زرشک پلو سس پز رستورانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /زرشک پلو مجلسی، ترکیب رنگ و طعم اصیل ایرانی که هر سفرهای رو چشمنواز و اشتهابرانگیز میکنه.
موادلازم:
ران مرغ 3 تا 4 عدد
ادویه برای پخت اولیه:
زردچوبه 1/2 قاشق غذاخوری
برگ بو 1 عدد
بازار 
چوب دارچین کوچک 1 عدد
تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
دان فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
هل 2 عدد
مواد سس مرغ:
هویج 1 عدد
ساقه کرفس 1 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
فلفل سبز 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط
رب 1 قاشق غذاخوری سرپر
اب در 2 لیوان (در حدی که نصف مرغ را بپوشاند)
زعفران دم کرده در انتهای پخت مقدار لازم
ادویه برای سس:
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/3 قاشق چایخوری
برگ بو 1 عدد
مواد لازم نثار :
روغن 2 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
زرشک 1 لیوان
خلال بادام 1 قاشق غذاخوری سرپر
خلال پسته 1 قاشق غذاخوری سرپر
شکر 1 قاشق چایخوری
زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری
اب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق مرباخوری
مدت زمان پخت مرغ در اب درحاا جوش 10 دقیقه.
مدت زمان پخت مرغ در سس 45 دقیقه .
مدت زمان پخت اولیه سس قبل از اضافه کردن مرغ ها 10 دقیقه .
-
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶:۱۳
-
۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1392063/