آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه یک دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج خانه داري

طرز تهیه یک دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / دسرها در دنیای امروزی جایگاه خاصی دارند. دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای بهاری است که به راحتی و با چند قلم مواد ساده می‌توانید آن را آماده کنید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این دسر جذاب، ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری به روش بن‌ماری آن را آماده کنید. سپس خامه را گرم و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید تا ذوب شود.
اکالا، بعد از ذوب شدن شکلات، کره و شکر را اضافه و هم بزنید. سپس عرق بهار نارنج و ژلاتین حل شده را اضافه و خوب ترکیب کنید. دسر را در قالب‌های سیلیکونی بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
در نهایت دسر را تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج برای 3 نفر
مواد لازم مقدار مورد نیاز
شکلات تلخ 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
کره 1 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
عرق بهار نارنج 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری سرپر
آب سرد 4 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته (برای تزیین) به مقدار لازم
شکلات رنده شده (برای تزیین) به دلخواه
گل خشک بهار نارنج (برای تزیین) به دلخواه
مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید
پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید. بدون هم‌زدن، 5 دقیقه اجازه دهید تا ترکیب درون ظرف حالت اسفنجی پیدا کند.
سپس ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا به روش بن ماری پودر ژلاتین در آب حل شود و ترکیب کاملاً شفاف شود.
پس از آماده سازی پودر ژلاتین ظرف را کنار بگذارید و زمان دهید تا کمی خنک شود.
مرحله دوم: خامه و شکلات را با هم ترکیب کنید
خامه را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. زمان دهید تا خامه گرم شود؛ اما اجازه ندهید بجوشد.
وقتی خامه گرم شد، شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات‌ها ذوب شوند و ترکیب یک‌دست و براقی حاصل شود.
مرحله سوم: کره و شکر را اضافه کنید
پس از اینکه شکلات کاملاً ذوب شد، کره و شکر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و مواد کاملاً یکدست شوند.
مرحله چهارم: بهار نارنج و ژلاتین را اضافه کنید
قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. عرق بهار نارنج و ژلاتین آماده شده را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب ترکیب کنید.
مرحله پنجم: دسر را در یخچال بگذارید
دسر شکلاتی را داخل قالب‌های کوچک سیلیکونی یا لیوان‌های شیشه‌ای دلخواه بریزید. قالب‌ها را چند بار به سطح بکوبید تا حباب‌های هوا خارج شوند.
قالب‌ها را حداقل 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملاً ببندد. اگر زمان کافی در اختیار دارید بهتر است دسر یک شب تا صبح در یخچال بماند.
مرحله ششم: دسر را تزیین و سرو کنید
پس از گذشت زمان اعلام شده دسر را از یخچال خارج کنید. چند دقیقه‌ای زمان دهید تا در دمای محیط بماند.
سپس آن را به آرامی در ظرف سرو برگردانید. با خامه فرم گرفته، شکلات رنده شده یا گلبرگ بهار نارنج دسر جذابتان را تزیین و سرو کنید.
نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت دسر شکلاتی با طعم بهار نارنج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
اجازه دهید ژلاتین کاملاً خنک شود، در غیر این صورت باعث جدا شدن بافت در دسر می‌شود.
شیر عسلی را می‌توان به جای شکر در دستور استفاده کرد تا طعمی کاراملی‌تر داشته باشید.
از خامه پرچرب استفاده کنید تا بافتی لطیف‌تر و کرمی‌تر داشته باشید.
اضافه کردن کمی پودر کاکائو تلخ به دسر، عمق طعم شکلات را بیشتر می‌کند.
اگر دوست دارید دسر شما بافت سفت‌تری داشته باشد، میزان ژلاتین را کمی افزایش دهید.
هنگام ذوب شکلات، حرارت را خیلی بالا نبرید تا شکلات نسوزد.
اگر دسر را در لیوان شیشه‌ای سرو می‌کنید، لایه‌لایه با بیسکویت پتی بور خرد شده سرو کنید.
طعم دسر با اضافه‌ کردن کمی پودر بادام یا نارگیل هم جذاب‌تر می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1393969/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیولی پس از برد سخت؛ تمرکزمان روی آسیاست

کارتال خودش را برای فنر فدا می‌کند!

