آریا بانو

آخرين مطالب

تساوی‌هایی که بلای جان سپاهان شد ورزشي

تساوی‌هایی که بلای جان سپاهان شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم /سپاهان در حالی با تراکتور و پرسپولیس برای قهرمانی لیگ برتر در فصل بیست و چهارم رقابت می‌کرد که نسبت به رقبا بیشترین مساوی را در کارنامه به ثبت رسانده است.
سپاهان در هفته بیست و هفتم لیگ برتر با نتیجه 2 بر صفر از سد پرسپولیس عبور کرد تا به پانزدهمین پیروزی فصل برسد. کارترون که از ام‌صلال، تیم ششم قطر به ایران آمد، با کسب پیروزی‌های متوالی مقابل پرسپولیس در جام‌های مختلف اصفهانی‌ها را امیدوار کرد اما نتایج طلایی‌پوشان مطابق انتظار پیش نرفت و آخرین آن کنار رفتن از جام حذفی بود.
11 مساوی تیم مدعی قهرمانی
آمار نشان می‌دهد سپاهان بالاترین درصد مساوی را نسبت به رقبا حاضر در کورس قهرمانی فصل بیست و چهارم دارد. از میان مدعیان سپاهان در کل مسابقات لیگ بیش از 40 درصد مسابقاتش را با تساوی پشت سر گذاشته است.

آریا بانو

کدام مربی فصل سپاهان بیشترین تعداد مساوی را دارد؟
از آنجایی که سپاهان هدایت 3 مربی را در فصل جاری تجربه کرده است. آمار 11 مساوی سپاهان را به تفکیک سرمربی بررسی کردیم:
بازار



سپاهان از زمان حضور پاتریس کارترون 8 مساوی (بیش از 72 درصد) به دست آورده و همین عامل نقش مهمی در عملکرد این تیم داشته است. اگر چه در فوتبال نتیجه مساوی از نظر آمار و احتمالات یک موضوع منطقی است اما یک باخت بهتر از دو مساوی به شمار می‌رود چرا که در صورت شکست، سه امتیاز از دست می‌رود و با دو تساوی، 4 امتیاز. برای تیمی که در کورس قهرمانی است بعضی مساوی‌ها غیرقابل پذیرش است.
مسابقاتی که سرمربی اهل فرانسه سکاندار فنی طلایی‌پوشان بوده و با مساوی به اتمام رسیده را مرور می‌کنیم:

آریا بانو


آیا تساوی مقابل نساجی و شمس آذر که برای سقوط نکردن تلاش می‌کنند یا آلومینیوم و استقلال خوزستان که تیم‌های میانه جدولی محسوب می‌شوند برای سپاهان مدعی قهرمانی قابل قبول است؟
 از هفته بیست‌و‌یکم تا بیست‌و‌پنجم لیگ برتر یعنی در 5 هفته نیم فصل دوم 4 مساوی در کارنامه شاگردان سرمربی فرانسوی به ثبت رسیده است. اگر سپاهانِ کارترون قهرمان نشود - که با توجه به فاصله 5 امتیازی با تراکتور تحقق این موضوع بسیار سخت است- یکی از مهمترین دلایل آن مساوی‌های بدموقع به ویژه در فاصله هفته بیست و یکم تا بیست و پنجم لیگ برتر بوده است. دومین عامل خارجی‌های کم نام و نشان اما باکیفیتی هستند که عصای دست اسکوچیچ و تراکتور بوده و ترکیب پرشورها را به خوبی تقویت کردند.
این در حالی است که کارترون در روز بیست و دوم فروردین 1404، گفته بود:‌ «من دوست دارم که بد باشیم، اما بتوانیم نتیجه را حفظ کنیم، مخصوصاً در بازی‌هایی که احمقانه امتیاز از دست دادیم.»
جام حذفی
سپاهان در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی از ملوان شکست خورد تا یکی از جام‌های فصل را از دست بدهند. مدافع عنوان قهرمانی جام شگفتی‌ها بعد از دو سال و نیم همکاری با مورایس، تنها فاتح جام حذفی شد. کارترون با سپاهان صاحب سوپرجام شد ولی در جام حذفی ناکام بود. نکته اینجاست که در این دیدار هم طی وقت عادی نتوانست از طلسم مساوی عبور کند. حذف از جام حذفی و همچنین عدم قهرمانی در لیگ برتر برای سپاهانی که سرمایه گذاری زیادی در فوتبال کرده و بازیکنان زیادی به خدمت کرده نتیجه نامناسبی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد دکترین کارترون بابت کسب تساوی‌های متوالی بلای جان این تیم شده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1396867/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای احساسی از علیرضا قرایی منش در کنسرت

