؛ پرتغال و رونالدو چگونه قهرمان یورو 2016 شدن؟

قسمت چهل؛ جورجینا و رونالدو اولین بار چطوری با هم آشنا شدن؟

قسمت چهل و یکم؛ جورجینا و رونالدو اولین بار چطوری با هم آشنا شدن؟

پیروزی آلمان و هلند با تحقیر رقبا!

خلاصه بازی آلمان 5 - مجارستان 0

رایس: شلوغ نکنید، چیز خاصی به هری کین نگفتم

تهدید سلامت مغز به دلیلی که فکرش را نمی‌کنید

گل چهارم آلمان به مجارستان توسط پاولوویچ

گل پنجم آلمان به مجارستان توسط هاورتز

گل دوم بوسنی به هلند توسط ژکو

رئیس جدید شورای المپیک آسیا فردا انتخاب می‌شود

گل چهارم هلند به بوسنی توسط وخهورست

گل پنجم هلند به بوسنی توسط سیمونز

اعتراض دوم ایران هم رد شد، طلای بیت سیاح برنگشت

طلای بیت‌سیاح پس گرفته شد؛ اعتراض بی‌فایده ایران

گل دوم هلند به بوسنی توسط ریندرز

گریلیش: بدترین فصل زندگی من تمام شد

توضیحات مسئولان تیم پارادوومیدانی ایران درباره دیسکالیفه‌شدن صادق بیت‌سیاح

گل دوم آلمان به مجارستان توسط موسیالا