آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه یک غذای خوشمزه و متفاوت با مرغ خانه داري

طرز تهیه یک غذای خوشمزه و متفاوت با مرغ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / ته‌انداز مرغ با سس پستو نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه با ته‌چین مرغ و مزه‌دار شده با سس پستو است.
ته‌انداز مرغ نوعی ته‌چین است که در آن تکه‌های مرغ به صورت ته‌دیگ کف قابلمه چیده می‌شود و برنج روی آن قرار می‌گیرد و وقتی بعد از پخت، برنج را داخل دیس برمی‌گردانید، مرغ در قسمت روی غذا قرار می‌گیرد و بسیار لذیذ و خوشمزه است. ته‌انداز را معمولا به صورت زعفرانی همراه با پلو ساده یا سبزی پلو می‌پزند. ته‌انداز مرغ با سس پستو نوعی غذای سبز است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و اگر یکبار آن را درست کنید، قطعا مشتری دائم آن خواهید شد. اگر دوست دارید این ته‌انداز خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ته‌انداز مرغ با سس پستو همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: 3 پیمانه
سینه و ران مرغ: به تعداد لازم
ریحان: 1 دسته
گشنیز: 2 دسته
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این ته‌انداز خوشمزه ابتدا برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید و به مدت 4 ساعت کنار بگذارید. برای درست کردن سس پستو ابتدا گشنیز، جعفری، حبه‌های سیر، مغز گردو و روغن زیتون را داخل دستگاه غذاساز بریزید و میکس کنید تا سس یکدستی شکل بگیرد. در آخر کمی نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش به سس اضافه کنید و هم بزنید. دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی تکه‌های مرغ بریزید و ماساژ بدهید. مرغ را کنار بگذارید تا مزه‌دار شود. برنج را آبکش کنید و کمی کال‌تر بردارید. بقیه سس را با برنج آبکش شده مخلوط کنید و هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. کف قابلمه کمی روغن بریزید و تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را کف قابلمه کنار هم بچینید. حالا برنج را روی مرغ بریزید و کاملا پخش کنید. روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و برنج را با حرارت کم به مدت 45 دقیقه دم کنید تا مرغ‌ها بپزد و برشته شود و برنج دم بکشد. بعد از اینکه برنج پخت، آن را داخل دیس برگردانید و سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای آبکش کردن برنج به این نکات توجه کنید. بعد از اینکه برنج را شستید، به آن آب گرم و نمک اضافه کنید. نمک را به اندازه‌ای اضافه کنید که کمی شور‌تر از حد معمول باشد. بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد. بهتر است برنج حداقل 3 ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد. اگر وقت دارید، حتماً از شب قبل برنج را خیس کنید. برای آب‌کش کردن برنج قابلمه را تا دو سوم از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید. نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. آبی را که به برنج اضافه شده بود و برنج با آن خیس خورده بود، خالی کنید و برنج خیس خورده را داخل آب درحال جوش بریزید.
حرارت برنج درحال جوش نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط رو به زیاد باشد. درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج جوش بیاید. وقتی آب دوباره به جوش آمد، چندبار با فاصله و البته با دقت برنج را هم بزنید تا دانه‌ها از هم باز شود. دقت کنید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج حدود ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد. البته زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. زمانی برنج برای آب‌کش کردن مناسب است که دانه‌های آن نرم شود؛ ولی هنوز مغز آن سفت باشد. بعد از اینکه برنج را آب‌کش کردید، اجازه بدهید آب برنج کاملاً گرفته شود. سپس روی برنج آب سرد بریزید تا پخت دانه‌ها متوقف شود و همین‌طور نمک اضافی بین دانه‌های برنج بیرون رود تا برنج شور نشود. اگر خواستید برنج بیشتر قد بکشد، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به برنج شوک وارد شود و بیش‌تر قد بکشد. دقت داشته باشید که آب سرد را از وسط برنج اضافه نکنید؛ بلکه خیلی آرام از اطراف برنج اضافه کنید.
ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی آیت‌الله خامنه‌ای لباس ارتش پوشید/ عکس