تک نوازی کمانچه از سهراب پور ناظری

سرقت اتوبوس توسط پسربچه معلول ذهنی؛ 9 خودرو آسیب دیدند

احتمال طوفان و بارندگی مجدد در پایتخت؛ پلیس هشدار داد

تصاویر اختصاصی از چند متری محل آتش‌سوزی اسکله شهید رجایی

مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری نیمه متمرکز 1404 امشب به پایان می‌رسد

تعداد جانباختگان حادثه انفجار بندرعباس افزایش یافت

عملیات جستجوی مفقودین بندر شهید رجایی ادامه دارد

این دسر شعریه با محلبی میانیش خیلی خوشمزه است

ترشی پرورده؛ متفاوت‌ترین ترشی که تابه‌حال خورده‌اید

وظیفه والدین در عملی کردن وعده‌های خود

خانه‌داری، هنر عشق و بنیان جامعه/ چگونه در این مسیر پربار، شاداب و پرانرژی بمانیم؟

چشم‌ها از ADHD خبر می‌دهند

داستانک/ قرض و خدا

رشفورد به یونایتد نرسید؛ انتقام فعلا منتفی است

دلایل جباری برای تعطیلی تمرین استقلال

شادی لیورپول کامل شد؛ کلوپ پیام تبریک فرستاد

وقتی نقی میفهمه داور مسابقات کشتی بانوان شده

حبیب عاشق خواهر دوستش شد

خواهرشوهر نیومده چه فتنه ای به پا کرد!

مهیار شعر رو نابود کرد!

ویدئو کنسرت اجرای «نصفه شب» با صدای علی یاسینی

فضای پر اضطراب کابین ایلیوشین در عملیات اطفاء حریق هوایی بندرعباس

سرقت اتوبوس توسط پسربچه معلول ذهنی؛ چند خودرو آسیب دیدند

مقایسه اطفای حریق در لس‌آنجلس و بندرعباس

استوری/ قدم هایت بوی بهشت می دهد

گناه نکن!

سیب‌زمینی‌های آکاردئونی از این ساده تر؛ مگه میشه؟!

تعریف و علائم بیماری میگرن

پاسخ به یک باور اشتباه درباره ازدواج + فیلم

پژوهش جدید: مصرف غذاهای چرب و پرشکر می‌تواند توانایی جهت‌یابی و حافظه شما را مختل کند

خواب تو را میبینم!

نابغه ایرانی پشت دیوار چین ماند

ژیمناستیک‌کاری که رژیم صهیونیستی پاهایش را گرفت

توئیت مهم تاجرنیا؛ برنامه سه ساله برای استقلال

واکنش طاهر وقت فهمید پدر میشه

چهره ها/ واکنش تند مونا مهرجویی به انتشار تصاویر جانباختگان بندرعباس

آبروی خواهرش رو جلوی در و همسایه برد

روایت متفاوت مصدومان از حادثه انفجار بندر شهید رجایی

لحظات دیدنی از بارش شدید باران در حرم رضوی

آمار جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی به 65 نفر رسید

سقف مدرسه ابتدایی در نزدیکی بندر شهید رجایی ریزش کرد؛ خوش‌شانسی 6 دقیقه‌ای دانش‌آموزان!

به لطافت گل، به زیبایی باران...

این نوشیدنی خنکجون میده برای افرادی که عاشق کافئین هستند!

ماهی کنجدی؛ غذا برای افرادی که بوی ماهی را دوست ندارند

افزایش آمار تعداد کودکان عینکی

تقویت حافظه بینایی کودک با بازی‌های ساده و جذاب

اعلام ترکیب نهایی تیم ملی فوتسال زنان ایران در جام ملت‌ها

امیدی تازه‌ برای نوزادان متولدشده با سندرم ترک مواد افیونی

روزبه کیائیان درگذشت