آریا بانو

آخرين مطالب

جمع منتقدین فوتبال ایران در تمرین استقلال! ورزشي

جمع منتقدین فوتبال ایران در تمرین استقلال!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /جلال چراغپور به عنوان سرمربی تیم ملی ایران شناخته نمی‌شود اما او در دوره‌ای پرتنش هدایت تیم ملی را نیز بر عهده داشته است.
 صبح امروز وقتی باشگاه استقلال به صورت رسمی انتخاب جلال چراغپور به عنوان مربی جدید استقلال را اعلام کرد، آنهایی که با افکار مجتبی جباری آشنا بودند، تعجبی نکردند. چراغپور به نوعی مرشد و راهنمای همیشگی جباری در طول سال‌هایی بوده که او از دنیای بازیگری فاصله گرفته و حتی یک دوره آنالیز را با وی برگزار کرده است که در آن تعداد زیادی از ملی‌پوشان بازنشسته و رفقای او و هم‌تیمی‌های سابق جباری حضور داشتند.
آقا جلال که در فوتبال ایران به چهره‌ای صاحب اندیشه در حوزه فوتبال مشهور است، در سال‌های مختلف از نزدیک در اداره تیم‌های فوتبال دستی بر آتش داشته اما مدت‌ها است که دیگر روی نیمکت تیمی نمی‌نشیند. او در آخرین تجربه، هدایت تیم نیروی زمینی را بر عهده داشته و حالا مدت‌های طولانی است که در باغش در کرج مشغول انجام کارهای شخصی و مطالعاتی است که هر از گاهی آنها را در برنامه‌های تلویزیونی به عنوان یک یافته جدید به نمایش می‌گذارد.
جلال چراغپور در یک مقطع پر تنش در بازی‌های آسیایی 1982 و در حالی که گفته می‌شود سرمربی آن زمان تیم ملی، خود رئیس فدراسیون فوتبال بوده، به عنوان یک سرمربی جوان هدایت تیم ملی را با ستاره‌هایش بر عهده داشته که این تصمیم زندگی ورزشی او را برای همیشه تغییر داده است؛ اتفاقی که می‌توانست رخ ندهد و جلال چراغپور را در یک سیری عادی تبدیل به یکی از مربیان معروف فوتبال ایران کند اما او پس از ناکامی تیم ملی ایران در جام جهانی 1982 دیگر هرگز نتوانست در بالاترین سطح و در یک موقعیت استاندارد سرمربی تیمی باشد که بتواند در آن تئوری‌های خود را پیاده کند.
او حالا به عنوان مربی استقلال در دهه هفتم زندگی به عنوان یک نیروی فکری به مجتبی جباری پیوسته و روی نیمکت آبی‌ها خواهد نشست، در حالی که حضور روی نیمکت استقلال در ماه‌های گذشته یا حتی سال پیش یا پیش‌تر به هیچ وجه قابل باور نبود و کسی فکر نمی‌کرد چراغپور روزی به عنوان مربی در تمرین استقلال حاضر باشد.

آریا بانو

تصاویر تمرین روز گذشته استقلال نشان می‌دهد که آقا جلال فوتبال ایران در استقلال به کار مشغول شده و از کار خود هم راضی است. او که یکی از منتقدین همیشگی مربیان تیم‌های ملی بوده و به خصوص در دوره اخیر از سرمربی فعلی انتقادات بسیاری داشته، حالا باید خود را در وقتی کوتاه و در دو آوردگاه خطیر محک بزند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1395013/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز آبشار زیر آب؛ خطای دید حیرت‌انگیز طبیعت در جزیره موریس

فروغ هدایت به بیان آیت‌ الله العظمی جوادی آملی

سالاد کلم نازگل سفره تان را شیک و رنگی می کند

درمان اختلالات غذا خوردن

سفره مسافرتی کاربردی برای نگهداری نان و مواد غذایی

کیم کارداشیان، دی‌کاپریو و جاستین بیبر در صف سفر فضایی

تبریک خاص به حمید مطهری از روی سکوها

خشم مدافع نساجی از تصمیم جنجالی ساکت!

راموس: فکر نمی‌کردم مکزیکی‌ها اینقدر عاشق فوتبال باشند

علی نعمتی با نقش زورو علیه تراکتور

حضور روحیه‌بخش دو پیشکسوت استقلال در تمرین

در تبریز با گل منتظرتان هستیم!

جدایی واگنر به ضرر آلمان است اما به او افتخار می‌کنیم

دوست دارم در قفس با لوئیز سوارز مبارزه کنم!

7 بازیکن تراکتور در آغوش یحیی

مورینیو؛ گزینه سرمربیگری تیم ملی پرتغال

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

اکران داستان «سلیمان» و فیلمی درباره سانسور

خاطره بازی با ترانه سریال «وفا» و صدای محمد اصفهانی

کشف بیش از 200 سنجاب از اتوبوس مسافربری

جنگ تمساح و پایتون با نتیجه‌ای متفاوت!

معماری های ماندگار ایران

سیرترشی سخت نیست، فقط چندتا نکته داره!

ترس از غذا خوردن

رژلب قرمز طبیعی تنها با استفاده از 2 ماده

هلیوسفر جالب را ببینید

در گذرگاه زمان، خیمه شب بازیِ دهر

طاهرخانی: پنجاه درصد بدنم دچار سوختگی شده بود

گرانترین نیمکت ذخیره فوتبال به قیمت 6 تن طلا!

ترکیب فولاد برابر تراکتور در نبرد تعیین‌کننده

برای موفقیت‌وقهرمانی به جام باشگاه‌های جهان می‌رویم

تشویق ستاره حریف توسط نساجی‌چی‌ها

اعلام ترکیب تراکتور برای تسجیل قهرمانی

آموریم: رشفورد و آنتونی به یونایتد برمی‌گردند

راهپیمایی علیه بی حجابی ممنوع شد!/ عکس

رئیس جدید ساترا چه رویکردی دارد؟

شاهکاری پرکشش با حضور برد پیت و جیسون استاتهام که باید ببینید

اجرای عرفان طهماسبی از آهنگ «قصه هزار و یک شب»

سرنوشت عاملان نزاع در بیمارستان امام خمینی

شگفتی های گردشگری در چین

برنج‌های ایرانی، از دانه تا دیگ

علائم فشار خون بالا

آموزش دوخت عروسک بامزه

«پتاسیم» ناجی بدن در برابر نمک زیاد

داستانک/ سخنرانی و پول

هشدار اینزاگی به ستاره‌ها؛ حق اشتباه ندارید

شوک به بازیکنان نساجی قبل از شروع بازی!

خط‌خورده بزرگ نساجی در بازی مهم فصل

یامگا به دنبال فرصتی برای جبران مافات

مارادونا خودش اصرار داشت از بیمارستان مرخص شود