تذکر جالب حجاب سنا حسینی به خواهرش سونیا دو قلوهای پایتخت

ماجرای انتخاب حمید حامی برای «سام و نرگس»

محسن تنابنده به همراه خانواده اش

راز جسد دختر جوان در جنگل فاش شد

حکمت/ اهمیت خوب گوش دادن

توپک سیب زمینی سوخاری؛ ترد وخوشمزه

نسخه طب سنتی برای مهار حساسیت‌های بهاری/ آلرژی در گرم مزاجان چه علائم و تدابیری دارد؟

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

عذرخواهی چمنیان از آقای گل لیگ نوجوانان

ناراحتی شدید تنیسور شماره 2 جهان از حذف رئال

انریکه: می‌دانیم آرسنال را چطور حذف کنیم

آمار خیره‌کننده اینزاگی؛ پادشاه خاموش اروپا

آذرباد: اگر VAR بود بازیکن خارجی استقلال خوزستان اخراج می‌شد

حامد لک و سرمربی، رفیقِ رفیق!

موتور یک ستاره در 34 سالگی روشن شد!

واکنش چمنیان به شایعه پولی بودن بعضی بازیکنان درتیم نوجوانان

کاراته وان مصر؛ صعود مسکینی به مرحله یک چهارم نهایی

سفر مدیر باشگاه الهلال به ایتالیا برای جذب 2 اینتری

اجرای قطعه "اندک اندک" از آثار «شهرام ناظری»، توسط نوازندگان ژاپنی در توکیو

برنامه ریزی برای تامین دارو‌های استراتژیک به مدت 6 ماه

صدای آب را گوش کنید

کلاه طلایی اکسپو اوساکا؛ ستاره‌ای که شب‌ها زنده می‌شود

کافه‌ای در ژاپن که تمام دکور و حتی کیک‌هاش مثل نقاشی است!

عدس پلو درباری با ته دیگ طلایی

هنرگل آرایی به این میگن

با احداث این آزمایشگاه پنل‌های خورشیدی قوی‌تر می‌شوند

«تصویر یک جنایت» پس از یک دهه روانه بازار نشر شد

چمنیان: باشرافت‌ترین فرزندان در تیم فوتبال نوجوانان بودند

رجائیان: شاید آلومینیوم فصل آینده در ورزش سرمایه‌گذاری نکند

سیمئونه: اسطوره هم باشی باید بروی روی نیمکت!

بیانیه رسمی رئال درباره مصدومیت امباپه

کاپلو: اینتر مسی را هم محو کرد، چه رسد به یامال!

مسی و رونالدو در پنت هاوس جام جهانی

بازدید مدیرکل بنیاد مازندران از گلزار شهدای قائمشهر

مراسم گرامیداشت روز ارتش در گرگان برگزار شد

خاطره خنده دار از کتک خوردن امین زندگانی

ویدئویی غیرمنتظره که شاهرخ استخری از خودش منتشر کرد!

صدای دریله یا صدای خر و پف؟

نظر ارشادِ پایتخت درباره داماد نقی بودن!

اجرای «هوای عاشقی» شاهین آرین در برنامه 1001

آمار معلمان تهرانی در شرف بازنشستگی اعلام شد

خودروی سمند با 2 سرنشین مست توقیف شد

پرونده فوت دختر جوان در منطقه جنگلی در حال رسیدگی است

تطهیر نفس ناپاک

نحوه درست استفاده از هوش مصنوعی

روش تقلب یک فروشنده در ترکیه برای قرمز نشون دادن هندوانه با کمک چغندر!

کمک داوطلبان به قورباغه‌ها برای عبور از جاده و رسیدن به محل تخم‌ریزی

عسل 25 ساله

سفیدپوش شدن دشت لاله‌های واژگون با بارش برف بهاری