پیروزی حداقلی بارسلونا؛ تثبیت صدرنشینی

برد دراماتیک منچسترسیتی مقابل استون‌ویلا

هواداران ما جای استقلالی ها بودند چه می‌کردند!

توقف پاری‌سن‌ژرمن در بازی معوقه

صعود گالاتاسرای به فینال؛ یک گام نزدیک‌تر به دبل

عجیب‌ترین هوادار هفته ایران در اسلامشهر

6 عامل تعیین‌کننده اولین اسکودتوی طارمی

بازگشت ستاره قائمشهری به وطنی در نقش رقیب

تصاویر واقعی تعقیب و گریز و دستگیری سارق خودرو توسط گشت ضربت پلیس

رحمتی و نشانه گرفتن جایگاه تک رقمی با شمس آذر

رشفورد گلزنی به سیتی را فراموش نمی‌کند

پس از مصاحبه تند؛ امری از بازیکنش انتقام گرفت!

عکسی از ثریا که باعث ازدواج شاه با او شد

حکمت/ بازدارندگی نماز از کارهای زشت و ناپسند

زیرساخت‌های فرسوده جاده‌‌ها در آمریکا

لحظات احساسی بین خرس قطبی و توله اش

آیا زانو درد می‌تواند از علائم رشد نوجوان باشد؟

درمان کبد چرب با مصرف این داروی گیاهی

این مواد پلاستیکی رشد مغز کودک را تهدید می‌کند

من اینجا بس دلم تنگ است با صدای "مهدی اخوان ثالث"

اینیستا: صحبت از رسیدن بارسا به سه‌گانه اغراق نیست!

حسرت پپ: حیف شد برادر بلینگام از دست رفت!‏

السد در آستانه کسب دوگانه داخلی

خیبر به زمین سبز بازگشت

آخرین روزهای لطفعلی خان زند، پادشاهی که خود را شاه نمی‌دانست / فرجام‌کسی که به زندیه خیانت کرد، چه شد؟

چهره ها/ نیش و کنایه بهنوش بختیاری به خانم بهاره افشاری بود؟!

آتیه جاوید: با محسن تنابنده در دانشگاه همکلاس بودم

تغییر چهره دیدنی «برد پیت» از 5 تا 61 سالگی

چهره ها/ مهدی پاکدل با یک عکس متفاوت آفتابی شد

چهره ها/ مژده لواسانی با پدرش در آرامگاه سعدی

موزیک ویدئوی جدید «ریسه» کاری از گروه رایکادو

آوای طبیعت با اجرای ساز رازآلود «فوجارا»

انفجار در کارخانه پتروشیمی؛ کپسول اکسیژن 4 نفر را راهی بیمارستان کرد

وقتی گفتن یا نگفتن واژه‌ فرنگی در گرو بودن یا نبودن میکروفون صداوسیماست!

برگزاری جلسه هماهنگی نحوه صدور کارت پایان خدمت معلمان

شورای عالی انقلاب فرهنگی: مصوبات نهایی کنکور تغییر نمی‌کند

باند سارقان مسلح طلاجات دستگیر شدند

دانشگاه علوم قضایی در تمام مقاطع از طریق کنکور سراسری دانشجو می‌پذیرد

حادثه برای هواپیمای کارگو 747 در فرودگاه سانتیاگو شیلی

لحظات وحشتناک پرتاب شدن یک نوجوان از دستگاه شهربازی

وقتی خدا دوستت دارد!

سرقت یک زن از طلا فروشی با سنگ و اسپری فلفل در ترکیه!

تلاقی زیبای آتشفشان و برف!

سنگی که از بیرون شبیه آجره اما درونش مثل الماس میدرخشه!

هرگز خیلی زود و هرگز خیلی دیر نیست!

سه کشوری که فرودگاه ندارند!

نان اگردک، یک نان محلی خوشمزه

راحت‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین کیک شکلاتی