آریا بانو

آخرين مطالب

گزینش آموزش و پرورش: داوطلبی که در آزمون استخدامی پذیرفته نشده شرایط لازم را نداشته است گفتگو

گزینش آموزش و پرورش: داوطلبی که در آزمون استخدامی پذیرفته نشده شرایط لازم را نداشته است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / مدیرکل هیئت مرکزی گزینش آموزش و پرورش گفت: تمام پرونده‌های معترضان را مجدداً بررسی کرده ایم و به قطع می‌توان گفت اگر داوطلبی پذیرفته نشده واقعاً حائز شرایط لازم نبوده است.
رضا روستایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها، ضمن ارائه گزارشی جامع از عملکرد گزینش در 7 ماه اخیر، مهم‌ترین دستاورد هیئت مرکزی را پذیرش داوطلبین در فرایندهای استخدامی و کسب حد رضایت نسبی در مخاطبین دانست.
مدیرکل هیئت مرکزی گزینش با اشاره به انتشار مطالبی در رسانه‌ها و فضای مجازی مبنی بر تساهل آرا گزینش، اذعان کرد: نگاه ما رعایت قانون است و اینگونه نیست که بخواهیم آن‌قدر آسان برخورد کنیم که هر فردی با هر شرایطی بتواند وارد آموزش و پرورش شود و از طرفی هم قصد آن نداریم که بر مردم سخت بگیریم و بخواهیم افراد را بخاطر مسائل جزئی نپذیریم.
247 هزار پرونده در هیأت مرکزی بررسی شده است
وی با ذکر این نکته که در سال 1403 بالغ بر 247 هزار پرونده در هیأت مرکزی بررسی شده است، رسیدگی به اعتراضات داوطلبان در مرحله تجدیدنظر دوم را کاری عظیم دانسته و گفت: تمام پرونده‌های مزبور را مجدداً بررسی کرده ایم و به قطع می‌توان گفت اگر داوطلبی پذیرفته نشده واقعاً حائز شرایط لازم نبوده است.
مدیر کل هیئت مرکزی گزینش در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به انبوه کار و برگزاری آزمون‌های استخدامی در سال جاری، آزمون دانشگاه فرهنگیان، نیروهای مدارس و مراکز غیردولتی، مهدهای کودک، نیروهای آزاد شاغل در مدارس خاص، موسسین پیش دبستانی و …، خواستار حمایت همه جانبه مدیران کل آموزش و پرورش استان از گزینش‌گران شد و گفت: آمادگی و موفقیت هسته‌های گزینش در گروی حمایت مدیران است و باید وجهه قانونی گزینش حفظ شود.
روستایی در ادامه با یادآوری و ذکر مراحل صدور رأی پرونده داوطلبان اظهار داشت: گزینش در 4 مرحله رأی را صادر می‌نماید که شامل مرحله بدوی و مرحله تجدیدنظر اول در استان، مرحله تجدیدنظر دوم در هیأت مرکزی و آرا مختص به دیوان عدالت اداری می‌باشد و بر همین اساس است که آمار و ارقام داوطلبان پذیرفته شده و یا عدم پذیرش درنتیجه رسیدگی به این اعتراضات تغییر می‌یابد.
ابزاری برای بررسی روان داوطلبان معلمی نداریم
وی در این خصوص گفت: تمام این مراحل حق داوطلب است و به همین دلیل رسیدگی به این حق برای ما اهمیت دارد و ما موظفیم همه حق داوطلب و نظام تعلیم و تربیت را ر عایت نمائیم.
مدیرکل هیئت مرکزی گزینش در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اتفاقات پیش آمده در خصوص دو معلم خاطی و شبهات به وجود آمده در خصوص آزمون‌های روان سنجی در بدو استخدام داوطلبان گفت: ما هیچ ابزاری برای بررسی روان داوطلب نداریم و قانون نیز این موضوع را از ما نخواسته است. وی همچنین با بیان متن مصرح قانون در خصوص بررسی حال فعلی افراد اظهار داشت: در گزینش برایمان حال فعلی افراد شرط است و اگر فردی در گذشته و یا آینده دچار خطا شده است، ایرادی به اصل گزینش وارد نیست و به محض وصول گزارش برخورد لازم و قانونی انجام خواهد شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1392557/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش طاهر وقت فهمید پدر میشه

