آریا بانو

آخرين مطالب

مرد اسیدپاش با یک خانه باغ از همسرش رضایت گرفت اجتماعی

مرد اسیدپاش با یک خانه باغ از همسرش رضایت گرفت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران / مرد میانسال که با ریختن یک پارچ اسید روی همسرش او را سوزانده و به حبس و دیه محکوم شده بود، با بخشیدن یک خانه باغ به وی توانست رضایت او را جلب کند.
اردیبهشت سال 1401 گزارش یک اسیدپاشی در خیابان افسریه تهران به مأموران پلیس اعلام شد. پس از آن مأموران به محل حادثه اعزام شدند. با بررسی‌های اولیه مشخص شد که مردی 50 ساله پس از پاشیدن اسید روی زنی جوان به نام مهری از محل متواری شده است. مصدوم حادثه پیش از رسیدن پلیس به بیمارستان منتقل شده بود.
شکایت یک هفته پس از حادثه
7 روز بعد مهری پس از بهبودی نسبی با شکایت از همسرش اکبر گفت: «چند هفته قبل به خاطر اختلافات متعدد با همسرم با قهر از خانه‌ام بیرون آمدم و به خانه برادرم رفتم و درخواست طلاق و حضانت فرزندم را دادم. اکبر تهدیدم می‌کرد که حضانت فرزندمان را به من نمی‌دهد تا اینکه هفته پیش با من تماس گرفت و مدعی شد می‌خواهد پسرمان را به من تحویل دهد. وقتی مقابل خانه آمد به برادرم گفت فقط بچه را به من تحویل می‌دهد. من هم برای تحویل فرزندم جلوی در رفتم اما به محض باز کردن در ناگهان پارچی پر از اسید را روی صورتم خالی کرد. من جیغ می‌کشیدم و می‌سوختم اما او فرار کرد. حالا هم بخش زیادی از پوست سر و گردن و صورتم سوخته و از او شکایت دارم.»
بازار
پس از اظهارات شاکی مأموران به ردیابی متهم پرداختند اما مشخص شد او به مکان نامعلومی گریخته است تا اینکه حدود یک ماه بعد از حادثه وی بازداشت شد و به اسیدپاشی روی همسرش اعتراف کرد.
اظهارات عجیب متهم در بازجویی‌ها
وی در بازجویی‌ها عنوان کرد: «چند سال قبل از همسر اولم جدا شدم و با مهری ازدواج کردم. اما متوجه شدم با مردان غریبه در ارتباط است. بارها به او تذکر دادم اما همسرم توجهی نمی‌کرد تا اینکه به ناچار از او شکایت کردم اما مهری آنقدر زرنگ بود که آثار جرمش را از بین برده بود و دادسرا هم وقتی به مدرکی دست پیدا نکرد، برایش منع تعقیب صادر کرد.»
متهم در ادامه گفت: «بعد از مدتی متوجه شدم که مهری نزدیک به دو میلیارد تومان از من دزدیده و وقتی برای کارش توضیح خواستم او طفره رفت و گردن نگرفت. باز از او شکایت کردم اما چون رد پایش را از سرقت 2 میلیاردی پاک کرده بود، برایش منع تعقیب صادر و تبرئه شد. در نهایت وقتی دیدم قانون نمی‌تواند حقم را بگیرد، تصمیم گرفتم خودم با اسیدپاشی او را ادب کنم.»
بعد از اظهارات متهم وی به پزشکی قانونی معرفی شد و کارشناسان پس از معاینه او در گزارشی اعلام کردند که اکبر به اختلالات خلقی و افسردگی مبتلا است و نیاز به درمان دارد. اما در زمان وقوع جرم مسئول اعمال خودش بوده است.
با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه 13 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در دادگاه چه گذشت؟
در ابتدای جلسه شاکی به جایگاه رفت و گفت: «متهم دروغ گفته من نه خیانتکارم نه سارق اما از آنجایی که او مردی شکاک و بد‌اخلاق است مدام تهمت می‌زد و از من شکایت می‌کرد. حتی مأموران کلانتری و دادسرا دیگر ما را شناخته بودند چون هر چند ماه یک بار با عناوین مختلف از من شکایت می‌کرد و من تبرئه می‌شدم. وقتی از دستش خسته شدم قهر کردم و به خانه برادرم رفتم. همسر اولش هم به خاطر همین کارهایش طلاق گرفته بود. حالا هم درخواست مجازات برای او دارم.»
پس از آن متهم به جایگاه رفت و با تکرار اظهاراتش در مراحل بازجویی گفت: «من از کاری که کردم پشیمان نیستم.» با پایان اظهارات متهم، قضات وارد شور شدند و بر اساس درخواست متهم و اسناد و مدارک و همینطور اظهارات شهود، متهم را به پرداخت دیه و 15 سال حبس محکوم کردند. پس از تأیید حکم، متهم توانست با انتقال یک خانه باغ در یکی از شهرهای غربی کشور به همسرش رضایت او را جلب کند و مدت حبس او نیز با نظر قضات کیفری با 5 درجه تخفیف به 3 سال کاهش پیدا کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1387877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله خرس منجر به زخمی شدن مرد 50 ساله شد

