آریا بانو

آخرين مطالب

واکنش جشنواره «کن» به شهادت فاطمه حسونه فرهنگی هنری

واکنش جشنواره «کن» به شهادت فاطمه حسونه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / بخش مستقل «ACID» جشنواره فیلم کن نسبت به شهادت فاطمه حسونه، سوژه مستند «روحت را در دستت بگیر و راه برو» واکنش نشان داد.
 شهادت فاطمه حسونه، عکاس اهل غزه و سوژه اصلی مستند «روحت را در دستت بگیر و راه برو» به کارگردانی سپیده فارسی، واکنش گروه مستقل «ACID»، بخش جانبی جشنواره کن را در پی داشت.
این فیلم که در بخش 2025 این رویداد انتخاب شده، حالا با بار معنایی متفاوتی در جشنواره به نمایش درخواهد آمد.
در بیانیه منتشرشده از سوی تیم برگزارکننده بخش «ACID» و فیلم‌سازان حاضر در این بخش آمده است:
«با شوک باخبر شدیم که موشکی اسرائیلی ساختمانی را هدف قرار داد که منجر به کشته شدن فاطمه و خانواده‌اش شد. ما فیلمی را تماشا کردیم و در برنامه گنجاندیم که در آن نیروی حیات این زن جوان همچون معجزه‌ای به‌نظر می‌رسید. اکنون این دیگر همان فیلمی نیست که قصد داریم از آن حمایت کرده و آن را در سینماها – از جمله در کن – به نمایش بگذاریم. همگی ما، فیلم‌سازان و تماشاگران، باید شایسته نور او باشیم.»
فاطمه حسونه عکاسی بود که با پوشش تصویری تأثیر حملات نظامی اسرائیل به مردم غزه، توجه جهانی را به خود جلب کرد.
بازار
او طبق گزارش‌ها، صبح روز چهارشنبه 16 آوریل، تنها یک روز پس از اعلام انتخاب فیلم «روحت را دستت بگیرو راه برو» برای کن، به همراه 9 نفر از اعضای خانواده‌اش به شهادت رسید.
در ادامه بیانیه «ACID» آمده است: «لبخندش به همان اندازه جادویی بود که استقامتش. او در حالی که زیر بمباران بود، از غزه عکس می‌گرفت، غذا توزیع می‌کرد، و با سوگواری و گرسنگی می‌جنگید. ما داستانش را شنیدیم، از دیدنش شاد می‌شدیم، و همواره نگران او بودیم.»
فیلم «روحت را در دستت بگیر و راه برو» که توسط سپیده فارسی، کارگردان ایرانی ساکن فرانسه ساخته شده، 110 دقیقه زمان دارد و به گفته او «پنجره‌ای‌ است برای دیدن گوشه‌هایی از نسل‌کشی مداوم فلسطینیان». او می‌گوید این فیلم نتیجه «دیداری معجزه‌آسا با فاطمه» و ارتباط‌هایی‌ است که نزدیک به یک سال با او داشته است.
سپیده فارسی در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوی لیبراسیون می‌گوید: «وقتی خبر را شنیدم، ابتدا باور نکردم. فکر کردم اشتباه شده؛ مثل چند ماه پیش که خانواده‌ای با همین نام خانوادگی در یک حمله اسرائیلی کشته شدند. با ناباوری با او تماس گرفتم، پیام فرستادم، یکی دیگر، و باز هم یکی دیگر...»
او ادامه می‌دهد: «تمام این وجودهای درخشان با فشردن یک دکمه و رها شدن بمبی، از بین رفتند؛ بمبی که یک خانه دیگر در غزه را محو کرد. دیگر هیچ شکی نیست: آنچه امروز در غزه می‌گذرد یک نسل‌کشی است که توسط اسرائیل صورت می‌گیرد. من نه‌تنها عاملان آن را مقصر می‌دانم، بلکه همدستانشان را نیز محکوم می‌کنم و خواهان عدالت برای فاطمه و تمام فلسطینیان بی‌گناهی هستم که جان باخته‌اند.»
بر اساس گزارش فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران، از آغاز درگیری‌های کنونی تاکنون، دست‌کم 157 خبرنگار و فعال رسانه‌ای در غزه جان باخته‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1392996/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدعی پیامبری با شلیک پلیس کشته شد

