آریا بانو

آخرين مطالب

احتمال انتقال زمان تغییر ساعت کاری ادارات به ابتدای خرداد سیاسی

احتمال انتقال زمان تغییر ساعت کاری ادارات به ابتدای خرداد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: وزیر نیرو پیشنهاد داده که آغاز ساعت کاری کارمندان از ساعت 6 صبح به جای 15 خرداد از ابتدای خرداد اجرایی شود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی سوم ادریبهشت در حالی با فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور برای صرفه جویی هزار مگاواتی مصرف برق مخالفت کردند که بر اساس اعلام رسمی وزارت نیرو، در تابستان امسال کشور با 20 هزار مگاوات کسری تولید برق روبروست و این کسری باید از طریق خاموشی ها جبران شود.
با توجه به مخالفت مجلس، این لایحه به صورت عادی در مجلس بررسی می شود و به نظر می رسد که حداقل تا یکسال آینده نوبت رسیدگی به آن در صحن مجلس فراهم نشود.
لایحه دولت به جبران ناترازی کمک شایانی می کرد
در این پیوند علاءالدین رفیع زاده رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور که در یک برنامه تلویزیونی حضور یافته بود، با اشاره به مخالفت مجلس با بررسی فوری لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارکنان اظهار داشت: تا قبل از سال 1401 بر اساس قانون مجلس دولت می توانست در ابتدای فروردین ماه ساعت رسمی کشور را یک ساعت جلو بکشد و در ابتدای مهرماه به حال قبل بر گرداند.
وی افزود: بر اساس مطالعه صورت گرفته در وزارت نیرو و پژوهش های بین المللی که در این زمینه وجود دارد، این تغییر ساعت تاثیر مستقیم روی مصرف انرژی دارد و حتی روزانه حدود هزار تا 1300 مگاوات صرفه جویی برق به همراه دارد که به اندازه تولید روزانه برق یک نیروگاه است.
معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه این میزان صرفه جویی می توانست کمک شایانی به جبرانی ناترازی برق در کشور نماید، افزود: در هر صورت مجلس درخواست بررسی دو فوریت برای این لایحه داده بود تا هم دوباره اختیار جابجایی ساعت رسمی کشور را داشته باشد و هم بتواند ساعت کار کارمندان را تعیین کند.
رفیع زاده با یادآوری اینکه در قانون مدیریت خدمات کشوری، ساعت کاری کارکنان دولت 44 ساعت در هفته تعیین شده است و فعلا دولت فقط این اختیار را دارد که ساعت شروع و پایان کار کارمندان را تغییر دهد، افزود: در شرایط خاص مثل کرونا و یا حوادث غیرمترقبه دولت نمی تواند در زمینه ساعت کار کارمندان اعمال حکمرانی نماید.
وی افزود: در لایحه ای که سوم اردیبهشت فوریت آن در مجلس مصوب نشد، دولت می خواست اجازه تصمیم گیری هم در ساعت رسمی کشور و هم در سقف تعیین شده برای کارکنان را داشته باشد که با توجه به مصوب نشدن آن، دولت مسیر خود را مثل روال سابق ادامه می دهد تا لایحه تعیین تکلیف شود.
بازار



فعلا مصوبه سال 1401 هیات وزیران ملاک عمل است
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: اکنون ملاک عمل دولت مصوبه سال 1401 هیات وزیران در خصوص ساعت کاری کارکنان دولت در دوره اوج مصرف برق و فصل گرماست که با اساس آن از 15 خردادماه تا 15 شهریور ساعت کار ادارات یک ساعت به جلو کشیده می شود یعنی از 6 صبح آغاز می شود تا به صرفه جویی انرژی کمک کند.
رفیع زاده در عین حال افزود: البته پیشنهادهایی هم مطرح شده است؛ برای نمونه وزیر نیرو پیشنهاد کرده که این آیین نامه اصلاح و زمان آغاز اجرای آن به 15 اردیبهشت یا ابتدای خرداد تغییر یابد که هرگاه درباره آن تصمیم گیری شد، اجرایی می شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1394880/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیین تعویض و گل‌آرایی گل‌های ضریح حرم حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها)