برخورد نیسان و پراید 3 کشته بر جا گذاشت

متهمان قدرت‌نمایی و نزاع در خیابان شهید بهشتی تهران دستگیر شدند

ماهیگیری با یک دست!

رخ‌نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات رودبار

دستور تهیه پیراشکی سوسیس

نشانه مهم بیماری هموفیلی/ مادران خونریزی طولانی مدت دختران را جدی بگیرند

تاثیرات رفتارها، نگرش‌ها و عادات فرد در سبک زندگی

پیش‌بینی دیابت با کمک وضعیت دندان‌ها!

مجموعه داستان «شرّ درونش» منتشر شد

روایت شیاطین سرخ از کامبک تاریخی در اولدترافورد

گل‌های برتر هفته 29 لیگ برتر پرتغال

استفاده از آفساید نیمه‌ خودکار در لیگ نخبگان آسیا

بلان: این بدترین بازی الاتحاد در دوران من بود

وی‌ای‌آر مانع از تکمیل شب بی‌نظیر ستاره استقلال

مسی: گواردیولا ناخواسته به فوتبال ضربه زد

رسانه ترکیه‌ای: شاهزاده کارتال از چشم مورینیو افتاد

کامبک منچستریونایتد تاریخی شد

ژسوس: الهلال به دوران وحشی‌گری خود باز خواهد گشت

آنژه: منتقدان فعلا باید من را تحمل کنند

خاطرات هاشمی: پوتین گفته رابطه با ایران نباید به قیمت تخریب روابط روسیه با دیگران باشد

ساناز سعیدی و علی نصیریان در اکران مردمی فیلم هفت بهار نارنج

وزیر بهداشت: سالانه 50 هزار نفر در کشور به دلیل پیامد‌های آلودگی هوا فوت می‌کنند

اجرای زنده معین زد در کنسرت اصفهان

کیفیت هوای پایتخت قابل قبول و در آستانه پاکی است

امروز باران مهمان شهرهای شمالی کشور است

میخواست با موتور تک چرخ بزنه، پشتک زد!

مارماهی های رودخانه ای این طوری تغذیه می‌کنند!

وقتی بستنی طعمه مرغ دریایی می‌شود!

عملکرد ستاره‌های فوتبال در هفته گذشته

هنر دفاع کردن به سبک ویرجیل فن‌دایک

دو ستاره یونایتد وسط بازی از ورزشگاه رفتند!

رقابت تنیسور‌ها برای رسیدن به فینال تور جهانی جوانان

چرخابی: تراکتور و سپاهان شانس بیشتری برای قهرمانی دارند

حکم اخراج آنچلوتی دست بارسلونا

شبیه‌سازی دیدار برگشت رئال مادرید - آرسنال

خاطرات محسن تنابنده از نگارش پایتخت

برشی از قسمت دهم سریال تاسیان

محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد کشور اعلام شد

پلیس راهور تهران: موتورسواران پای ثابت قربانیان حوادث ترافیکی پایتخت هستند

تقویم تاریخ/ روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی

طرز تهیه کوکو سوسیس؛ یک شام فوری و خوشمزه

روتین روزانه و تأثیر آن بر کیفیت زندگی

روز تاریخی برای برادر ستاره پرسپولیس

اوج حساسیت در جام حذفی هندبال

اصلانیان: اگر پرسپولیس نشد، دوست دارم سپاهان قهرمان لیگ برتر شود

فجر ورزشگاه لیگ برتری می‌خواهد

چرا فاو سقوط کرد؟

این سریال جایگزین پایتخت شد

آهنگ «باغ پژمرده» با صدای حمید حامی