حوزه زنان کارآفرین از مهم ترین بخشهای سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده است
معاونت امور زنان و خانواده
بزرگنمايي:
آریا بانو - معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: گزارشگیری از سامانه رصد و پایش وضعیت زنان و خانواده با حضور رییس جمهوری همزمان با گرامیداشت روز زن افتتاح خواهد شد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: گزارشگیری از سامانه رصد و پایش وضعیت زنان و خانواده با حضور رییس جمهوری همزمان با گرامیداشت روز زن افتتاح خواهد شد.
زهرا جواهریان در اصفهان افزود: براساس قانون برنامه ششم توسعه و ماده 101 و 102 در حوزه شاخصهای عدالت جنسیتی، شاخص خانواده و اقداماتی که باید در حوزه زنان و خانواده صورت گیرد نظارت، رصد و پایش بر عهده این معاونت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: بر همین اساس سامانهای تحت عنوان سامانه رصد و پایش وضعیت زنان و خانواده برای کل کشور طراحی شده است.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: سامانه رصد و پایش وضعیت زنان و خانواده هشت بانک اطلاعاتی دارد که در این بانکها تمام اطلاعات مربوط به حوزههای مختلف را به صورت یکجا جمع آوری میکند.
وی با بیان اینکه یکی از بانکهای اطلاعاتی مربوط به شاخص عدالت جنسیتی است، تصریح کرد: در زمان حاضر 177 شاخص مصوب شده و دارای شناسنامه هستند که توسط دستگاههایی که عهدهدار تولید شاخصها هستند و باید برای ارتقا برنامه داشته باشند در این سامانه تکمیل و بارگذاری شده است.
جواهریان اضافه کرد: همچنین بانک اطلاعاتی شاخص خانواده و امور مربوط به زنان و خانواده کشور را در یکی دیگر از بانکهای اطلاعاتی قرار دادیم.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: وضعیت مدیران زن در کشور در سه سطح عالی، میانی و پایه به تفکیک استانها در این سامانه قرار داده شده است.
وی اضافه کرد: تکالیفی که در ماده 101 و 102 و هشتاد داریم و تکالیف دستگاهها و اقدامات آنها در سامانه رصد و پایش وضعیت زنان و خانواده بارگذاری شده است.
جواهریان، حوزه زنان کارآفرین را از مهم ترین بخشها برشمرد و اظهار داشت: مراحل برنامه ریزی و اهداف سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده در سامانه رصد و پایش قابل مشاهده است.
وی گفت: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده از جمله اسنادی است که به کمک دانشگاهها و دستگاههای اجرایی در استانها براساس اطلس وضعیت زنان نوشته شده است.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: برای مشکلات و چالشهای حوزه زنان در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده برنامه ریزی شد اما اجرای تمامی برنامهها نیازمند منابع مالی کافی و هماهنگی کامل بین بخشها و دستگاههای مختلف است تا بتواند موفق عمل کند.
وی افزود: اگر با کمبود منابع مالی مواجه شویم مشکلاتی برای سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده بوجود خواهد آمد و مانع پیشرفت این سند خواهد شد.
جواهریان بیان کرد: یکی از مشکلات در تمامی استانها اشتغال زنان سرپرست خانوار بود، از این رو مبلغی را ابلاغ و برنامه ریزیهای کافی در این زمینه صورت گرفت.
به گفته وی برنامهها و اقدامات در دست اجرا با هم افزایی و هماهنگی دستگاهها میتواند موفق عمل کند.
سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده براساس موافقت نامه منعقد شده بین معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده و استانداری در سال 96 و به صورت مکان محوری با هدف توجه به توسعه همه جانبه و متوازن براساس برنامه ششم توسعه و محوریت عدالت جنسیتی، تهیه و در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان اصفهان رونمایی شده است.
برای تدوین این سند، وضعیت موجود زنان استان، شناسایی، ارزیابی و مشکلات آنان فهرست بندی و اولویت بندی شده و برنامه ریزی عملیاتی برای آن صورت گرفت.
براساس نتایج سرشماری نفوس و مسکن 95 جمعیت اصفهان پنج میلیون و 120 هزار و 850 نفر است که از جمعیت استان حدود 2 میلیون و 600 هزار مرد(51 درصد) و 2 میلیون و 520 هزار زن(49 درصد) است.
جواهریان روز گذشته به همراه معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به استان اصفهان سفر کرد.
-
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶:۳۱
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/520849/