آریا بانو

آخرين مطالب

ربات‌های صنعتی توسط دانشجویان ایرانی به صورت کامل ساخته می‌شود اقتصادی

ربات‌های صنعتی توسط دانشجویان ایرانی به صورت کامل ساخته می‌شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / سرپرست ربات‌های سرویس‌رسان در کار و عضو هیات هوش مصنوعی دانشگاه آزاد واحد قزوین از ظرفیت و آمادگی دانشجویان ایرانی برای ساخت کامل ربات‌های صنعتی خبر داد.
وحید رستمی، سرپرست ربات‌های سرویس‌رسان در کار و عضو هیات هوش مصنوعی دانشگاه آزاد واحد قزوین، در گفت‌وگو با ایسنا، از عملکرد این واحد دانشگاهی در زمینه رباتیک سرویس‌رسان و هوش مصنوعی خبر داد. 
وی با اشاره به تاریخچه فعالیت‌های خود در این زمینه گفت: ما از سال 2017 کار خود را با فعالیت در این لیگ آغاز و در مسابقات مختلف جهانی و آزاد ایران شرکت می‌کنیم.
ربات‌های سرویس‌رسان: توانمندسازی هوش مصنوعی در عمل
این مقام مسئول در ادامه افزود: در این لیگ، یک ربات باید بر اساس تسک یا وظیفه‌ای که به آن محول می‌شود، عملکرد خود را در محیطی خاص انجام دهد. ربات باید به‌طور خودکار وظایف خود را شناسایی کرده، اشیاء را برداشته، جابجا کرده و در مکان‌های تعیین شده قرار دهد.
وی تأکید کرد که هدف اصلی این لیگ، پیاده‌سازی هوش مصنوعی در ربات‌ها و آموزش آن‌ها برای انجام کارهایی است که معمولاً توسط انسان‌ها انجام می‌شود، به ویژه در محیط‌های خطرناک.
کاربردهای رباتیک در محیط‌های خطرناک و صنعتی
رستمی با اشاره به کاربردهای مختلف ربات‌های سرویس‌رسان، گفت: این ربات‌ها معمولاً در سیستم‌هایی به کار می‌روند که برای انسان‌ها خطرناک است، مانند محیط‌های آلودگی رادیواکتیو، صنایع رنگ‌پاشی و انبارهای بزرگ. به عنوان مثال، ربات‌ها می‌توانند به‌طور خودکار در انبارهای آنلاین سفارش‌ها را بردارند و بسته‌بندی کنند، کاری که پیش‌تر توسط تعداد زیادی نیروی انسانی انجام می‌شد.
محدودیت‌ها و چالش‌های هزینه‌سازی ربات‌های صنعتی در ایران
وی همچنین به چالش‌های هزینه‌سازی ربات‌های صنعتی در ایران اشاره کرد و گفت: هزینه‌های تولید ربات‌ها بالاست و همین امر باعث شده برخی از تیم‌ها نتوانند در این مسابقات شرکت کنند. امسال 9 تیم متقاضی بودند که از میان آن‌ها، سه تیم به دلیل عدم تأمین هزینه‌ها حذف شدند. در حال حاضر 4 تیم از دانشگاه‌های مختلف در حال رقابت هستند.
همکاری با شرکت‌های صنعتی برای توسعه هوش مصنوعی ربات‌ها
رستمی گفت: یکی از دستاوردهای مهم این دوره از مسابقات، همکاری با شرکت‌های صنعتی مانند کوکاست. این شرکت که ربات‌های صنعتی برای کارخانه‌ها تولید می‌کند، برای پیشبرد هوش مصنوعی در ربات‌های خود، سخت‌افزار را به تیم‌های دانشجویی ارائه داد تا آن‌ها روی نرم‌افزار و سیستم‌های کنترل هوشمند ربات‌ها کار کنند.
وی اضافه کرد: تحریم‌ها باعث شد که این شرکت نتواند ربات‌های خود را به ایران ارسال کند، اما تیم‌های داخلی توانستند خودشان ربات‌های مشابه را بسازند و این روند اکنون در سطح جهانی نیز رواج یافته است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1394088/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری دقیق از متهم آزارگر کودکان تهرانی در حال ربودن قربانیانش

اختلال طیف اوتیسم در یک نگاه

فرمانده یگان حفاظت شهرداری: دستفروشان مترو باندی عمل می‌کنند

هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال

ضرب المثل/ سبیل کسی را چرب کردن

آجرک‌الله یا بقیه‌الله

انواع غذا با سبزی‌های بهار، گنج سبز طبیعت

شایع‌ترین نشانۀ بیماری کبد چرب

نقش تغذیه والدین در سلامت جنین از نگاه طب ایرانی

محققان: بررسی رگ‌های چشم شاید بتواند به تشخیص زودهنگام زوال عقل کمک کند

شعری از حمیدرضا مداح، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

رسمی؛ نقل و انتقالات تابستانی فرانسه دو قسمتی شد

مولر: جام باشگاه‌های جهان مثل جام جهانی است

تغییر مکان برگزاری فینال لیگ قهرمانان آسیا

شکست عجیب یاران محرمی در مسیر قهرمانی

گل اول اتحاد کلبا به الجزیره توسط مهدی قایدی

سایپا از اتوبان کرج به شرق تهران رفت!

به هر کسی نگو رفیق!

مرسی که کنارم بودی رفیق

یک آمار رسمی از فروش فیلم‌ها در فروردین ماه

بهترین بازی‌های نمایش خانگی در سالی که گذشت

با هوش مصنوعی مؤدب باشیم یا نه

هشدار دادگستری تهران نسبت به خرید طلای آنلاین

کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال 1404 ابلاغ شد

خداحافظی با چالش‌های کاغذی؛ سلام به امضای دیجیتال

تشریح علت فوت 6 نفر در خانه روستایی ارومیه

زنان برای ورزش کجا بروند؟

وقوع حادثه آتش سوزی برای یک کشتی‌ در اقیانوس هند

وحشت در استانبول؛ زلزله مردم را به خیابان‌ها کشاند

لحظه وقوع زلزله استانبول از نگاه دوربین داخلی یک منزل

نمایش شگفت‌انگیز پرنده کمیاب هما با یک لقمه استخوان!

طرز تهیه کیک توت فرنگی و شکلات

طرز پخت کیک سیب و کارامل

سیگارهای الکترونیکی چه بلایی سرتان می آورد؟

این زنان با کالری سوزی هم نمی‌توانند وزن کم کنند

سرپرست «مدیریت حقوقی و امور قراردادها» بیمه دی منصوب شد

انتصاب «سرپرست مدیریت بیمه‌های زندگی» بیمه دی

مشاور مدیرعامل و مدیر پروژه بیمه هوشمند بیمه دی منصوب شد

کشف سیاره‌ای که به سرعت در حال متلاشی شدن است

کپسول باری بدون سرنشین را ببینید!

معرفی کتاب صادقانه

داستانک/ خرید خانه

دنیامالی: آماده میزبانی از تیم‌های ورزشی عراق هستیم

واکنش‌ها به یک شایعه؛ رونالدو بازیکن سیتی می‌شود!

قارچ، مصیبت جدید در اردوی استقلال!

مورد جالب صالح حردانی؛ محروم از لیگ و حذفی!

وعده جذاب یحیی در دل کوره‌های داغ فولاد

لاپورتا: زود جشن نگیرید، هنوز جامی نبرده‌ایم

چهار تراکتوری در آستانه محرومیت هستند

اگر مورینیو اخراج شود رکورد جهانی ثبت می‌شود