چهره ها/ واکنش تند مونا مهرجویی به انتشار تصاویر جانباختگان بندرعباس

آبروی خواهرش رو جلوی در و همسایه برد

روایت متفاوت مصدومان از حادثه انفجار بندر شهید رجایی

لحظات دیدنی از بارش شدید باران در حرم رضوی

آمار جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی به 65 نفر رسید

سقف مدرسه ابتدایی در نزدیکی بندر شهید رجایی ریزش کرد؛ خوش‌شانسی 6 دقیقه‌ای دانش‌آموزان!

به لطافت گل، به زیبایی باران...

این نوشیدنی خنکجون میده برای افرادی که عاشق کافئین هستند!

ماهی کنجدی؛ غذا برای افرادی که بوی ماهی را دوست ندارند

افزایش آمار تعداد کودکان عینکی

تقویت حافظه بینایی کودک با بازی‌های ساده و جذاب

اعلام ترکیب نهایی تیم ملی فوتسال زنان ایران در جام ملت‌ها

امیدی تازه‌ برای نوزادان متولدشده با سندرم ترک مواد افیونی

روزبه کیائیان درگذشت

بدرقه آنچلوتی با حداکثر احترام؛ رئال بی‌وفا نیست

تراکتور در تبریز قرنطینه می‌شود

لامین یامال، وارث مسی در بزنگاه‌های خطرناک

عجیب‌ترین تنش سوپرکلاسیکو؛ بچه‌هایت را با کمربند زدی!‏

فصل برای رشفورد تمام شد

فهرست نهایی تیم ملی فوتسال بانوان اعلام شد

حضور 8 تیم در بسکتبال دیویژن B کاپ آسیا بانوان

سوءتفاهم در جام حذفی، این گلر محروم نیست!

واکنش دانشگر به شکایت پرسپولیس و حکم جلب!

اولین جایزه بلینگام جوان؛ لیگ برتر منتظر جوب

صداوسیما جشنواره‌اش را به احترام بندرعباس عقب انداخت

تو از سختی زندگی چی میدونی

موزیک ویدئوی سریال «پلیس جوان» با آهنگسازی کارِن همایونفر

مرگ روزانه 6 هزار نفر بر اثر حوادث و بیماری‌های شغلی

عیادت خادمان حرم رضوی از مصدومان حادثه انفجار بندر شهید رجایی

کشف 4 گنجینه پر از سکه‌ طلا در زمین 3 هزار متری

تجمع کامیون‌داران در غم جانباختگان بندر شهید رجایی

آتش در بندر شهید رجایی به طور کامل مهار شد

سرقت از پست سلطنتی در قلب لندن

مقایسه مهارت خلبان ایرانی و آمریکایی در عملیات اطفای حریق

آموزش پخت آبگوشت بادمجان و کشک همدانی

کباب تابه ای فوری ترین و خوشمزه ترین غذای ایرانی!

عینک بهتره یا عمل کنم؟

امر جنسی را نباید خفه کرد بلکه باید تعدیلش کرد

واقعیت مجازی و فریب بدن برای احساس گرما

شعری از امان‌الله میرزایی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

فرصت‌سوزی عجیب مهدی طارمی مقابل دروازه بولونیا

هواداران بارسلونا و تمسخر وینیسیوس جونیور؛ گریه کن!

بهترین بهترین‌ها از نگاه رایان خرافنبرخ؛ از کوین دی بروین تا واتارو اندو

گل‌های بازی بارسلونا 3-2 رئال مادرید با گزارش عربی

آرنه اسلوت و خواندن سرود یورگن کلوپ همراه با هواداران پس از قهرمانی در لیگ برتر انگلیس

لحظه غرورآفرین آنفیلد؛ خواندن سرود «تو تنها قدم نخواهی زد» توسط هواداران و اعضای باشگاه

خودروهای لوکس و گران‌قیمت بازیکنان منچسترسیتی

خلاصه بازی الکترونیک پرسپولیس 1(3) - (2)1 پاختاکور

ویدیوی زیبا و احساسی طرفداران لیورپول به مناسبت قهرمانی این تیم