کلاهبردار 100 میلیاردی بعد از یک سال فرار، دستگیر شد

زورگیران بی رحم جنوب تهران در چنگال پلیس

کمبود شیرخشک در داروخانه‌ها

دیدار غیرمنتظره؛ دو تمساح جلوی خانه‌ای در فلوریدا صف کشیدند

روایتی از دیدار پاپ با علامه مصباح یزدی

شاه نشین زیبای خانه ملاباشی اصفهان

جنجال تماس گردشگران با گاندوهای چابهار

مورچه های ذخیره سازی یا pleergates، انبارهای زندگی هستند!

وضعیت واتیکان در قلب رم بعد از مرگ پاپ

ماجرای جدا شدن دیواره شمالی تخت جمشید چیست؟

طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی

اگه عاشق سالاد شیرازی هستی این ترشی مخصوصه خودته

نکاتی جالب در مورد سندروم روده تحریک پذیر

مدیریت زمان و برنامه‌ریزی متفاوت هستند

همه‌چیز درباره احساس پشیمانی بعد از عقد

تصویر روز ناسا؛ جیمزوب نمایی خیره‌کننده از یک حلقه کامل اینشتین ثبت کرد

اشعار سعدی عاشقانه است یا عارفانه؟

شجاعیان: باندبازی در استقلال؟ فکر نکنم چنین چیزی باشد

بوژوویچ: دوست ندارند استقلال ببرد؛ هوادار وقت تلف می‌کرد

برق میکسدزون صحبت های زبیر نیک نفس را تمام کرد!

روزبه چشمی: خودتان را بکشید هم استقلال نمی‌افتد

مجتبی جباری: من در این هفته ها مصاحبه نکردم که تمرکز تیم به هم نریزد

قاضی نور مدیر اجرایی استقلال: آقای تاج نگاه سلیقه ای را از تیم ها بردارید

کیمیش باید کمی هم از خود انتقاد کند!

مونیخ شهر اولین‌ها؛ آرتتا یا انریکه قهرمان ‏CL‏ می‌شوند

عذرخواهی واردی؛ مایه ننگ بودیم و افتضاح مطلق!‏

صندلی مدیرعاملی درویش 72 ساعت رزرو شد!

همدلی و همیاری مدیران و مسئولان در خدمت به جامعه ایثارگر ضروری است

جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان برگزار شد

چهره ها/ استوری معنادار سحر دولتشاهی حاشیه‌ساز شد

چهره ها/ نانسی و خانواده در کنار برج ایفل

اجرای زنده آهنگ «بزن باران» از گروه ایهام

گلچینی از بهترین آثار اجرا شده توسط همایون شجریان با شور و حال بهاری

تخریب منزل مسکونی بر اثر انفجار گاز؛ 2 نفر مصدوم شدند

شاخص ایران در مرگ و میر مادران بهتر از میانگین جهانی است

جزئیات حادثه فروریختن سقف مدرسه روی سر دانش‌آموزان

مرد گمشده به خاطر بدهی 200 میلیونی به قتل رسید

انتقام مرگبار از خانواده شوهر با شکلات تخم‌مرغی

راز پنهان در قلب پارک جنگلی سراوان

بزرگترین گوزن اسکاتلند

پل سه بلوطک بزرگترین پل کابلی ایران

روایتی از دوگانگی که برای امامان (ع) به وجود آمده بود

پاسخ امیرالمومنین (ع) به افرادی که ایشان را در بین  پارادایم دو گانه گذاشته بودند

فیلمی از غواصی زیر آب برای قلمه زدن مرجان‌ها

مرجان‌ها در خلیج فارس در حال از بین رفتن هستند!

دریاچه آتشفشانی و مرموز Averno در ایتالیا

تو خونه این دنت خوشمزه رو درست کنید

سالاد سیب زمینی یونانی؛ یک سالاد خوشمزه و آسان

شیوه زندگی صحیح، بیماری های گوارشی