آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:شیر 1/5 لیواننشاسته ی ذرت 1 ق غ خ سر پرشکر1/3 تا نصف لیوانپودر کاکائو 1 ق غ خ سر پرشکلات سکه ای 50 گرم بازار خامه صبحانه 200 گرمخامه حتما به دمای محیط رسیده باشه،تا داخل مایه ی شکلاتی گلوله گلوله نشه،حرارت هم کم باشه تا اروم اروم غلیظ شه.من از شکلات چیپسی استفاده کردم،گلوله های داخل مایه که میبینین شکلات چیپسیه.شما میتونین از شکلات تخته ای یا سکه ای استفاده کنین.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video