تصاویر هوایی از کانون آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی

دمام‌زنی مردم کیش در عزای بندرعباس

آثار معماری های ایران که ماندگار شد و ثبت شد

یک صبح زیبا از سنگاپور

خود را در جو مرموز ایرلند غوطه ور کنید

فیلمی از حمله بی‌رحمانه راکون به ایگوانای سبز

آرامش را در آغوش طبیعت بی نظیرِ تایلند پیدا کنید

خوشمزه ترین و مجلسی ترین کیک مرغ همین

شب‌زنده‌دارها بیشتر افسرده می‌شوند؟

نکات ریز و درشت آداب معاشرت در جاهای مختلف

روش‌های کمترشنیده‌شده برای افزایش تمرکز

محققان روی بدن خرس‌های آبی خالکوبی کردند

روایت‌هایی از سفر به بی‌نهایت در طول تاریخ

مسی همسایه شاکی بارسلونا

فصل برای مدافع سرشناس الهلال به پایان رسید

آرزوی ستاره لیورپول: کاش آرنولد هم بماند!

راز جام ندادن به تراکتور در تبریز

تورپین داور دیدار بارسلونا - اینتر شد

پایان قطعی آنچلوتی در مادرید؛ رئال در دو راهی آلونسو یا کلوپ

سفر به تاریخ؛ «آیت‌الله جنتی» در خیابان‌های جنگ‌زدۀ «بوسنی»؛ سال 1371

سفر در تاریخ؛ «مراسم بر تخت نشستن و تاجگذاری رضاخان»؛ سال 1305

آقای حشمت فردوس، این واقعا شمایید؟!

آغاز سریال پربازیگر «کنکل» پنجشنبه در شبکه نمایش خانگی

این ویدیوی طنز اما تلخ را به رییس صداوسیما نشان بدهید!

ای واویلا عزای بندرن.../ پایان فستیوال کوچه در بوشهر

شام دیر شد، عروسی به خون نشست!

جزئیات فرونشست زمین در 31 استان کشور

شمار فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی 46 نفر شد

تصاویری از عملیات آب‌پاشی بالگرد نیروی دریایی سپاه در بندر رجایی

فیلمی باورنکردنی از بلعیدن استخوان بلند توسط پرنده افسانه‌ای همای سعادت

نبرد شیر و گوزن وحشی؛ کدام یک پیروز می‌شود؟

این مرد رکورددار شکایت در گینس است!

تصاویری عجیب از حمله یک گاو خشمگین به یک خودرو!

لحظه باورنکردنی پرش یک گاو صد کیلویی از روی دیوار مزرعه

ویدیویی عجیب از زمین زدن زرافه نر توسط چند شیر ماده

نبرد وحشتناک و مرگبار چند شیر نر بر سر قلمرو

هتل مجلل در تیرول جنوبی ایتالیا

حمله گروهی گاومیش‌های غول‌پیکر برای نجات همنوعشان از دست شیر گرسنه!

با این صبحانه مقوی انرژی بگیر

خورشت کدو معجونی از طعم و رنگ

منیزیم؛ مهم برای بدن زنان

مواد غذایی فوق‌فرآوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند

یک آموزش جالب با تیله های جذاب دهه شصتی

یک استیکر قلبی خوشگل بساز

استفاده از مدل‌های هوشمند برای شناسایی ریسک گزندگی عقرب‌

چین از فضاپیمای باری خود رونمایی کرد

دکلمه‌ای شیرین از «خسرو شکیبایی»

فرشید طالبی: تراکتور به حق در این جایگاه ایستاده است

صحبت‌های فرشید طالبی درباره گرفتن حق از طریق مصاحبه‌های جنجالی