آریا بانو

آخرين مطالب

برنامه روز دوم ملی‌پوشان تکواندو درجام ریاست فدراسیون جهانی‌ ورزشي

برنامه روز دوم ملی‌پوشان تکواندو درجام ریاست فدراسیون جهانی‌
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم / به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، هفتمین دوره رقابت‌های جام ریاست فدراسیون جهانی که از صبح امروز (چهارشنبه) به میزبانی چین آغاز شده است، فردا (پنجشنبه) با برگزاری مسابقات اوزان 54-، 58-، 63- و 68+ کیلوگرم در بخش پسران، 62-، 67-، 73- و 73+ کیلوگرم پیگیری می‌شود که تکواندوکاران کشورمان در همه اوزان به دیدار رقبای خود می‌روند.
در وزن 54- کیلوگرم که 32 تکواندوکار حضور دارند، تیم کشورمان پنج نماینده دارد. براین اساس محمدپارسا تیلانی به دیدار کادرکالیف از قزاقستان می‌رود، مهدی رزمیان با عبدالله المشرف از عربستان پیکار می‌کند، یاسین ولیزاده ابتدا با باربد جباری و در صورت برتری با برنده رقابت سامان ضیایی و لی چی از چین تایپه مبارزه خواهد کرد.
ابوالفضل زندی در وزن 58- کیلوگرم در دور نخست به دیدار کائو از چین می‌رود و سپس برنده رقابت تکواندوکاران کره جنوبی و تایلند را پیش رو دارد. در این وزن 34 تکواندوکار پیکار می‌کنند.
در وزن 63- کیلوگرم 29 تکواندوکار پیکار می‌کنند که متین رضایی در مبارزه نخست پارک جو هون از کره جنوبی را پیش رو دارد و سپس به مصاف برنده جدال نمایندگان چین و کره جنوبی خواهد رفت. در همین وزن علیرضا حسین‌پور ابتدا باید با بگیمتوف از قزاقستان مبارزه کند و در صورت برتری به مصاف تکواندوکار پیروز رقابت نمایندگان چین و عربستان برود. همچنین علی‌اصغر علی‌مرادیان ابتدا به دیدار نازاروف از ازبکستان می‌رود و در صورت برتری حریفی از استرالیا را پیش رو خواهد داشت.
همچنین در وزن 68- کیلوگرم، امیرعباس رهنما در دور نخست باید با ذکریا غالی از عربستان مبارزه می‌کند و در صورت برتری، محمدحسن پلنگ افکن دیگر تکواندوکار کشورمان را پیش رو خواهد داشت. کیوان کاظمی در همین وزن به دیدار دیاهو از چین، محمد صادق دهقانی پس از یک دور استراحت به مصاف تکواندوکاری از چین و رادین زینالی با حریفی از کره جنوبی مبارزه می‌کند.
نسترن ولی‌زاده در وزن 62- کیلوگرم دختران دور نخست را با قرعه استراحت پشت سر می‌گذارد و سپس به دیدار برنده مبارزه تکواندوکاران کره جنوبی و قزاقستان می‌رود. در همین وزن آیناز نصیری به دیدار حریفی از چین خواهد رفت. در وزن 67- کیلوگرم، ساغر مرادی در دور نخست استراحت دارد و سپس به دیدار برنده مبارزه تکواندوکاران چین تایپه و چین می‌رود. یلدا ولی‌نژاد هم حریفی از چین تایپه را پیش رو خواهد داشت.
در وزن 73- کیلوگرم، فاطمه معینی ابتدا باید با لورین از فرانسه پیکار کند که در صورت برتری به دیدار برنده مبارزه ملیکا میرحسینی و لی چن از چین می‌رود. زینب اسدی هم در وزن 73+ کیلوگرم ابتدا با حریفی از چین مبارزه می‌کند و در صورت برتری به دیدار پیروز رقابت نمایندگان ازبکستان و قزاقستان می‌رود.
در پایان روز نخست این مسابقات برای تیم کشورمان مبینا نعمت‌زاده، محمد حسین یزدانی، سعید نصیری و امیرسینا بختیاری چهار مدال طلا، امیررضا صادقیان یک مدال نقره و همچنین مهلا مومن‌زاده، علی احمدی و سعید فتحی سه مدال برنز کسب کردند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1394326/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیو تماشایی مایک مانیان مقابل اینتر

