آریا بانو

آخرين مطالب

بهزیستی: 5500 نخبه دارای معلولیت داریم اقتصادی

بهزیستی: 5500 نخبه دارای معلولیت داریم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: 5500 نخبه دارای معلولیت در بانک اطلاعاتی سازمان بهزیستی ثبت شده‌اند.
امروز پارک 22 بهمن در خیابان قزوین تهران، رنگ‌وبوی متفاوتی داشت؛ معلولان بسیاری از نقاط مختلف گرد هم آمده بودند تا با زبان خود، از دغدغه‌ها، گلایه‌ها و امیدهایشان با رئیس سازمان بهزیستی کشور سخن بگویند.
در فضای باز پارک، نمایشگاهی از آثار هنری و محصولات تولیدشده توسط معلولان برگزار شده بود که رئیس سازمان بهزیستی بازدیدی از این نمایشگاه و آثار تولید شده توسط معلولان داشت.
در این دیدار، تعامل بی‌واسطه میان جامعه معلولان و رییس سازمان بهزیستی شکل گرفت؛ جایی که درد‌ها گفته شد، امید‌ها جان گرفت و قول‌هایی برای پیگیری داده شد. 
زنی با دو معلول شدید و یک معلولیت متوسط، به سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی از مشکلات اجاره خانه و هزینه‌های بالای فیزیوتراپی گفت.
تحویل 14 هزار مسکن به معلولان در سال گذشته
حسینی در خصوص مسکن افراد دارای معلولیت گفت: سال گذشته 14 هزار مسکن تحویل افراد دارای معلولیت داده‌ایم. برای ساخت، 200 میلیون وام بلاعوض می‌دهیم و برای اجاره نیز 70 میلیون ودیعه مسکن در نظر گرفته شده است. البته ادعا نداریم که این رقم کافی است، اما فعلاً بیشترین حمایتی است که از عهده بهزیستی برمی‌آید. هفته گذشته در شورای عالی مسکن، تصمیمات خوبی برای ساماندهی وضعیت اجاره مسکن افراد دهک‌های پایین از جمله معلولان گرفته شد.
زن دیگری که بر روی ویلچر بود و می‌گفت که مستقیم از بیمارستان آمده‌ام، اصرار برای صحبت کردن داشت.
او که سرپرست خانواده است و فرزندی مبتلا به اسکیزوفرنی دارد، درخواست وام خوداشتغالی کرد.
150 میلیون تسهیلات اشتغال
رئیس سازمان بهزیستی پس از پرس‌وجو درباره وضعیت مسکن او، اعلام کرد که 150 میلیون تومان تسهیلات اشتغال برای این فرد در نظر گرفته می‌شود.
مادری که دو فرزند معلول داشت، درباره حذف جشن‌های مربوط به معلولان از جمله جشن ناشنوایان گلایه داشت.
حسینی در خصوص فعالیت‌های هنری افراد دارای معلولیت، از راه‌اندازی خانه هنر این افراد خبر داد و گفت: 5500 نخبه دارای معلولیت در بانک اطلاعاتی سازمان بهزیستی ثبت شده‌اند. بسیاری از آنها هنرمندند، اما جامعه کمتر آنها را می‌شناسد. با راه‌اندازی این مرکز، بستری برای بروز استعداد‌های هنری و توسعه اقتصاد هنر در میان معلولان ایجاد می‌شود.
رییس سازمان بهزیستی با پذیرش این نکته گفت: امسال مستمری 40 درصد افزایش یافته، ولی این را هم قبول داریم که همچنان کافی نیست. تلاش می‌کنیم توانمندسازی را تقویت کنیم تا افراد دارای توانایی بالا از مستمری خارج شده و با اشتغال، مسیر استقلال مالی را طی کنند. این کار موجب می‌شود منابع بیشتری به مددجویانی که نیازمندترند، اختصاص یابد.
حمل و نقل درون شهری افراد معلول رایگان است
حسینی گفت: قوانین کشور باید در همه استان‌ها یکسان اجرا شود. درباره استان البرز، شنبه موضوع را پیگیری خواهم کرد. حمل‌ونقل درون‌شهری برای معلولان باید رایگان باشد و کوتاهی از سوی مسئولان محلی پذیرفتنی نیست همچنین سما کارت معلولان را شارژ کردیم و حمل و نقل برون شهری آنها 50 درصد تخفیف دارد.
رئیس سازمان بهزیستی گفت: اماکن ورزشی و اداری باید برای معلولان مناسب سازی شود و هم اکنون 53 درصد اماکن مناسب سازی شده‌اند و مصوب کردیم تا پایان سال، مابقی نیز مناسب سازی شوند.
در ادامه، زن سالخورده‌ای که دو فرزند ناشنوا داشت و سرایدار مدرسه بود، برای فرزند تازه‌ازدواج‌کرده‌اش درخواست ودیعه مسکن کرد که با موافقت رئیس سازمان همراه شد.
در بخش دیگری از دیدار، مردی که از ناحیه پا دچار معلولیت بود و به سختی راه می‌رفت، درخواست شغل کرد.
ایجاد 69 هزار شغل برای جامعه هدف
حسینی از ایجاد 69 هزار شغل در سال گذشته گفت و ادامه داد: سهم اشتغال سازمان بهزیستی سال گذشته 55 هزار شغل بود که توانستیم 69 هزار شغل ایجاد کنیم یعنی بیش از 125 درصد.
وی بیان کرد: هفته گذشته در شورای عالی اشتغال مصوب شد سهم اشتغال دستگاه‌ها در سال 1404 همانند سال گذشته باشد و امسال هم 55 هزار فرصت شغلی برای بهزیستی هدف‌گذاری شده و برای نخستین‌بار، اشتغال تعاونی و سهامی برای افراد دارای معلولیت راه‌اندازی می‌شود تا اشتغال پایدار باشد. چون اشتغال شخصی گاهی دوام لازم را ندارد.
در میان جمع، معلولی بر ویلچر که پیشنهاد جالبی برای اشتغال داشت، توجه حسینی را جلب کرد.
او گفت: چرا از ما معلولان جسمی و حرکتی در مشاغلی مانند فروش بلیت مترو یا مراکز تماس استفاده نمی‌شود؟ کار می‌خواهم و توانایی دارم، فقط نیاز به اعتماد و فرصت دارم.
رئیس سازمان بهزیستی با تحسین این نگاه، وعده پیگیری و حمایت داد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1391418/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هر یک دقیقه، یک مزاحم تلفنی!

