موس کیک زعفرونی با طعم بستنی سنتی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد پایه کیک:
تخم مرغ خنک 3 عدد درشت
شکر دانه ریز 100 گرم
آرد قنادی 140 گرم
مخلوط شیر زعفرون 65 گرم
روغن مایع 60 گرم
بازار 
بیکینگ پودر 3 گرم
اسانس وانیل 1 ق چ
ظرف سفیده و پره های همزن کاملا تمیز و عاری از چربی باشه تا فرم بگیره. ذره ای زرده نباید با سفیده قاطی بشه
فولد کردن خیلی مهمه مواد رو به آرومی زیر و رو کنید تا پف سفیده نخوابه
فقط کف قالب چرب بشه و کاغذ روغنی پهن کنید
مدت پخت 45 تا 50 دقیقه
دمای فر برقی 155درجه
دمای فر گازی 165 درجه
مواد موس زعفرونی
شیر 100 گرم
خامه قنادی 220 گرم
پنیر ماسکارپونه یا ویلی 70 گرم
شکلات سفید سکه ای 100 گرم
پودر ژلاتین 12 گرم
آب سرد 40 گرم
زعفران غلیظ 1 ق غ
موس کیک حداقل شش ساعت داخل یخچال باشه بعد برش بدید
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳:۴۹
-
۱۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388049/