چیپ تماشایی ماتتا، گل دوم کریستال پالاس به آرسنال

گل سوم آث میلان به اینتر

اهانت به مقدسات اهل سنت روی آنتن شبکه یک؛ برکناری مدیران و اعلام جرم برای عوامل

گل اول رئال مادرید به ختافه توسط گولر

دبل یوویچ، گل دوم آث میلان به اینتر

پیام گولر با سوپرگل؛ دیگر نمی‌خواهم ذخیره باشم

یوویچ نمی‌گذارد اینتر سه گانه بگیرد!

امام حکمت و علم...

خورش چغاله بادوم؛ طعم بهار در یک قاشق

عجیب‌ترین دلایل جدایی در دادگاه‌های خانواده؛ از خُروپُف تا کت و شلوار!

پنجاه تغییر در فصل سیاه استقلال!

گل اول آرسنال به کریستال پالاس

خلاصه بازی پارما 1 - یوونتوس 0

پیام مشترک هواداران پرسپولیس برای عالیشاه

گفت و گو با پژمان ماندگاری مدیر روابط عمومی استقلال درباره جدایی بوژوویچ از استقلال

سوپرگل ازه، گل اول کریستال پالاس به آرسنال

برخورد ضربه دیمارکو به تیردروازه آث میلان

لائوتارو قدر پاس زیبای طارمی را ندانست!

گل اول آث میلان به اینتر

گل دوم آرسنال به کریستال پالاس

الهام چرخنده در صداوسیما به زخم زبان‌ها پاسخ داد

چهره ها/ کامنت هوتن شکیبا زیر پست بهرام افشاری سوژه شد!

چهره ها/ عکس جالب از کیک تولد خاص نوید پورفرج

با این سه تار نوازی دلنشین همراه شوید

سومین کارت قرمز برای طرحی پرحاشیه

کابوس پتروشیمی میانکاله پایان یافت؛ مجوز صمت باطل شد

لحظه وحشتناک برخورد تخته‌سنگ با وانت

جانشین فرمانده مرزبانی ناجا: دژ شرقی تا یکسال دیگر تکمیل می‌شود

رنگ و بوی طبیعت را در لرستان

از ما نیست کسی که نماز را سبک بشمارد

تکنولوژی عجیب کلاه خلبان f35

سه انفجار در پارکینگ یک مرکز خرید در مسکو

نیشابور، از اولین های تمدن‌های استان خراسان

طبیعت مسحور کننده آبشار کردیت در استان چهارمحال و بختیاری

طرز تهیه کوکو سوسیس؛ شام فوری و خوشمزه

تنها 3 روز غذای چرب به مغز سالمندان آسیب می رساند!

کبد؛ عضو پرکار و مظلوم بدن

چرا برخی برای یک شب عروسی زیر بار قرض می‌روند؟

مدل های سه بعدی ابرنواخترها

لبخند ماه در آسمان ایران هم قابل مشاهده است؟

شعرخوانی دلنشین امیرحسین ماحوزی

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

جنجال سری A؛ برخورد فشفشه با دروازه‌بان لاتزیو!

ترکیب اینتر: طارمی آماده گلزنی دوباره به میلان

فتح الله زاده: استقلال از جاهای دیگر ضربه می خورد

این تیم بدون مربی هم باید مقابل هوادار به پیروزی می رسید

گل سردار آزمون در بازی امشب شباب الاهلی مقابل خورفکان

صعود جدیدترین تیم مایه‌دار عربستان به لیگ حرفه‌ای

دردسر جدید یووه؛ ولاهوویچ مصدوم شد!