هشدار به علاقه‌مندانِ پزشکی و دندانپزشکی

حریق در قطار مسافربری؛ قطار حادثه دیده به مسیر خود ادامه داد

کشف جسد مرد 30 ساله در کانال آب

طبیعت زیبای تالاب خورخوران در بندر خمیر

لحظه فرار دو پلیس از مرگ

فرود اضطراری به دلیل ورود خرگوش به موتور هواپیما

نابینایی که راه رفتن را به یک جوان آموخت

آب بازی اردک ها در میان گل ها

امیرالمومنین (ع) حکومت را ابزاری برای تحقق آرمان و هدفشان می‌دانستند

دقت و ظرافت و واقع گرایی در آثار این نقاش افسانه ای!

تفکر مردم عادی بعد از پیشنهاد ابوسفیان به امیرالمومنین (ع)

نوستالژی در مغازه ای که بعد از 25 سال باز شد!

سالاد رژیمی کم کالری و پرفیبر

تاثیرات مغزها در بدن انسان

امگا3 موجود در گردو به اندازه یک ماهی است!

توصیه دکتر برای خوردن گردو با خوراکی‌های دیگر

چرا برخی از والدبن با فرزندانشان ظالمانه رفتار می‌کنند؟

مارپیچ کیهانی را ببینید

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

با اعلام پیمان حدادی: رضا درویش از سمت مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد!

گل سردار آزمون در دیدار امشب شباب الاهلی مقابل الجزیره

تکنولوژی جالب تحویل توپ در بازی فینال لیگ‌کاپ امارت بین الجزیره و شباب الاهلی

گل دوم الجزیره به شباب الاهلی

بی‌دلیل نبود نفس پاری‌سن‌ژرمن را گرفتند؛استون‌ویلا 4-1 نیوکسل را قلع و قمع کرد

کامبک مال ماست، طعنه بارسا به رئال

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

برخورد ضربه سردار آزمون به تیردروازه الجزیره

رضا رجبی: دنبال زدن من پیش اسدی هستند

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده های شهدا و ایثارگران مناطق روستائی شهرستان گرمسار و آرادان

اولین جلسه شورای اداری بنیاد استان مازندران برگزارشد

چهره ها/ نگار جواهریان با یک استایل شاد و رنگی آفتابی شد

تجدید خاطره اردشیر کاظمی و ماشین قدیمی‌اش

پوریا پورسرخ از دلایل انتخابش برای ایفای نقش ژوبین در سریال «وفا» می‌گوید

جناب‌ خان رو قنداق کردن !

رحمان و رحیم پایتخت : تهیه کننده موسیقی‌مان محدودمان می‌کرد برای همین در پایتخت 6 نقش کمرنگی داشتیم! با او فسخ کردیم

حقیقت ترسناک درباره رابطه میگرن و سکته مغزی

توقف قدرت‌نمایی؛ عاملان نزاع به صحنه جرم بازگردانده شدند

مجازات عدم‌ارائه‌دهندگان اطلاعات اتباع غیرمجاز به بازرسان کار

واژگونی تراکتور جان راننده 70 ساله را گرفت

کاهش نسبی دما در شرق و جنوب شرق کشور

دادستان تهران: نباید زندانی بیش از اندازه در بازداشت موقت باشد

گوناگون/ چرا خروس‌ها در سپیده دم بانگ سر می‌دهند؟

آبشار بینظیر سیاه چشمان در چالوس

توضیحات آیت الله مجتهدی تهرانی درباره روضه رفتن

گوناگون/ سفر دو بانوی پرتغالی و رومانیایی تبار از تاریکی به نور اسلام

کشتی گرفتن با خرس قهوه ای

شادی وصف‌ناپذیر یک مادر هنگام فرود هواپیمایی که پسرش خلبانی آن را بر عهده داشت

مرگ دلخراش ده‌ها پرنده به دلیل برخورد به شیشه‌های فروشگاه اپل