طرز تهیه نان گردویی؛ مقوی و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / موادخمیر:
آرد فانتزی 340 گرم(2 و نیم پیمانه)
آرد کامل 60 گرم( نصف پیمانه سرخالی)
تخم مرغ نصف یدونه
خمیرمایه 6 گرم( یک و نیم ق چ)
شیرخشک 10 گرم(1 ق غ)
بازار 
شیر سرد 150 گرم(3/4 پیمانه)
کره نرم 30 گرم(1 و نیم ق غ )
نمک 5 گرم( 1 و 1/4 ق چ)
شکر دانه ریز 20 گرم(یک و نیم ق غ )
آب 70 تا 90 گرم (1/3 پیمانه ) کم کم اضافه کنید
مواد میانی
پودر گردو 100 گرم
آرد بو داده 100 گرم
پودر شکر 60 تا 70 گرم
پودر دارچین دلخواه
کره نرم 50 گرم
آب سرد اگه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا خمیر شکل بگیره
خمیر به پنج قسمت تقسیم کنید ، وزن هر قسمت حدود 150 گرم
قبل از اینکه سینی رو داخل فر بزارید حتما باچنگال سطح خمیرو سوراخ کنید تا دوپوسته نشه
فر باید کاملا داغ باشه حداقل نیم ساعت قبل از پخت روشن کنید
دمای فر برقی 190 درجه
دمای فر گازی 200 درجه
مدت زمان پخت 18 تا نهایت 20 دقیقه
بعد از پخت سطح نون کمی خشکه ، اجازه بدید از داغی بیفته بعد داخل نایلون بزارید تا کاملا نرم بشه
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳:۱۳
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388146/